Hållbarhetsredovisning

– vill du ha hjälp med din hållbarhetsrapport?

Boka ett möte

En smartare redovisningsbyrå som jobbar digitalt med din bokföring

Vi förenklar ditt företagande!

Hållbarhetsredovisning

Vi hjälper dig med hela processen till färdiga rapporter

Hållbarhetsrapportering

När det blir dags att göra din första hållbarhetsrapport finns Slipp Redovisning som din självklara samarbetspartner. Motiven för att skapa en hållbarhetsrapport varierar. För vissa företag är det ett viktigt steg mot att bidra till de globala målen för 2030, medan andra företag kanske agerar till följd av lagkrav eller krav från kunder och intressenter. Oavsett din drivkraft kan vi tillsammans skapa en hållbarhetsrapportering som möter just era behov.

  • Vi på Slipp Redovisning är pionjärer på marknaden när det gäller att upprätta skräddarsydda rapporter även för mindre företag, utan att tumma på kvaliteten.
  • Låter det här intressant? Kontakta oss för mer information!

 

Klimatrapport

Vill du ta de första stegen mot att dokumentera och få grepp om ditt företags klimatpåverkan? Vi kan hjälpa dig att ta fram en klimatrapport baserad på din bokföring. Rapporten visualiserar dina växthusgasutsläpp och ger dig konkreta förslag för att minska företagets klimatpåverkan. Du har även möjlighet att kompensera för dina utsläpp och göra din verksamhet klimatneutral.

Kontakta Joakim för att hitta bästa lösningen för ditt företag

Redovisningsbyrå

Frågor & Svar

Frågor och svar om hållbarhetsredovisning: Upptäck hur Slipp Redovisning kan stödja dig.

Vi på Slipp Redovisning är experter på att anpassa och skräddarsy hållbarhetsrapporter, oavsett företagets storlek. Vi fokuserar på hög kvalitet utan att kompromissa.

Absolut! Att skapa en hållbarhetsrapport är ett kraftfullt steg mot att inte bara visa engagemang för en hållbar planet utan även för att möta kraven från lagstiftning och intressenter.

Vår klimatrapport bygger på er bokföring och ger er specifika och relevanta insikter för att ta er verksamhet mot en mer hållbar framtid.

Avveckla aktiebolag

Våra artiklar om hållbarhetsredovisning

Vad är hållbarhetsredovisning?

Vad är hållbarhetsredovisning?

Hållbarhetsredovisning, också kallad CSR-rapportering (Corporate Social Responsibility), är ett verktyg som hjälper företag, organisationer och andra verksamheter att redogöra för sina ansträngningar inom området hållbarhet.

Hållbarhetsrapportering enligt NSRS

Hållbarhetsrapportering enligt NSRS

I Sverige har det blivit allt vanligare att företag och organisationer publicerar hållbarhetsrapporter som redovisar hur de arbetar med sociala, miljömässiga och ekonomiska faktorer. Hållbarhetsrapporter

Fast pris från 695 kr/mån

En smartare redovisningsbyrå som jobbar digitalt med din bokföring

Vi förenklar ditt företagande!

Kontakta mig!

En smartare redovisningsbyrå som jobbar digitalt med din bokföring

Vi förenklar ditt företagande!