Rådgivning

Skräddarsydd rådgivning och bred kompetens inom ekonomi och affärsutveckling.

Rådgivning

– skräddarsydd företagsrådgivning

Vi förenklar ditt företagande!

Rådgivning i fastprispaket Large

– skräddarsydd företagsrådgivning för ditt företag

Väljer du vårt Largepaket ingår skräddarsydd rådgivning för ditt företags behov och mål. Genom tre noggrant planerade kundmöten per år, fysiska eller digitala, sätter vi upp ett ”årshjul” för att planera och följa upp viktiga åtgärder. Vi finns vid din sida för att säkerställa att du ständigt utvecklar ditt företag och når framgång.

Vårt Largepaket innehåller rådgivning som är skräddarsydd för ditt företagsbehov och mål. Som en del av paketet bjuder vi in till tre kundmöten per år, antingen fysiska eller digitala, för att säkerställa att vi är på rätt spår. Tillsammans sätter vi upp ett “årshjul” för att planera och följa upp det som ska göras under året.

Nedan följer några av de ämnen vi kan hjälpa dig med:

Genom att välja vårt largepaket får du tillgång till en bred kompetens och erfarenhet inom ekonomi och affärsutveckling. Vi är dedikerade till att hjälpa dig att ta ditt företag till nästa nivå. Kontakta oss för mer information om hur vi kan stödja din verksamhet.

Skräddarsydd rådgivning för optimal tillväxt och framgång

Vi erbjuder en rådgivningstjänst där vi bokar in möten och arbetar nära våra kunder för att förstå deras specifika behov och utmaningar. Med vår expertis och erfarenhet hjälper vi till att identifiera möjligheter till förbättring och tillväxt inom olika områden.

Vårt team av erfarna rådgivare erbjuder insiktsfulla och strategiska råd inom områden som affärsutveckling, ekonomi, marknadsföring, personal och processoptimering. Vi arbetar tillsammans med dig för att utveckla handlingsplaner och implementera konkreta åtgärder för att maximera din företagets framgång.

Vi tror på värdet av att bygga långsiktiga relationer med våra kunder och att vara engagerade i deras framgång. Genom att samarbeta med oss får du tillgång till vår omfattande kunskap och expertis inom företagsrådgivning, vilket ger dig en konkurrensfördel på marknaden.

Kontakta oss idag för att boka in ett möte och ta det första steget mot att få skräddarsydd rådgivning som kommer att hjälpa ditt företag att blomstra och nå nya höjder. Tillsammans kan vi skapa en framgångsrik framtid för ditt företag.

Jag vill veta mer om rådgivning

Fast pris på din redovisning

Välj företagets omsättning

Small

695

kr

/ mån*

Medium

1 295

kr

/ mån*

Large

2 195

kr

/ mån*

Small

1 295

kr

/ mån

Medium

2 195

kr

/ mån

Large

3 495

kr

/ mån

Small

3 995

kr

/ mån

Medium

4 995

kr

/ mån

Large

6 995

kr

/ mån

Vi behöver mer information för att ge pris

Kontakta oss så  hjälper vi dig att ta fram en offert.

Frågor & Svar

Frågor och svar om rådgivning: Upptäck hur Slipp Redovisning kan stödja dig.

Företagsrådgivning är en tjänst som erbjuder expertis och råd för att hjälpa företag att optimera sin verksamhet, hantera utmaningar och uppnå sina mål. Det är viktigt eftersom det kan ge dig strategiska insikter och vägledning för att fatta informerade beslut och maximera din framgång.

Vårt Largepaket erbjuder skräddarsydd företagsrådgivning som är anpassad efter ditt företagsbehov och mål. Det inkluderar tre kundmöten per år, antingen fysiska eller digitala, för att säkerställa att vi är på rätt spår. Vi sätter även upp ett “årshjul” för att planera och följa upp aktiviteter under året.

Slipp redovisning är väl förtrogen med momsregler och skattedeklarationer för åkeriföretag. De kan hjälpa dig att säkerställa att din momsredovisning är korrekt och att skattedeklarationer lämnas in i rätt tid. Det minskar risken för felaktigheter och eventuella påföljder från myndigheterna.

Rådgivning

Våra artiklar om rådgivning

– Läs mer om ekonomi och redovisning

Vad är affärsrådgivning?

Affärsrådgivning syftar till att hjälpa företag att utveckla verksamheten för att nå en högre lönsamhet. Det handlar om att identifiera möjligheter och utmaningar, utveckla strategier

Vad är skatterådgivning

Vad är skatterådgivning?

Skatterådgivning innebär att ge företag och företagsägare råd och vägledning om hur man bäst hanterar skatter och avgifter, inte minst att när det gäller att

Kontakta mig!

En smartare redovisningsbyrå som jobbar digitalt med din bokföring

Vi förenklar ditt företagande!

Fast pris från 695 kr/mån

En smartare redovisningsbyrå som jobbar digitalt med din bokföring

Vi förenklar ditt företagande!