Slipp Redovisningsbyrå Göteborg

Din pålitliga partner för redovisningstjänster i Göteborg

Fast pris från 695 kr/mån

En smartare redovisningsbyrå som jobbar digitalt med din bokföring

Vi förenklar ditt företagande!

Våra kontor i Göteborg

Effektiv redovisning

– upplev fördelarna med digital redovisning till fast månadspris

Som kund hos Slipp Redovisningsbyrå Göteborg kommer du att upptäcka fördelarna med att vi jobbar digitalt och automatiserat med din redovisning. Du levererar underlaget för bokföringen digitalt via Slipp-appen eller på webben, och vi tar hand om resten.

En annan fördel med vårt digitala arbetssätt är att vi genom effektiva flöden kan erbjuda kvalitativa redovisningstjänster till ett fast, lågt månadspris. Genom att optimera våra processer och använda moderna verktyg inom redovisning kan vi erbjuda kostnadseffektiva lösningar som passar din verksamhet.

Vår digitala redovisningsmetod innebär att du slipper oroa dig för att förlora viktig information och behöver inte lägga tid på att hantera pappersdokument. Du kan enkelt och säkert skicka in dina underlag, få aktuella rapporter och ha fullständig kontroll över din ekonomi via vår digitala plattform.

Vårt fasta månadspris ger dig en tydlig och förutsägbar kostnad för din redovisning och du får tillgång till professionell redovisningsexpertis till ett pris som passar din budget.

Ta steget mot effektiv redovisning idag och upplev fördelarna med att samarbeta med Slipp Redovisningsbyrå Göteborg. Kontakta oss för mer information eller boka en kostnadsfri konsultation. Vi hjälper dig att optimera din redovisning och frigöra tid som du istället kan ägna åt din kärnverksamhet.

Slut på hantering av pappersunderlag

Dina leverantörsfakturor och kvitton kommer digitalt direkt in i systemet och du attesterar dem i mobil eller webb.

Redovisningsbyrå Göteborg

Företagets ekonomi grafiskt i mobilen

Grafer och diagram visar hur ditt företag går och mår, direkt i appen eller på webben.

Fakturera direkt i mobilen

Att skapa och skicka fakturor är en viktig del av att driva ett företag eller vara egen företagare. Hos Slipp skapar och skickar du fakturor när du vill i appen eller på webben.

Redovisningsbyrå Göteborg

Direktkommunikation med din personliga redovisningskonsult

Som kund hos Slipp Redovisning är det enkelt att komma i kontakt med din personliga redovisningskonsult. Vi finns för att hjälpa dig och ditt företag.

Kontakta Joakim för att hitta bästa lösningen för ditt företag

Redovisningsbyrå

Betala fakturor, moms och löner i mobilen

Med smarta bankkopplingar mot Handelsbanken, SEB, Swedbank och Nordea betalar du dina leverantörsfakturor, löner och moms i mobilen.

Redovisningsbyrå Göteborg

Digitala
lönebesked

Dina anställda får en pushnotis när det finns ett nytt lönebesked, loggar in med BankID i mobil eller webb och ser sina lönebesked samlade på ett ställe.

Redovisningsbyrå Göteborg

Anmäl dig till Slipp Redovisnings nyhetsbrev!

Du får kostnadsfritt nyheter inom skatt, redovisning och personal.

Varför ska jag välja en Slipp Redovisningsbyrå runt Göteborg?

När du väljer att bli kund hos något av våra Slipp Redovisningsbyråer i Göteborg med omnejd kan du fokusera helt och hållet på det du är bra på – att driva och utveckla din verksamhet. Du får professionell hjälp och en lönsam helhetslösning online. Dessutom får du kontroll över ditt företag 24/7 och oavsett var du befinner dig.

Slipp Redovisning har ett kontor i Gamlestaden i Göteborg och flera kontor runt Göteborg, bland annat i Alingsås, Stenungsund och Uddevalla.

Vi kan hjälpa dig med allt från bolagsstart till hantering av bokföring, löner, bokslut och deklaration. Vi erbjuder även ekonomisk rådgivning och affärsutveckling.

Allt fler människor efterfrågar digitala redovisningstjänster, då de är vana vid att hantera det mesta online eller via mobilen. Många uppskattar tryggheten i att vår redovisningsbyrå kan erbjuda fast pris, så att du vet vad det kommer att kosta, samt att du har möjlighet att diskutera frågor som rör din verksamhet med någon som är kunnig inom både redovisning och företagande.

Välkommen att kontakta oss!

Våra tjänster

Utforska våra tjänster nedan och upptäck hur vi kan skapa skräddarsydda lösningar som passar just ditt företags unika behov. Slipp bekymra dig om siffror och fokusera istället på att driva ditt företag framåt. Hos Slipp Redovisning är vi dedikerade till att göra din ekonomihantering enklare och mer effektiv. Ta steget mot en smidigare ekonomi med oss – låt oss ta hand om detaljerna så att du kan fokusera på det du gör bäst.

Årliga tjänster - bokslut deklaration och årsredovisning

Årliga tjänster

Hjälp med bokföringen

Bokföring

bokslut-600px

Bokslut

Hjälp med årsredovisning

Årsredovisning

Hjälp med ditt företags deklaration

Deklaration

Skräddarsydd företagsrådgivning för ditt företag

Rådgivning

loneadministration-600px.jpg

Löneadministration

Hjälp att Starta aktiebolag

Starta aktiebolag

Redovisning för holdingbolag

Holdingbolag

Köp lagerbolag

Lagerbolag

Avveckla ditt aktiebolag på ett enkelt och smidigt

Avveckla aktiebolag

Redovisning

Redovisning

laptop-2838921_640

Privata deklarationer

Hållbarhetsredovisning

Hållbarhetsredovisning

slipp-juridik-1600

Juridik

Fast pris från 695 kr/mån

En smartare redovisningsbyrå som jobbar digitalt med din bokföring

Vi förenklar ditt företagande!

Kontakta mig!

En smartare redovisningsbyrå som jobbar digitalt med din bokföring

Vi förenklar ditt företagande!