Läs mer om våra tjänster

Våra paket

Få en komplett redovisningstjänst med våra fastprispaket – Vi tar hand om löpande bokföring, momsdeklaration, löneadministration, bokslut, årsredovisning, inkomstdeklaration och erbjuder även rådgivning.

Kontakta Joakim för att hitta bästa lösningen för ditt företag

Redovisningsbyrå

Partnerskap och erbjudanden

Vi på Slipp har en rad upphandlade erbjudanden och partnerskap för att du som kund ska kunna ta del av tjänster som gör ditt liv som företagare ännu enklare!

Så fungerar det

Automatisk fakturahantering

Leverantörsfakturor skickas in via en unikt angiven fakturaadress direkt till vårt system. Du godkänner fakturorna i Slipp-appen och vi registrerar fakturorna som sedan är färdiga att betalas.

Försäljning / Kassasystem

Ambitionen är att integrera ert kassasystem mot oss för att till 100% automatisera försäljningen. Har vi inte möjlighet att integrera kassasystemet kan de flesta system exportera SIE-filer som skickas till oss. Om den möjligheten inte finns fotar du z-rapporten i Slipp-appen.

Fakturor skapar och skickar du i Slipp-appen.

Kvittohantering

Kvitton skickas in till oss via Slipp:s app.

Personal, schemaläggning och lönehantering

Schemaläggning, personalliggare och lönehantering rekommenderar vi starkt att du hanterar i samarbete med Personalkollen. Systemet ger dig en röd tråd från instämpling till avstämning mot schema. Medarbetarna får sina lönespecifikationer och Slipp kan alltid logga in och ladda ner nödvändiga dokument för din bokföring.

Har du en mindre verksamhet ansvarar vi på Slipp för lönehanteringen.

Årliga tjänster

Årliga tjänster är de tjänster som utförs en gång per år för ditt företag. I Slipps redovisningspaket ingår samtliga årliga tjänster i form av bokslut, årsredovisning, bolagsdeklaration och K10:an.

Fast pris från 695 kr/mån

En smartare redovisningsbyrå som jobbar digitalt med din bokföring

Vi förenklar ditt företagande!

Kontakta mig!

En smartare redovisningsbyrå som jobbar digitalt med din bokföring

Vi förenklar ditt företagande!