Vi hjälper dig med din bokföring

– upptäck våra fasta pris-paket

Fast pris från 695 kr /mån

Bokföring till fast pris!

Vi förenklar ditt företagande!

Bokföring till fast pris för ditt företag!

– upptäck våra fastpris-paket

Slipp Redovisnings erbjuder redovisning för ditt företag till ett fast pris! Utforska våra olika paketalternativ där bokföringen är inkluderad för att hitta den perfekta lösningen för dina behov. Med vårt team av erfarna experter tar vi hand om bokföringen så att du kan fokusera på att driva din verksamhet framåt. Våra fastpris-paket ger dig trygghet och transparens, utan överraskningar. Bli kund hos oss för en smidig och pålitlig bokföringstjänst som hjälper ditt företag att lyckas.

Löpande bokföring

Löpande bokföring är en viktig tjänst som ingår i alla våra fastprispaket. Vi tar hand om den dagliga administrationen för ditt företag, inklusive bokföring av affärshändelser och rapportering av skatt och momsdeklarationer. Vår metod är enkel och effektiv: du betalar dina leverantörsfakturor och skickar in ditt material till oss via vår app. Vi tar hand om dina underlag och rapportera till dig om vilken skatt och moms som ska redovisas, samt ger dig en översikt över hur din verksamhet går.

Med vårt fastprispaket behöver du inte längre bekymra dig om att hantera olika bokföringsmaterial. Vi tar hand om allt från kassarapporter och försäljningsjournaler till betalda kundfakturor och inköpsjournaler. Vi sköter även registreringen av kontanta utlägg, inbetalda skatter och avgifter, löneberäkningar och skattedeklarationer. Dessutom avstämmer vi balans- och resultatkonton för perioden för att säkerställa korrektheten i din redovisning.

För att underlätta din översikt och rapportering erbjuder vi dig en användarvänlig app. Genom appen kan du enkelt få tillgång till balans- och resultaträkning, nyckeltalsrapporter samt moms- och skattedeklarationer. Du får också en grafisk och lättförståelig översikt över dina intäkter och kostnader. Med vår löpande bokföring kan du vara trygg med säkerheten och få en smidig hantering av din företagsadministration.

Låt oss ta hand om din redovisning så att du kan fokusera på att driva din verksamhet framåt. Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och komma igång med vår professionella tjänst.

Vår metod

Få ordning på din företagsadministration med vår bokföringstjänst. Vi hanterar allt från bokföring till rapportering av skatt och moms. Enkel, effektiv och trygg.

Slipp sköter registreringen av

Rapportering

Jag vill veta mer om era bokföringstjänster

Alla företag behöver en korrekt och ordnad redovisning

Bokföring till ditt nya bolag

På Slipp erbjuder vi fasta månadspriser på alla våra redovisningspaket, perfekt för dig som precis har startat ett bolag och vill ha kontroll på dina kostnader och dessutom ha en så enkel bokföringslösning som möjligt. Helt digitalt.

Du får hela företaget i mobilen och jobbar på ett effektivt sätt tillsammans med oss på Slipp.

Fast pris på din redovisning

Välj företagets omsättning

Small

695

kr

/ mån*

Medium

1 295

kr

/ mån*

Large

2 195

kr

/ mån*

Small

1 295

kr

/ mån

Medium

2 195

kr

/ mån

Large

3 495

kr

/ mån

Small

3 995

kr

/ mån

Medium

4 995

kr

/ mån

Large

6 995

kr

/ mån

Vi behöver mer information för att ge pris

Kontakta oss så  hjälper vi dig att ta fram en offert.

Frågor & Svar

Frågor och svar om bokföring: Upptäck hur Slipp Redovisning kan stödja dig.

Bokföring är processen att registrera och dokumentera ekonomiska transaktioner för ditt företag. Det är viktigt eftersom det ger en överblick över företagets ekonomi, underlättar skattehantering och möjliggör bättre beslutsfattande.

Du kan göra din bokföring själv om du har tillräcklig kunskap och tid. Att anlita en redovisningsbyrå kan dock ge dig expertråd, minska risken för felaktigheter och frigöra tid för att fokusera på din kärnverksamhet.

Genom att anlita oss får du tillgång till erfarna redovisningsexperter som kan säkerställa korrekt och noggrann bokföring. Vi erbjuder även rådgivning för att optimera din ekonomi och hjälper dig att hålla koll på dina ekonomiska mål.

Bokföring

Våra artiklar om bokföring

– Läs mer om ekonomi och redovisning

Bokföring för en enskild firma

Att driva en enskild firma innebär att du är självständigt ansvarig för alla delar av din verksamhet, inklusive bokföringen. En god bokföring är nödvändig för

Kontakta mig!

En smartare redovisningsbyrå som jobbar digitalt med din bokföring

Vi förenklar ditt företagande!

Fast pris från 695 kr/mån

En smartare redovisningsbyrå som jobbar digitalt med din bokföring

Vi förenklar ditt företagande!