Privata deklarationer

Vi erbjuder hjälp med din privata deklaration.

Fast pris från 1 495 kr

Priset är exklusive moms

Vi förenklar ditt företagande!

Privat inkomstplanering och deklaration

Vi hjälper dig med hela processen med din deklaration.

Slipp Redovisning erbjuder privata deklarationer till ett fast pris. Vi sätter oss in i din situation och har lösningar för att hantera din inkomstdeklaration 1. Med oss som din pålitliga partner garanterar vi noggrannhet och effektivitet för din privata deklaration. Vi kan även hjälpa dig med dina K-blanketter mot timdebitering, för att möta dina specifika behov för din privata deklaration.

Aktiebolag

Varför välja Slipp Redovisning för din privata deklaration?

Fast pris för din inkomstdeklaration 1

Vi erbjuder fast pris för din privata deklaration för inkomstdeklaration 1. Inga överraskningar – du vet exakt vad du betalar för.

Skräddarsydd service efter dina behov

Varje individ har en unik ekonomisk situation. Vårt erfarna team anpassar våra tjänster efter dina specifika behov för att säkerställa att vi tillvaratar möjligheterna som skattereglerna medger.

Effektivitet och personlig service

Vi förstår att din tid är värdefull och att personlig service är avgörande. Med vår effektiva arbetsmetod hanterar vi din deklaration professionellt och står till ditt förfogande för att svara på frågor och ge vägledning.

Upptäck fördelarna med att låta Slipp Redovisning ta hand om din privata deklaration. Kontakta oss idag för att säkerställa en effektiv och korrekt hantering av din deklaration, så kan du fokusera på det som är viktigast för dig.

Frågor & Svar

Frågor och svar om privata deklarationer:

Vi på Slipp Redovisning erbjuder skräddarsydd hjälp för privata deklarationer, vilket innebär att vi anpassar våra tjänster efter dina individuella behov. Med vår fasta prissättning och personliga service kan du känna dig trygg och förvänta dig hög noggrannhet i varje steg av deklarationsprocessen.

Vårt erfarna team av skatteexperter kan identifiera möjligheter att minimera din skatt genom att noggrant granska din ekonomiska situation och se till att alla tillgängliga avdrag utnyttjas på bästa sätt. Vi arbetar proaktivt för att optimera din skattesituation.

Med vårt fasta pris får du koll på dina kostnader och slipper överraskningar. Du vet från början vad du kommer att betala, vilket ger förutsägbarhet och trygghet i din ekonomi.

Avveckla aktiebolag

Våra artiklar om deklaration

– Läs mer om ekonomi och redovisning

Vad är skatterådgivning

Vad är skatterådgivning?

Skatterådgivning innebär att ge företag och företagsägare råd och vägledning om hur man bäst hanterar skatter och avgifter, inte minst att när det gäller att

Fast pris från 695 kr/mån

En smartare redovisningsbyrå som jobbar digitalt med din bokföring

Vi förenklar ditt företagande!

Kontakta mig!

En smartare redovisningsbyrå som jobbar digitalt med din bokföring

Vi förenklar ditt företagande!