– Srf konsulterna erbjuder professionell utveckling via auktorisation och utbildningar

På Slipp Redovisning jobbar många redovisningskonsulter som är auktoriserade och certifierade via Srf konsulterna

Vad är en Auktoriserad Redovisningskonsult Srf?

En Auktoriserad Redovisningskonsult är en välutbildad ekonom med flera års erfarenhet från arbete som redovisningskonsult. Konsulten har ansvarsförsäkring och krav på sig att fortbilda sig för att upprätthålla sin kompetens. Att jobba med en Auktoriserad Redovisningskonsult innebär en trygghet för dig som företagare då du vet att du får en seriös och kunnig samarbetspartner som levererar redovisningstjänster av hög kvalitet.

Vad är en Auktoriserad Lönekonsult Srf?

När du jobbar med en Auktoriserad Lönekonsult får du en erfaren och kompetent löneadministratör som hanterar ditt företags löneadministration kostnadseffektivt och i enlighet med gällande lagar och regler. Du kan vara trygg i att allt fungerar och istället fokusera på det du är bäst på.

Vad är en Certifierad Affärsrådgivare?

Som företagare ställs du emellanåt inför viktiga strategiska beslut. Här är en Certifierad Affärsrådgivare en ovärderlig resurs som med sin erfarenhet och kompetens har mycket att tillföra när det gäller affärs- och verksamhetsutveckling. Det kan exempelvis handla om verksamhetsinriktning, affärsmodell, prissättning , budgetering, incitamentprogram och andra mer eller mindre strategiska frågor som har påverkan på företagets lönsamhet och likviditet.

Fast pris från 695 kr/mån

En smartare redovisningsbyrå som jobbar digitalt med din bokföring

Vi förenklar ditt företagande!

Kontakta mig!

En smartare redovisningsbyrå som jobbar digitalt med din bokföring

Vi förenklar ditt företagande!