Slipp hjälper dig att starta ditt bolag

Slipp hjälper dig att snabbt och enkelt registrera och komma igång med ditt aktiebolag.

Fast pris på 1 495 kr

En smartare redovisningsbyrå som jobbar digitalt med din bokföring

Vi förenklar ditt företagande!

Enkelt och prisvärt - starta ditt aktiebolag med oss!

– Slipp tar hand om hela proceduren

Med Slipp Redovisning får du all den hjälp du behöver för att snabbt och enkelt starta ditt aktiebolag. Vi strukturerar och upprättar alla handlingar som är nödvändiga för bolagsregistreringen, vilket sparar dig både tid och ansträngning. Vi ser till att hela processen är smidig och säker, så att du kan fokusera på ditt nya bolag. Våra erfarna medarbetare vägleder dig genom varje steg och besvarar alla dina frågor längs vägen. Vi tar hand om allt från registrering av företagsnamn och skapande av bolagsordning till kontakter med myndigheter och registrering av företaget hos Bolagsverket.

Med Slipp Redovisning får du trygghet och expertis från början till slut, så att du kan vara säker på att allt är korrekt och i linje med gällande lagar och regler. Vi ser fram emot att hjälpa dig att komma igång med ditt aktiebolag och att bidra till din framgångsrika företagsresa. Kontakta oss redan i dag för att få mer information och för att komma igång!

Du kontaktar oss

Vi bokar in ett fysiskt möte eller ett telefonmöte med någon av våra konsulter.

Vi får det vi behöver

Vi informerar dig om vad du behöver tänka på och ber dig om de uppgifter vi behöver inför vårt möte.

Bolaget registreras

Slipp strukturerar och upprättar alla nödvändiga handlingar för registreringen av ditt bolag. Du signerar med ditt mobila BankID. Enkelt och korrekt!

Jag vill starta bolag!

Alla företag behöver en korrekt och ordnad bokföring

Bokföring för ditt nya bolag

På Slipp erbjuder vi fasta månadspriser på alla våra redovisningspaket, perfekt för dig som precis har startat ett bolag och vill ha kontroll på dina kostnader och dessutom ha en så smidig bokföringslösning som möjligt. Helt digitalt.

Väljer du att bli kund hos Slipp med ditt nystartade aktiebolag bjuder vi på tjänsten Starta aktiebolag (värde 1 495 kr).

Som kund hos Slipp Redovisning får du företagets redovisning i mobilen och jobbar på ett effektivt sätt tillsammans med oss på Slipp.

Frågor & Svar

Frågor och svar om starta bolag: Upptäck hur Slipp Redovisning kan stödja dig.

Att starta ett bolag innebär att registrera en juridisk enhet för att bedriva näringsverksamhet. Vår tjänst inkluderar att strukturera och upprätta alla handlingar som behövs för att starta ditt aktiebolag. Vi tar hand om registreringsprocessen, och du signerar handlingarna med ditt mobila BankID

Genom att använda vår tjänst får du tillgång till vår erfarenhet och kunskap inom området. Vi säkerställer att alla nödvändiga dokument och handlingar är korrekt upprättade och att registreringen genomförs smidigt. Vårt fasta pris ger dig även en tydlig och förutsägbar kostnad för bolagsstarten.

Tiden det tar att starta ett bolag varierar beroende på flera faktorer, inklusive Bolagsverkets hanteringstid och eventuella ytterligare krav för din specifika verksamhet. Vi strävar efter att genomföra processen så snabbt som möjligt och håller dig informerad om statusen längs vägen.

Starta aktiebolag

Våra artiklar om att starta aktiebolag

– Läs mer om ekonomi och redovisning

Guide till att starta ett bolag

Att starta ett bolag kan vara en spännande men också överväldigande process. Det är många steg att ta och det kan vara svårt att veta

Fast pris från 695 kr/mån

En smartare redovisningsbyrå som jobbar digitalt med din bokföring

Vi förenklar ditt företagande!

Kontakta mig!

En smartare redovisningsbyrå som jobbar digitalt med din bokföring

Vi förenklar ditt företagande!