Slipp Redovisningsbyrå Vallentuna

Digitala redovisningsbyrån i Vallentuna som låter dig fokusera på ditt företag.

Fast pris från 695 kr/mån

En smartare redovisningsbyrå som jobbar digitalt med din bokföring

Vi förenklar ditt företagande!

Enkel, modern, digital redovisning hos Slipp Redovisningsbyrå Vallentuna

– en smidigare kundupplevelse till fast pris

Upptäck fördelarna med Slipp Redovisningsbyrå Vallentuna. Med vårt digitala och automatiserade arbetssätt kan vi leverera effektiva och högkvalitativa redovisningstjänster. Vi kan hjälpa dig med allt från bokföring och löneadministration till bokslut, årsredovisning och deklaration.

Genom effektiv hantering erbjuder vi bokföringspaket till mycket konkurrenskraftiga priser, som dessutom är fasta så att du alltid vet vad det kostar. Med vår helt digitaliserade metod för redovisning får du en smidig och problemfri upplevelse. Låt oss ta hand om din redovisning så att du kan fokusera på det som är viktigast för ditt företag.

Slut på hantering av pappersunderlag

Dina leverantörsfakturor och kvitton kommer digitalt direkt in i systemet och du attesterar dem i mobil eller webb.

Redovisningsbyrå Vallentuna

Företagets ekonomi grafiskt i mobilen

Grafer och diagram visar hur ditt företag går och mår, direkt i appen eller på webben.

Fakturera direkt i mobilen

Att skapa och skicka fakturor är en viktig del av att driva ett företag eller vara egen företagare. Hos Slipp skapar och skickar du fakturor när du vill i appen eller på webben.

Redovisningsbyrå Vallentuna

Direktkommunikation med din personliga redovisningskonsult

Som kund hos Slipp Redovisning är det enkelt att komma i kontakt med din personliga redovisningskonsult. Vi finns för att hjälpa dig och ditt företag.

Kontakta Joakim för att hitta bästa lösningen för ditt företag

Redovisningsbyrå

Betala fakturor, moms och löner i mobilen

Med smarta bankkopplingar mot Handelsbanken, SEB, Swedbank och Nordea betalar du dina leverantörsfakturor, löner och moms i mobilen.

Redovisningsbyrå Vallentuna

Digitala
lönebesked

Dina anställda får en pushnotis när det finns ett nytt lönebesked, loggar in med BankID i mobil eller webb och ser sina lönebesked samlade på ett ställe.

Redovisningsbyrå Vallentuna

Våra specialområden

Oavsett bransch kan vi hjälpa dig med din redovisning. Vi hjälper dock särskilt många företag i dessa branscher:

Redovisning för restauranger

Restauranger

Bokföring för konsulter

Konsulter

Fast pris på din redovisning

Välj företagets omsättning

Small

695

kr

/ mån*

Medium

1 295

kr

/ mån*

Large

2 195

kr

/ mån*

Small

1 295

kr

/ mån

Medium

2 195

kr

/ mån

Large

3 495

kr

/ mån

Small

3 995

kr

/ mån

Medium

4 995

kr

/ mån

Large

6 995

kr

/ mån

Vi behöver mer information för att ge pris

Kontakta oss så  hjälper vi dig att ta fram en offert.

En vanlig månad med Slipp Redovisning Vallentuna

Så här är arbetsgången när du jobbar med Slipp

Osäker på ditt pris?

Se vad ditt företag kan få för pris!

Hitta oss

186 40
Vallentuna

Slipp Redovisning Vallentuna

Redovisningsbyrå Vallentuna

Veronika Ericsson

Auktoriserad Lönekonsult / Redovisningskonsult

Redovisningsbyrå Vallentuna

Daniel Assarsson

Auktoriserad redovisningskonsult / Certifierad Affärsrådgivare

Redovisningsbyrå Vallentuna

Julia Breitholtz

Redovisningskonsult

Felicia Mitchell Augustsson Redovisningsbyrå Vallentuna

Felicia Mitchell

Lönespecialist

Denise Adolfsson Augustsson redovisningsbyrå Vallentuna

Denise Adolfsson Augustsson

Redovisningskonsult

Eva Modmark redovisningsbyrå Vallentuna

Eva Modmark

Ekonomiassistent

Redovisningsbyrå Vallentuna

Jane Berg von Linde

Redovisningskonsult

Louise Lilja Redovisningsbyrå Vallentuna

Louise Lilja

Lönespeialist

Auktoriserad Lönekonsult

Veronika Ericsson på Slipp Redovisning Vallentuna är Auktoriserad Lönekonsult Srf

När du jobbar med en Auktoriserad Lönekonsult får du en erfaren och kompetent löneadministratör som hanterar ditt företags löneadministration kostnadseffektivt och i enlighet med gällande lagar och regler. Du kan vara trygg i att allt fungerar och istället fokusera på det du är bäst på.

Auktoriserad Redovisningskonsult

Daniel Assarsson på Slipp Redovisning Vallentuna är Auktoriserad redovisningskonsult /Certifierad Affärsrådgivare.
 

Vad är en Auktoriserad Redovisningskonsult Srf?
En auktoriserad redovisningskonsult har en gedigen ekonomisk utbildning och flera års erfarenhet i yrket. Förbundet ställer krav på bland annat ansvarsförsäkring, kvalitetskontroll och fortbildning – det skapar en trygghet för företagen som anlitar en auktoriserad redovisningskonsult eftersom de vet att de får en seriös samarbetspartner som löpande uppdaterar sina kunskaper.

Vad är en Certifierad Affärsrådgivare?
Som företagare ställs du emellanåt inför viktiga strategiska beslut. Här är en Certifierad Affärsrådgivare en ovärderlig resurs som med sin erfarenhet och kompetens har mycket att tillföra när det gäller affärs- och verksamhetsutveckling. Det kan exempelvis handla om verksamhetsinriktning, affärsmodell, prissättning , budgetering, incitamentprogram och andra mer eller mindre strategiska frågor som har påverkan på företagets lönsamhet och likviditet.

Referens Slipp Redovisning Vallentuna

”Slipp Redovisning Vallentuna har varit en suverän lösning för oss. Vi har lyckats digitalisera företaget och jobbar nu i princip helt papperslöst. Vi kan jobba var som helst i världen och ständigt ha tillgång till vår ekonomiska situation i realtid. Underbara Veronika och hela teamet på SLIPP i Vallentuna är den bästa redovisningsbyrå vi någonsin jobbat med. De är extremt professionella, snabba, rådgivande och hjälpsamma. De är den optimala lösningen för oss och för våra framtida franchisetagare.”

Redovisningsbyrå Vallentuna

Dirty Coco –Mehiar Moukbel
CEO

”Vi valde Slipp enbart för att dialogen var genuin och vi fick kunniga svar på alla våra frågor. Fördelen som vi ser efter att ha samarbetat en tid, är att vi får både strategisk hjälp att bygga bolagets ekonomi, tillsammans med löpande avlastning i bokföringen, så vi kan fokusera på våra kunder. 

Rätt person på rätt uppgift, det ger oss möjlighet till ökade intäkter.

Redovisningsbyrå Vallentuna

Idea:L – Lina Bjernheim-Vedin

Frågor & svar

Upptäck hur Slipp Redovisning Vallentuna kan hjälpa dig.

Ja, Slipp Redovisning kan automatisera många moment och göra din redovisning mer effektiv genom att använda avancerad teknik och digitala verktyg. Detta kan minska tiden och kostnaden för redovisningen samt öka noggrannheten och precisionen i analys och återrapportering, mm. Våra erfarna redovisningskonsulter kan också hjälpa dig att optimera din redovisning för att möta dina unika behov och krav.

Ja, vi kan hjälpa till med att upprätta budgetar och följa upp dem för att hjälpa kunder att nå sina ekonomiska och finansiella mål. Vi kan också hjälpa till med att analysera och förklara utfallet.

Redovisningsbyrå Vallentuna

Våra tjänster

Utforska våra tjänster nedan och upptäck hur vi kan skapa skräddarsydda lösningar som passar just ditt företags unika behov. Slipp bekymra dig om siffror och fokusera istället på att driva ditt företag framåt. Hos Slipp Redovisning är vi dedikerade till att göra din ekonomihantering enklare och mer effektiv. Ta steget mot en smidigare ekonomi med oss – låt oss ta hand om detaljerna så att du kan fokusera på det du gör bäst.

Varför ska du välja Slipp Redovisning Vallentuna?

Du får alltid en personlig redovisningskonsult
På Slipp jobbar vi 100 % digitalt med våra tjänster, men vi är fortfarande 100 % personliga. Som kund hos Slipp får du en personlig redovisningskonsult som hjälper dig och ditt företag. För oss är det otroligt viktigt att du ska känna att ditt företag är i trygga händer, inte minst genom att du har just din personliga redovisningskonsult.
 
Du får fast pris på din redovisning
Slipp Redovisning jobbar med fasta priser. Din kostnad är helt oberoende av hur många leverantörsfakturor, kvitton eller inskickade dokument ditt företag har. Du betalar helt enkelt ett fast pris baserat endast på din årsomsättning.
 
Du bidrar till en bättre miljö
Miljöcertifierad redovisning med digitala flöden minimerar inte bara pappersförbrukningen utan även onödiga resor med fysiska underlag i form av kvitton och fakturor till redovisningskonsulten. Smarta digitala lösningar förenklar inte bara företagets administration – det har även en långsiktig positiv påverkan på vår miljö.

På Slipp Redovisning i Vallentuna sköts din redovisning av en auktoriserad redovisningskonsult som har en gedigen ekonomisk utbildning och flera års erfarenhet i yrket. Branschförbundet ställer krav på bland annat ansvarsförsäkring, kvalitetskontroll och fortbildning – det skapar en trygghet för dig som anlitar en auktoriserad redovisningskonsult eftersom du vet att du får en seriös samarbetspartner som löpande uppdaterar sina kunskaper.

När du anlitar Slipp Redovisning i Vallentuna hanteras företagets löner av en auktoriserad Lönekonsult. Det betyder att du får en intygat kompetent löneadministratör med lång erfarenhet av lönefrågor, som sköter löneadministrationen kostnadseffektivt och som hanterar löneuppdrag utifrån gällande lagar och regler. Det innebär ett tryggare företagande som ger mer tid över till företagets kärnverksamhet.

Som företagare ställs du ibland inför viktiga strategiska beslut. Här är en certifierad affärsrådgivare en ovärderlig resurs som kan tillföra erfarenhet och kompetens i viktiga beslut kring affärsutveckling. Exempelvis när det gäller verksamhetsinriktning, prissättning , investeringskalkyler, budgetering, utformning av incitamentprogram och andra områden som påverkar företagets lönsamhet och likviditet. Det får du hos Slipp Redovisning i Vallentuna.

Anmäl dig till Slipp Redovisnings nyhetsbrev!

Du får kostnadsfritt nyheter inom skatt, redovisning och personal.

Redovisningsbyrå i framkant

Smart automatisering gör att vi kan erbjuda dig kvalitativa redovisningstjänster till ett fast, lågt pris.

Hitta våra kontor

Hitta det kontor som passar dig bäst, bli kund hos Slipp Redovisning du också.

Bli Franchisetagare

Vi växer och söker fler franchisetagare som vill driva sin egen Slipp Redovisningsbyrå.

Fast pris från 695 kr/mån

En smartare redovisningsbyrå som jobbar digitalt med din bokföring

Vi förenklar ditt företagande!

Kontakta mig!

En smartare redovisningsbyrå som jobbar digitalt med din bokföring

Vi förenklar ditt företagande!