Tillsammans är vi starka!

Vi söker dig!

Slipp växer och söker fler franchisetagare som vill driva sin egen Slipp Redovisningsbyrå

Vi välkomnar redovisningskonsulter och byråer som vill jobba digitalt för att ta nästa steg

Du driver eller arbetar förmodligen på en redovisningsbyrå redan i dag och har insett att du borde se över din affärsmodell och ditt arbetssätt. Du älskar redovisning och att hjälpa kunderna men den tid du skulle behöva för att utveckla din egen verksamhet dyker liksom aldrig upp.

Genom att bli en del av Slipp får du tillgång till ett färdigt koncept som låter dig ta nästa steg, utan att du behöver slå knut på dig själv.

Slipp-konceptet passar för både nya och etablerade byråer – det viktiga är att du kan redovisning och vill driva egen byrå på ett modernt och digitalt sätt.

Lyssna på Lars, Andreas och Pernilla som berättar mer om Slipp Redovisnings franchisekoncept

Medverkar gör:
Lars Olsson VD Slipp AB
Pernilla Fahlman Slipp Redovisning Östersund
Andreas Wång Slipp Redovisning Västerås

Så här tycker våra franchisetagare

“Vi valde att ansluta vår byrå till Slipp Redovisning för att stå väl rustade för framtiden genom att effektivisera våra interna flöden, jobba mer digitalt och dra nytta av automatiseringen. Men också för att kunna erbjuda smidiga digitala lösningar för kunder som är vana att hantera det mesta i mobilen. Vi har inte ångrat vårt val en sekund.”

Susanne Vendel

Kontorschef Slipp Redovisning i Kalmar

“Att vara en del av Slipp Redovisning innebär en tillhörighet till en kunnig organisation och möjlighet att få hjälp med det mesta. Slipp centralt finns alltid där och hjälper mig med allt från kniviga skatte- och redovisningsfrågor till prissättning och att få in nya kunder.”

Pernilla Fahlman

Kontorschef Slipp Redovisning Östersund

“På Slipp sitter man inte fast i redovisningen, utan har möjlighet att hjälpa kundföretagen med planering, uppföljning, prognoser – att se bortom siffrorna och fokusera på vart kundföretaget vill. Det skapar tillväxt både för vår byrå och för kundföretagen.”

Andreas Wång

Kontorschef Slipp Redovisning Västerås

Vad kan Slipp erbjuda dig?

Optimala förutsättningar att driva en lönsam byrå med goda tillväxtmöjligheter

Med Slipp arbetar du med en beprövad och lönsam affärsmodell och med branschens effektivaste programvaror. Fasta priser, helt digital hantering, gemensam paketering, automatiserade rutiner, lönsam rådgivning och hjälp att digitalisera dina befintliga kunder. En attraktiv tjänst som tillgodoser människors behov att hantera det mesta med mobilen – i kombination med en transparent prissättning – tilltalar en växande målgrupp, vilket skapar goda förutsättningar för tillväxt.

Utbildning och kvalitetsstämpel

Som franchisetagare i Slipp får du tillgång till nyhetsbaserade kurser, grundläggande utbildningar och fördjupningsutbildningar. Genom att hålla dig uppdaterad får du kvalitetsstämpeln Certifierad redovisningsbyrå via Björn Lundén.

Programvara till riktigt fördelaktiga priser

Genom att Slipp AB gör centrala upphandlingar av system kan vi hålla nere kostnaderna för såväl ekonomisystem som integrerade system.

En genväg till ett vältrimmat, digitaliserat och automatiserat arbetssätt

Genom att ansluta din byrå till Slipp får du tillgång till smarta digitala lösningar som låter dig jobba effektivt med såväl interna processer som kundsamverkan. Genom att arbeta med automatiserade flöden och AI-stöd öppnar sig nya möjligheter för dig som redovisningskonsult.

Ett starkt varumärke

Slipp Redovisning står för den moderna, digitala och effektiva redovisningsbyrån. Vi har identifierat behovet av tydliga och välpaketerade redovisningstjänster och satt ihop ett antal mycket starka erbjudanden till kunderna.

Marknadsföringshjälp och säljande marknadsmaterial

Du får hjälp att marknadsföra din byrå och att skaffa kunder redan från början. Du får dessutom marknadsföringsmaterial för att stärka dina egna marknadskampanjer.

Tillhörighet, gemenskap och kunskapsöverföring

Som franchisetagare får du inte bara tillgång till en beprövad affärsmodell och ett starkt varumärke. Du blir även en del av en stöttande och kunnig organisation med möjlighet att få hjälp från såväl andra Slippkontor som huvudkontoret och expertresurserna där. Vi har regelbundna gemensamma träffar där vi lär av varandra, umgås och har trevligt.

Att vara din egen och samtidigt dra fördel av att tillhöra någonting större

Som franchisetagare i Slipp är du din egen med alla de fördelar det innebär. Samtidigt drar du fördel av att tillhöra en större organisation, bland annat genom att du får tillgång till Slipps centralt förhandlade samarbeten och avtal.

En säljande och sökoptimerad hemsida

Ditt Slippkontor får en säljande, informativ och sökoptimerad webbplats på domänen www.slipp.se. Vi tar hjälp av en av landets vassaste SEO-konsulter för att synas optimalt. Du får även hjälp med att skapa mejlkonton för kontoret och för samtliga anställda med förnamn.efternam@slipp.se.

Partners – som Cool Company, Martin & Servera, Keyman m f

Vi jobbar centralt från Slipp med att ingå samarbetsavtal för att få in nya kunder och nya intäktsmöjligheter, t ex i form av kickback på olika tjänster.

En byrå i framkant

Certifierad Redovisningsbyrå sedan 2016

När du jobbar med en Certifierad Redovisningsbyrå som Slipp vet du att du får en kompetent byrå, där medarbetarna löpande går utbildningar och håller sig uppdaterade för att kunna ge dig bästa tänkbara rådgivning.

Utmärkelsen Digitaliserad Byrå 5 år i rad

Vi tilldelas utmärkelsen Digitaliserad Byrå för att vi ligger i framkant när det gäller moderna och smarta system samt säljer våra tjänster till fasta priser i kombination med ett slimmat och automatiserat arbetssätt.

Vi bidrar till en bättre miljö

Miljöcertifierad redovisning minimerar hanteringen av papper när du undviker onödiga resor med fysiska underlag i form av kvitton och fakturor till redovisningskonsulten. Smarta digitala lösningar förenklar inte bara företagets administration – det har även en långsiktig positiv påverkan på vår miljö.

Franchisekedjan som dubblat omsättningen fem år i rad

De är utmanaren i redovisningsbranschen som tar allt mer plats. Genom 30 franchisekontor i landet och utbildningssamarbete med Srf konsulterna digitaliserar man svenska redovisningsbyråer. Man har dubblat omsättningen fem år i rad och beräknas nästa år ha fler än 3 000 kunder.

Slipp Redovisning är ett unikt, snabbväxande franchisekoncept med redovisningsbyråer från Luleå i norr till Malmö i söder. Det hade kunnat vara betydligt fler kontor men på Slipp värnar man om att växa med bibehållen kvalitet och lönsamhet för franchisetagarna, och väljer med omsorg bland förfrågningarna.

Joakim Flodin Goude och Lars Olsson.

– Vi har växt med 21 kontor de senaste två åren. Ungefär hälften är befintliga byråer som vill utveckla sin affärsmodell, effektivisera sina processer, öka sin lönsamhet och bredda sitt nätverk. Med Slipp får franchisebyråerna ett väl intrimmat koncept som hjälper dem att nå sina mål snabbare. Man inser att det är mödosamt att göra den resan på egen hand, menar Lars Olsson som är CEO på Slipp Redovisning.

Digital redovisning till fast pris är kärnan i Slipps franchisekoncept. De argument som främst brukar framföras för digitaliserad och automatiserad redovisning är att det skapar ökad effektivitet och lönsamhet. Vid en jämförelse med branschsiffror har också Slipps franchisetagare fler kunder och högre lönsamhet per konsult än den genomsnittliga redovisningsbyrån.
Precis som i andra franchisekedjor så betalar den som vill vara ansluten till Slipp Redovisning en franchiseavgift. Den inkluderar bland annat marknadsförings- och säljstöd, utbildning, mjukvara och processer, varumärke och affärsmodell.

– Jag skulle säga att vi erbjuder ett komplett stöd för den moderna redovisningsbyrån, men vi nöjer oss inte med det. Vi förhandlar även fram centrala avtal och partnersamarbeten till gagn för både franchisetagare och slutkunder och är öppna för fler spännande samarbeten, säger Lars Olsson.

Utvecklingen i redovisningsbranschen medför att byråerna måste lägga allt större fokus på att få in fler kunder. Det är dock väldigt få av landets ca 24 000 redovisningsbyråer som kan hålla sig med en sälj- eller marknadsavdelning.

– På Slipp hjälper vi franchisetagarna med både digital marknadsföring och traditionell försäljning, något redovisningsbyråer sällan kan prioritera men som blivit allt viktigare. Varje månad får vi förfrågningar från fler än 150 kunder. Det är framförallt kombinationen av det digitala och det personliga, Slipps signum, som gör att kunderna väljer och stannar hos oss, berättar Joakim Goude, Head of Sales på Slipp Redovisning.

Är det dig vi söker?

Slipp växer och behöver fler franchisetagare som brinner för att bygga sin egen redovisningsbyrå

Du älskar redovisning

Du älskar redovisning och driver förmodligen en egen byrå idag, och inser att du borde se över din affärsmodell och ditt arbetssätt men har inte tid och möjlighet att bygga ett eget koncept.

Slipp-konceptet passar för såväl etablerade som nya byråer, för dig med några års erfarenhet från byråvärlden och för dig med lång erfarenhet.

Vill vara en del av framtiden

Du drömmer om att driva ditt eget företag och vill kunna påverka din egen arbetssituation och lönsamhet. Slipp är framtiden för den nya lönsamma redovisningskonsulten.

Tycker om människor och att driva eget

En av Slipps viktigaste framgångsfaktorer är våra konsulters förmåga att etablera och utveckla en ärlig och ömsesidigt god relation med våra kunder, finnas nära till hands och hjälpa våra kunder att utveckla sina verksamheter.

Tycker att digitaliseringen är spännande

Du drömmer om att jobba digitalt och platsoberoende samt dra nytta av all ny teknik som automatiserar redovisningskonsultens jobb istället för att se det som ett hot. Du förstår vikten av dina kunskaper och ser det som ett verktyg till högre lönsamhet.

Jag är intresserad, kontakta mig

Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av oss

Om Slipp Redovisning

Slipp är en av Sveriges modernaste redovisningsbyråkedjor.
Vi har identifierat ett behov av tydliga och välpaketerade redovisningstjänster som bidrar till en förenkling av företagens administration.

Vi på Slipp erbjuder företagare effektiv redovisning, attraktiva och enkla verktyg, lättförståelig återrapportering och framförallt – vägledande rådgivning som hjälper entreprenörerna att göra det dom är bäst på.
Nämligen att driva sin egen affärsmodell och verksamhet till maximal lönsamhet.

Kontakta mig!

Jag är intresserad av att bli franchisetagare för Slipp och vill ha mer information.

Fast pris från 695 kr/mån

En smartare redovisningsbyrå som jobbar digitalt med din bokföring

Vi förenklar ditt företagande!

Kontakta mig!

En smartare redovisningsbyrå som jobbar digitalt med din bokföring

Vi förenklar ditt företagande!