Redovisning för åkerier

Fast pris från 695 kr/mån

En smartare redovisningsbyrå som jobbar digitalt med din bokföring

Vi förenklar ditt företagande!

Redovisning för åkerier till fast pris

– Effektiv och skräddarsydd hantering för åkerier

Slipp Redovisning erbjuda åkeriföretag professionell redovisning till fast pris. Vi förstår de unika behoven inom åkeribranschen och erbjuder branschanpassade lösningar för åkerier. Med vår effektiva och pålitliga hantering kan ni fokusera på er kärnverksamhet medan vi tar hand om er redovisning.

Fast pris på din redovisning

Välj företagets omsättning

Small

695

kr

/ mån*

Medium

1 295

kr

/ mån*

Large

2 195

kr

/ mån*

Small

1 295

kr

/ mån

Medium

2 195

kr

/ mån

Large

3 495

kr

/ mån

Small

3 995

kr

/ mån

Medium

4 995

kr

/ mån

Large

6 995

kr

/ mån

Vi behöver mer information för att ge pris

Kontakta oss så  hjälper vi dig att ta fram en offert.

Partner och integrationer

– integrationer som gör att vi kan erbjuda automatiserade lösningar för dig

Referenser i åkeribranschen

“Avtalet med Slipp är resultatet av ett långt samarbete där vi noga tittat på vårt behov av en smidig, tidseffektiv och prisvärd lösning för våra franchisetagare.Det har även varit viktigt för oss på central nivå att skapatillgång till viktiga och aktuella siffror för att kunna fattarätt affärsmässiga beslut.”

Waynes Coffee – Sebastian Falck
CFO

“Med Slipp:s digitala koncept lägger vi mindre tid på vår redovisning, jobbar enhetligt med samma rutiner på våra restauranger och blir inte geografiskt bundna till vår redovisningsbyrå. Dessutom till en lägre kostnad och ett fast budgeterbart månadspris.”

Fast-Fine Restaurant Group – Carl Stadler
COO

“Personalkollen har som ambition att jobba med partners som är bästa i sina respektive branscher och Slipp är en av Sveriges vassaste redovisningsbyråer när det kommer till att förenkla och digitalisera restaurangers administration. Det är tillsammans man bygger värde för kunderna.”

Personalkollen Sverige AB – Niclas Lundell
CEO

Jobba digitalt med Slipp Redovisning och Workify

Så fungerar det

Jobba digitalt med Slipp Redovisningsbyrå

Vi förenklar ditt företagande

Slut på hantering av pappersunderlag

Dina leverantörsfakturor och kvitton kommer digitalt direkt in i systemet och du attesterar dem i mobil eller webb.

Åkerier - bokföring

Företagets ekonomi grafiskt i mobilen

Grafer och diagram visar hur ditt företag går och mår, direkt i appen eller på webben.

Fakturera direkt i mobilen

Att skapa och skicka fakturor är en viktig del av att driva ett företag eller vara egen företagare. Hos Slipp skapar och skickar du fakturor när du vill i appen eller på webben.

Åkerier - bokföring

Direktkommunikation med din personliga redovisningskonsult

Som kund hos Slipp Redovisning är det enkelt att komma i kontakt med din personliga redovisningskonsult. Vi finns för att hjälpa dig och ditt företag.

Kontakta Joakim för att hitta bästa lösningen för ditt företag

Redovisningsbyrå

Betala fakturor, moms och löner i mobilen

Med smarta bankkopplingar mot Handelsbanken, SEB, Swedbank och Nordea betalar du dina leverantörsfakturor, löner och moms i mobilen.

Åkerier - bokföring

Digitala
lönebesked

Dina anställda får en pushnotis när det finns ett nytt lönebesked,loggar in med BankID i mobil eller webb och ser sina lönebeskedsamlade på ett ställe.

Åkerier - bokföring

Slipp manuellt arbete och spara tid i åkeriet med hjälp av Slipp Redovisning och Workify

Sedan i augusti samarbetar Slipp Redovisning med företaget Workify Sverige AB som utvecklar ett webbaserat affärssystem specifikt för åkerier och entreprenadföretag. Att använda Slipp i kombination med Workify innebär att du slipper manuellt arbete, minskar tiden för administration och fakturering och får en enklare och smidigare arbetsprocess.

David Ottosson

David Ottosson driver Slippkontoret på Södermalm i Stockholm tillsammans med sin bror Marcus sedan sommaren 2021. Innan dess var han med och startade upp Slippkontoret i Uppsala där han också jobbade i två år.

– Vår verksamhet rullar på riktigt bra. Vi har stor variation bland kunderna, både när det gäller storlek och bransch. Vi har många restauranger och konsultföretag men också åkerier och byggföretag på kundlistan. Vissa tog vi över efter den förra ägaren och andra har tillkommit de senaste åren., berättar David.

Det som skiljer Slipp från andra redovisningsbyråer är att de jobbar helt digitalt och till ett fast pris per månad baserad på årsomsättning. Systemet de arbetar i är också något mindre än andra system på marknaden som exempelvis Fortnox och Visma. Något som uppskattas av många kunder. 

Till många redovisningsbyråer kommer kunderna fortfarande en gång i månaden med papper och kvitton i en pärm eller i värsta fall i en kasse. Hos oss sker alla överföringar digitalt vilket sparar enormt mycket tid får både kunden och för oss. Det system vi arbetar i är mycket användarvänligt, enkelt och smidigt och innehåller de funktioner som behövs, inte så mycket mer. De som utvecklar systemet finns tillgängliga för idéer och förbättringsförslag så vi har möjlighet att påverka vilket är väldigt bra, säger David. 

Trots att Slipp arbetar digitalt är de noga med det personliga bemötandet och servicen. Som kund har du din personliga kontaktperson.

Alla underlag överförs digitalt och de flesta möten med oss görs online. Både kunden och vi slipper papper. Alla leverantörsfakturor som kommer till kunden går direkt till oss på Slipp. Kvitton och andra pappersunderlag tar kunden kort på och lägger in i systemet. Allt som går att få digitalt, gör vi digitalt, men arbetet utförs fortfarande av människor, säger David.

Slipp erbjuder sina redovisningstjänster till ett fast pris per månad baserat på kundens omsättning.

Vårt lägsta pris är 1195 per månad. Det gäller företag med en omsättning upp till 900 000 per år. Sen ökar priset lite i takt med omsättningsökningen. Omsätter man över 10 miljoner lämnar vi en offert. I det fasta priset ingår löpande redovisning, årsredovisning, årsbokslut och lönedeklarationer. Fördelen med ett fast pris är att du som kund alltid vet vad det kommer att kosta och det är uppskattat av många, säger David.

Sedan i augusti samarbetar Slipp Redovisning med företaget Workify Sverige AB. De utvecklar ett webbaserat affärssystem som heter Workify specifikt för åkerier och entreprenadföretag. Idag används Workify av ca 250 åkerier och entreprenadföretag runt om i landet. Några av dessa är även kunder hos Slipp.

Vi vet att många åkerier fortfarande arbetar med papper och penna och lägger massor av onödig tid på administration och fakturering. För dem finns mycket att vinna på att gå över till ett digitalt arbetssätt. Att använda Workify tillsammans med Slipp är en riktig win-win affär. Våra konsulter runt om i landet har erfarenhet av att arbeta med företag inom åkeribranschen och förstår deras behov och utmaningar, berättar David.

Det går att få till ett bra flöde från kundorder till fakturering med stöd av Workify och Slipp. Allt som behövs för en sömlös lösning är att åkeriet som använder Workify köper till Integrationsmodulen. Med den går alla fakturaunderlag över från Workify till Slipp med ett enkelt knapptryck. De som idag använder ett annat ekonomisystem kan även de enkelt byta till Slipp.

Driver du ett åkeri eller ett entreprenadföretag och vill ha en smidig lösning från kundorder till fakturering så erbjuder vi en fantastiskt bra lösning tillsammans med Workify. Vi hjälper självklart till med integrationen till Slipp så att allt fungerar som det ska, säger David. 

Osäker på ditt pris?

Se vad ditt företag kan få för pris!

Frågor & Svar

Frågor och svar om redovisning för åkerier: Upptäck hur Slipp Redovisning kan stödja dig.

Ja, definitivt! Med Slipp redovisning får du tillgång till användarvänliga rapporter och verktyg som ger dig bättre insikter i din ekonomiska ställning. Du kan enkelt analysera intäkter, kostnader och lönsamhet för att fatta välgrundade beslut.

Slipp redovisning är utformad för att automatisera och effektivisera redovisningsprocessen för åkeriföretag. Genom att använda Slipp kan du spara tid på fakturahantering, momsrapportering och löneadministration. Det ger dig mer tid att fokusera på att utveckla och driva ditt åkeriföretag.

Slipp redovisning kan det här med momsregler och skattedeklarationer för åkeriföretag. De kan hjälpa dig att säkerställa att din momsredovisning är korrekt och att skattedeklarationer lämnas in i rätt tid. Det minskar risken för felaktigheter och eventuella skattetillägg.

Åkerier - bokföring

Det senaste artiklarna inom redovisning för åkerier

– Läs mer om ekonomi och redovisning för åkerier

Digital redovisning för åkerier

Digital redovisning för åkerier

I dagens snabbt föränderliga affärsvärld är digitaliseringen av administrativa processer avgörande för att uppnå effektivitet och konkurrenskraft. Inom åkeribranschen har digitaliseringen revolutionerat redovisningen. Genom att

Gå till artikeln »
Redovisning för Åkerier

Redovisning för Åkerier

Åkeribranschen spelar en avgörande roll i dagens moderna samhälle genom att säkerställa effektiva transporter. För att upprätthålla en god ekonomi och uppfylla sina skattemässiga skyldigheter

Gå till artikeln »

Fast pris från 695 kr/mån

En smartare redovisningsbyrå som jobbar digitalt med din bokföring

Vi förenklar ditt företagande!

Kontakta mig!

En smartare redovisningsbyrå som jobbar digitalt med din bokföring

Vi förenklar ditt företagande!