Starta aktiebolag till fast pris 1 495 kr

Slipp hjälper dig snabbt och enkelt att starta ett aktiebolag

Fast pris på 1 495 kr

En smartare redovisningsbyrå som jobbar digitalt med din bokföring

Vi förenklar ditt företagande!

Enkelt och prisvärt - starta ditt aktiebolag med oss!

– Slipp tar hand om hela proceduren till fast pris

Med Slipp Redovisning får du all den hjälp du behöver för att snabbt och enkelt starta ditt aktiebolag. Vi erbjuder ett fast pris på endast 1 495 kr och tar då hand om allt administrativt arbete åt dig. Slipp Redovisning strukturerar och fyller i alla nödvändiga handlingar som krävs för att starta ditt bolag, vilket sparar dig både tid och ansträngning. Vi ser till att hela processen är smidig och säker, så att du kan fokusera på att driva ditt nya bolag mot framgång. Vår erfarna personal vägleder dig genom varje steg och besvarar alla dina frågor längs vägen. Vi tar hand om allt från registrering av företagsnamn och skapande av bolagsordning till kontakter med myndigheter och registrering av företaget hos Bolagsverket. Med Slipp Redovisning får du trygghet och expertis från början till slut, så att du kan vara säker på att allt är korrekt och i linje med gällande lagar och regler. Vi ser fram emot att hjälpa dig att komma igång med ditt aktiebolag och bidra till din framgångsrika företagsresa. Kontakta oss idag för att få mer information och för att komma igång!

Du kontaktar oss!

Vi sätter upp ett fysiskt möte eller ett telefonmöte med någon av våra konsulter

Det vi behöver

Vi meddelar dig vad du behöver tänka på samt vilka uppgifter vi behöver inför vårt möte

Startar bolag

Slipp strukturerar och fyller i alla handlingar som behövs för att starta ditt bolag. Du signerar ansökan via ditt mobila bank-ID. Enkelt och korrekt!

Jag vill starta bolag!

Alla företag behöver en korrekt och ordnad bokföring

Bokföring till ditt nya bolag

På Slipp erbjuder vi fasta månadspriser på alla våra redovisningspaket, perfekt för dig som precis har startat ett bolag och vill ha kontroll på dina kostnader och dessutom ha en så enkel bokföringslösning som möjligt. Helt digitalt.

Du får hela företaget i mobilen och jobbar på ett effektivt sätt tillsammans med oss på Slipp.

Frågor & Svar

Frågor och svar om starta bolag: Upptäck hur Slipp Redovisning kan stödja dig.

Att starta ett bolag innebär att etablera en juridisk enhet för att bedriva affärsverksamhet. Vår tjänst inkluderar att strukturera och fylla i alla handlingar som behövs för att starta ditt bolag. Vi tar hand om ansökningsprocessen, och du kan enkelt signera ansökan med ditt mobila Bank-ID. Vår målsättning är att göra processen enkel och korrekt för dig.

Genom att använda vår tjänst får du fördelen av vår erfarenhet och kunskap inom området. Vi säkerställer att alla nödvändiga dokument och handlingar är korrekt ifyllda och att ansökningsprocessen genomförs smidigt. Vårt fast pris ger dig även en tydlig och förutsägbar kostnad för att starta ditt bolag.

Tiden det tar att starta ett bolag varierar beroende på flera faktorer, inklusive Bolagsverkets hanteringstid och eventuella ytterligare krav för din specifika bolagsform. Vi strävar efter att genomföra processen så snabbt som möjligt och håller dig informerad om framstegen längs vägen.

Starta aktiebolag

Våra artiklar om att starta aktiebolag

– Läs mer om ekonomi och redovisning

Vad är ett aktiebolag?

Aktiebolag är en företagsform där verksamheten ägs och styrs av aktieägare. Aktieägarna äger aktier i bolaget och har rätt att delta i bolagets beslut genom

Fast pris från 695 kr/mån

En smartare redovisningsbyrå som jobbar digitalt med din bokföring

Vi förenklar ditt företagande!

Kontakta mig!

En smartare redovisningsbyrå som jobbar digitalt med din bokföring

Vi förenklar ditt företagande!