Slipp Redovisningsbyrå Örebro

Redovisning från 695 kr/mån
– Enklare kan det inte bli

Fast pris från 695 kr/mån

En smartare redovisningsbyrå som jobbar digitalt med din bokföring

Vi förenklar ditt företagande!

Våra kontor i Örebro

Välkommen till Slipp Redovisningsbyrå Örebro

– din pålitliga partner för enkel och smidig hantering av din redovisning

Vi strävar efter att skapa en sömlös och effektiv upplevelse för dig genom att sköta din redovisning digitalt. Det innebär att du kan minimera din administrativa tid och ansträngning och istället fokusera på att driva din verksamhet framgångsrikt.

Genom vår väl intrimmade digitala och automatiserade arbetsmetod kan vi erbjuda prisvärda bokföringspaket till förmånliga fasta månadspriser. Hos Slipp Redovisningsbyrå Örebro får du högkvalitativ redovisning till en rimlig kostnad. Vårt erfarna team av redovisningsexperter tar hand om allt som rör din redovisning, vilket ger dig tid och frihet att fokusera på att driva och expandera ditt företag. Låt oss hantera din redovisning så att du slipper bekymmer och kan ägna dig helt åt att utveckla ditt företag.

Slut på hantering av pappersunderlag

Dina leverantörsfakturor och kvitton kommer digitalt direkt in i systemet och du attesterar dem i mobil eller webb.

Redovisningsbyrå Örebro

Slut på hantering av pappersunderlag

Grafer och diagram visar hur ditt företag går och mår, direkt i appen eller på webben.

Fakturera direkt i mobilen

Att skapa och skicka fakturor är en viktig del av att driva ett företag eller vara egen företagare. Hos Slipp skapar och skickar du fakturor när du vill i appen eller på webben.

Redovisningsbyrå Örebro

Direktkommunikation med din personliga redovisningskonsult

Som kund hos Slipp Redovisning är det enkelt att komma i kontakt med din personliga redovisningskonsult. Vi finns för att hjälpa dig och ditt företag.

Kontakta Joakim för att hitta bästa lösningen för ditt företag

Redovisningsbyrå

Betala fakturor, moms och löner i mobilen

Med smarta bankkopplingar mot Handelsbanken, SEB, Swedbank och Nordea betalar du dina leverantörsfakturor, löner och moms i mobilen.

Redovisningsbyrå Örebro

Digitala
lönebesked

Dina anställda får en pushnotis när det finns ett nytt lönebesked, loggar in med BankID i mobil eller webb och ser sina lönebeskedsamlade på ett ställe.

Redovisningsbyrå Örebro

Anmäl dig till Slipp Redovisnings nyhetsbrev!

Du får kostnadsfritt nyheter inom skatt, redovisning och personal.

Varför ska du välja någon av Slipps redovisningsbyråer i Örebro?

När du väljer att samarbeta med någon av våra Slipp Redovisningsbyråer i Örebro, oavsett om det är Örebro Söder eller Örebro Väster, kan du fokusera fullt ut på det du gör bäst – att driva och utveckla din verksamhet. Med vår hjälp får du inte bara professionell stöttning utan även en lönsam och heltäckande lösning. Dessutom får du kontroll över ditt företags ekonomi, oavsett var du befinner dig.

Slipps redovisningsbyråer i Örebro kan hjälpa dig med allt från uppstart av företag till hantering av bokföring, löner, bokslut och deklaration. Vi erbjuder även skräddarsydd ekonomisk rådgivning och affärsutveckling.

Allt fler efterfrågar digitala redovisningstjänster då de är vana vid att hantera det mesta online eller via mobilen. Många uppskattar tryggheten i att vår redovisningsbyrå kan erbjuda fast pris, så att man vet vad det kommer att kosta. Dessutom ger vi dig möjlighet att diskutera frågor som rör din verksamhet med någon som är kunnig inom både redovisning och företagande. Hos Slipp Redovisningsbyrå Örebro får du allt detta och lite till.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Våra tjänster

Utforska våra tjänster nedan och upptäck hur vi kan skapa skräddarsydda lösningar som passar just ditt företags unika behov. Slipp bekymra dig om siffror och fokusera istället på att driva ditt företag framåt. Hos Slipp Redovisning är vi dedikerade till att göra din ekonomihantering enklare och mer effektiv. Ta steget mot en smidigare ekonomi med oss – låt oss ta hand om detaljerna så att du kan fokusera på det du gör bäst.

Fast pris från 695 kr/mån

En smartare redovisningsbyrå som jobbar digitalt med din bokföring

Vi förenklar ditt företagande!

Kontakta mig!

En smartare redovisningsbyrå som jobbar digitalt med din bokföring

Vi förenklar ditt företagande!