Slipp Redovisningsbyrå Malmö

Din pålitliga partner för redovisningstjänster i Malmö

Fast pris från 695 kr/mån

En smartare redovisningsbyrå som jobbar digitalt med din bokföring

Vi förenklar ditt företagande!

Smidig och effektiv redovisning med Slipp Redovisningsbyrå Malmö

– digital redovisning till konkurrenskraftiga priser som låter dig fokusera på ditt företagande

Slipp Redovisningsbyrå Malmö förenklar ditt företagande genom en effektiv digital hantering av din redovisning som kräver en minimal insats från din sida, vilket gör att du kan ägna dig åt det du brinner för.

Tack vare smart digitalisering och automatisering samt effektiva flöden kan vi på Slipp Redovisningsbyrå Malmö erbjuda redovisningstjänster av hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser, som dessutom är fasta så att du vet vad det kostar per månad.

Slut på hantering av pappersunderlag

Dina leverantörsfakturor och kvitton kommer digitalt direkt in i systemet och du attesterar dem i mobil eller webb.

Redovisningsbyrå Malmö

Företagets ekonomi grafiskt i mobilen

Grafer och diagram visar hur ditt företag går och mår, direkt i appen eller på webben.

Fakturera direkt i mobilen

Att skapa och skicka fakturor är en viktig del av att driva ett företag eller vara egen företagare. Hos Slipp skapar och skickar du fakturor när du vill i appen eller på webben.

Redovisningsbyrå Malmö

Direktkommunikation med din personliga redovisningskonsult

Som kund hos Slipp Redovisning är det enkelt att komma i kontakt med din personliga redovisningskonsult. Vi finns för att hjälpa dig och ditt företag.

Kontakta Joakim för att hitta bästa lösningen för ditt företag

Redovisningsbyrå

Betala fakturor, moms och löner i mobilen

Med smarta bankkopplingar mot Handelsbanken, SEB, Swedbank och Nordea betalar du dina leverantörsfakturor, löner och moms i mobilen.

Redovisningsbyrå Malmö

Digitala
lönebesked

Dina anställda får en pushnotis när det finns ett nytt lönebesked,loggar in med BankID i mobil eller webb och ser sina lönebeskedsamlade på ett ställe.

Redovisningsbyrå Malmö

Anmäl dig till Slipp Redovisnings nyhetsbrev!

Du får kostnadsfritt nyheter inom skatt, redovisning och personal.

Varför ska jag välja en Slipp Redovisningsbyrå i Malmö?

När du väljer att bli kund hos någon av våra Slipp Redovisningsbyråer i Malmö med omnejd får du möjligheten att fokusera fullt ut på det du är bäst på – att driva och utveckla din verksamhet. Vi erbjuder professionell hjälp och en lönsam helhetslösning online, vilket ger dig kontroll över ditt företag dygnet runt, var du än befinner dig.
Slipp Redovisningsbyrå Malmö är här för att hjälpa dig med allt från bolagsstart till hantering av bokföring, löner, bokslut och deklaration. Vi erbjuder även ekonomisk rådgivning och affärsutveckling som kan utveckla din verksamhet.

De flesta hanterar i dag det mesta på webben eller i mobilen och gillar därför Slipp Redovisning Malmös digitala koncept. Många av våra kunder uppskattar tryggheten i att vår redovisningsbyrå kan erbjuda fast pris, så att de vet vad redovisningen kommer att kosta. Ett tredje skäl som våra kunder brukar ange är möjligheten att diskutera frågor som rör verksamheten med någon som har kunskap inom både redovisning och företagande. Välkommen att bli kund hos Slipp Redovisningsbyrå Malmö du också!

Fast pris från 695 kr/mån

En smartare redovisningsbyrå som jobbar digitalt med din bokföring

Vi förenklar ditt företagande!

Kontakta mig!

En smartare redovisningsbyrå som jobbar digitalt med din bokföring

Vi förenklar ditt företagande!