Slipp Redovisningsbyrå Stockholm

Din partner för digital redovisning i Stockholm

Fast pris från 695 kr/mån

En smartare redovisningsbyrå som jobbar digitalt med din bokföring

Vi förenklar ditt företagande!

Våra kontor i Stockholm

Effektiv och smidig redovisning hos Slipp Redovisningsbyrå Stockholm

– prisvärda bokföringspaket och professionell hantering av ditt företags redovisning

Välkommen till Slipp Redovisningsbyrå Stockholm, din pålitliga partner för enkel och smidig hantering av din redovisning. Vi är dedikerade att skapa en sömlös och effektiv upplevelse för dig genom att hantera din redovisning digitalt. Det betyder att du kan minimera ansträngningen och fokusera på att driva din verksamhet med lugn och trygghet.


Med vårt väl intrimmade digitala och automatiserade arbetssätt kan vi erbjuda prisvärda bokföringspaket till förmånliga fasta månadspriser. Hos Slipp Redovisningsbyrå Stockholm får du högkvalitativ redovisning till en rimlig kostnad, samtidigt som det krävs en minimal insats från din sida. Vårt erfarna team av redovisningsexperter hanterar allt kring din redovisning, vilket ger dig tid och frihet att fokusera på att få ditt företag att växa. Låt oss ta hand om din redovisning, så slipper du bekymmer och kan ägna dig helhjärtat åt ditt företag.

Slut på hantering av pappersunderlag

Dina leverantörsfakturor och kvitton kommer digitalt direkt in i systemet och du attesterar dem i mobil eller webb.

Redovisningsbyrå Stockholm

Företagets ekonomi grafiskt i mobilen

Grafer och diagram visar hur ditt företag går och mår, direkt i appen eller på webben.

Fakturera direkt i mobilen

Att skapa och skicka fakturor är en viktig del av att driva ett företag eller vara egen företagare. Hos Slipp skapar och skickar du fakturor när du vill i appen eller på webben.

Redovisningsbyrå Stockholm

Direktkommunikation med din personliga redovisningskonsult

Som kund hos Slipp Redovisning är det enkelt att komma i kontakt med din personliga redovisningskonsult. Vi finns för att hjälpa dig och ditt företag.

Kontakta Joakim för att hitta bästa lösningen för ditt företag

Redovisningsbyrå

Betala fakturor, moms och löner i mobilen

Med smarta bankkopplingar mot Handelsbanken, SEB, Swedbank och Nordea betalar du dina leverantörsfakturor, löner och moms i mobilen.

Redovisningsbyrå Stockholm

Digitala
lönebesked

Dina anställda får en pushnotis när det finns ett nytt lönebesked, loggar in med BankID i mobil eller webb och ser sina lönebesked samlade på ett ställe.

Redovisningsbyrå Stockholm

Frågor & svar

Upptäck hur Slipp Redovisningsbyrå Stockholm kan hjälpa dig.

Kontakta oss via telefon eller e-post för att boka en kostnadsfri konsultation. Vi hjälper dig att komma igång och skräddarsyr en lösning för ditt företag.

Vi hjälper både små och medelstora företag inom olika branscher. Bland våra tusentals kunder finns enskilda firmor, aktiebolag, handelsbolag, ekonomiska föreningar och bostadsrättsföreningar.

Redovisningsbyrå Täby

Våra tjänster

Utforska våra tjänster nedan och upptäck hur vi kan skapa skräddarsydda lösningar som passar just ditt företags unika behov. Slipp bekymra dig om siffror och fokusera istället på att driva ditt företag framåt. Hos Slipp Redovisning är vi dedikerade till att göra din ekonomihantering enklare och mer effektiv. Ta steget mot en smidigare ekonomi med oss – låt oss ta hand om detaljerna så att du kan fokusera på det du gör bäst.

Varför välja Slipp Redovisningsbyrå i Stockholm?

När du väljer att bli kund hos någon av våra Slipp Redovisningsbyråer i Stockholm med omnejd får du förmånen att fokusera helt och hållet på det du är bra på – att driva och utveckla din verksamhet. Vi erbjuder professionell hjälp och en lönsam helhetslösning online, vilket ger dig trygghet och kontroll över ditt företag dygnet runt, oavsett var du befinner dig.

Slipp Redovisningsbyrå Stockholm är redo att hjälpa dig med en rad olika tjänster, från bolagsstart till hantering av bokföring, löner, bokslut och deklaration. Vi erbjuder även ekonomisk rådgivning och affärsutveckling, för att stödja din verksamhets tillväxt och framgång.

Allt fler människor efterfrågar digitala redovisningstjänster, då de vant sig vid att hantera det mesta online eller via sina mobiler. Hos oss uppskattar våra kunder tryggheten i att vi erbjuder fasta priser, vilket ger tydlighet och förutsägbarhet i kostnaderna. Dessutom har du möjlighet att diskutera frågor som rör din verksamhet med våra kunniga experter inom både redovisning och företagande. Det är precis det du får som kund hos Slipp Redovisningsbyrå Stockholm.

Välkommen att kontakta oss idag för att utforska hur vi kan hjälpa dig och ditt företag att lyckas. Vi ser fram emot att höra från dig och vara din pålitliga partner inom redovisning och ekonomi.

Anmäl dig till Slipp Redovisnings nyhetsbrev!

Du får kostnadsfritt nyheter inom skatt, redovisning och personal.

Fast pris från 695 kr/mån

En smartare redovisningsbyrå som jobbar digitalt med din bokföring

Vi förenklar ditt företagande!

Kontakta mig!

En smartare redovisningsbyrå som jobbar digitalt med din bokföring

Vi förenklar ditt företagande!