Martin & Servera

Slipp Redovisning är utvald partner till Martin & Servera

Specialerbjudande till dig som är kund hos Martin & Servera

Samarbete mellan Slipp Redovisning och Martin & Servera

Slipp Redovisning och Martin & Servera samarbetar för att erbjuda skräddarsydda redovisningstjänster till restauranger i hela Sverige. Vi förstår att som restaurangägare är din kärnverksamhet att fokusera på att ge dina kunder en suverän matupplevelse. Därför erbjuder vi dig hjälp med redovisningen, så att du kan lägga mer tid och energi på det du älskar att göra.
Med Slipp får du enkelhet i form av smidiga verktyg, lättförståelig rapportering och vägledande rådgivning. Vi automatiserar flöden och sammanställer data som återrapporteras till dig på ett smidigt och tydligt sätt, direkt i din mobil. Du får en tydlig överblick över dina ekonomiska uppgifter och kan enkelt hantera kostnader och löneutbetalningar.
Som kund inom Martin & Servera-gruppen har du även förmånen att få rabatt på utvalda fastprispaket för redovisningstjänsterna. Vi vill se till att du får de bästa möjliga förutsättningarna för framgång, och genom vårt samarbete kan vi erbjuda skräddarsydda lösningar som är anpassade till behoven i restaurangbranschen.

Fast pris från 695 kr/mån

En smartare redovisningsbyrå som jobbar digitalt med din bokföring

Vi förenklar ditt företagande!

Kontakta mig!

En smartare redovisningsbyrå som jobbar digitalt med din bokföring

Vi förenklar ditt företagande!