Partnerskap och erbjudanden

Vi på Slipp har en rad upphandlade erbjudanden och partnerskap för att du som kund ska kunna ta del av tjänster som gör ditt liv som företagare ännu enklare!

Cool Company

Vi är stolta över att kunna samarbeta med Cool Company för att hjälpa dig att starta ditt eget bolag. Genom vår expertis inom redovisning och företagande kan vi erbjuda en heltäckande lösning för att göra din bolagsstart smidig och effektiv.

GigPort

Gigport – Vända upp och ned på konsultmarknaden På Gigport strävar vi efter att totalt omvandla konsultbranschen. Vi är fast beslutna att ta itu med den bristande digitaliseringen som råder och det ineffektiva sättet att hantera konsulttjänster, där CV:n staplas och marginaler försvinner.

JobOffice

JobOffice kassa är ett kraftfullt men lättanvänt kassasystem med stora möjligheter att anpassa efter just dina behov. Du kan snabbt komma igång med din kassa helt utan startavgift eller bindningstid. Ta betalt av dina kunder och låt kassan automatiskt skicka över försäljningen till Slipp Redovisning. Du sparar både tid och pengar genom vårt samarbete, tillsammans med Slipp Redovisning effektiviserar vi redovisningen!

KassaCentralen

Slipp Redovisning, Kassacentralen och Personalkollen har var för sig anpassade tjänster som är både tidsbesparande och lönsamhethetsdrivande. Nu erbjuder vi tillsammans ett skräddarsytt, branschanpassat koncept som förenklar och effektiviserar vardagen för just dig som driver restaurangverksamhet.
Kompar

Kompar

I samarbete med Kompar har vi tagit fram en tjänst som ger er tillgång till företagslån, till bäst villkor. Jämför 20+ långivare & banker. +1000 st hjälpta företag. Oavsett er situation, så ser vi på Slipp till att ni har möjlighet att få tillgång till den finansieringen ni behöver. I samarbete med Kompar har vi tagit fram en tjänst som ger er tillgång till företagslån, till bäst villkor.

Martin & Servera

Martin & Servera är Sveriges ledande restaurang- och storköksspecialist. Oavsett om du driver en restaurang, ett bageri, en skolrestaurang i kommunal regi eller representerar en rikstäckande kedja så har vi de produkter och lösningar som du behöver.
Mynt

Mynt

Vi på Slipp Redovisning använder oss av Mynt för att hantera utlägg på ett smidigt sätt som gör både oss och våra kunder glada. Att lägga ut pengar för företaget kan vara både krångligt och tidskrävande, och det kan vara svårt att hålla reda på alla kvitton och transaktioner i efterhand.

Onslip

Onslips molnbaserade kassasystem är en helhetslösning för restauranger och caféer som vill jobba smart och effektivt. Vi kopplar ihop digitala tjänster och betallösningar med din kassa för smartare företagande och enklare administration. Onslips unika plattform kopplar ihop administration, ekonomi, försäljning och personalhantering direkt till ditt system.
Pensure

Pensure

Pensure har utvecklat en digital plattform där företag enkelt och smidigt kan teckna och administrera tjänstepensioner för sig själva och sina anställda. Vår digitala plattform gör det möjligt för företag att teckna tjänstepensioner till sådana priser som tidigare bara var förbehållna riktigt stora företag och premiecentraler.

Slipp Marketing

Öka synligheten och den organiska söktrafiken till er webbplats med smart SEO-marknadsföring. Marknadsför och bygg ert varumärke med Google Ads för att hitta nya kunder. Annonsera i sociala medier för att nå er målgrupp effektivt och öka försäljningen. Kontakta oss för att diskutera era behov och hitta den bästa marknadsföringslösningen för er verksamhet.

Srf konsulterna

Srf Konsulterna är den ledande branschorganisationen för kvalificerade och erfarna konsulter inom områdena redovisning, lön och rådgivning. Vi är stolta över att erbjuda en omfattande plattform för professionell utveckling genom auktorisation och specialiserade utbildningar som syftar till att lyfta redovisnings- och lönebranschen till nya höjder.

Söderberg & Partners

Slipp Redovisning, i samarbete med Söderberg & Partners, är din pålitliga försäkringsförmedlare som erbjuder skräddarsydd expertis för alla verksamheter och branscher. Med rådgivare spridda över landet kan vi effektivt hantera alla dina försäkringsbehov. Vår dedikerade analysgrupp arbetar noggrant med att undersöka och utvärdera försäkringsmarknaden.

Workify

Workify är en app som hjälper åkerier att effektivisera sin verksamhet genom att minska pappersarbetet, förbättra kontrollen över uppdrag och snabba upp faktureringsprocessen. Med Workify kan du enkelt planera och fördela kundordrar till dina förare. Förändringar i planeringen kan göras smidigt, och pushnotiser håller alla inblandade informerade.

Fast pris från 695 kr/mån

En smartare redovisningsbyrå som jobbar digitalt med din bokföring

Vi förenklar ditt företagande!

Kontakta mig!

En smartare redovisningsbyrå som jobbar digitalt med din bokföring

Vi förenklar ditt företagande!