Slipp Redovisningsbyrå Visby

Tidseffektiv redovisning i Visby

Fast pris från 695 kr/mån

En smartare redovisningsbyrå som jobbar digitalt med din bokföring

Vi förenklar ditt företagande!

Enkel och modern redovisning med Slipp Redovisningsbyrå Visby

– digital bokföring med personlig redovisningskonsult för kunder på Gotland och i övriga Sverige

Slipp Redovisningsbyrå Visby förenklar och moderniserar hanteringen av din redovisning. Med vårt effektiva och automatiserade arbetssätt kan vi erbjuda högkvalitativa bokföringspaket till ett konkurrenskraftigt och fast månadspris. Vi hjälper kunder både på Gotland och i övriga Sverige genom vår digitala plattform. Vårt erfarna team av redovisningsspecialister är dedikerade att ge dig smidig och professionell service. Med Slipp Redovisningsbyrå Visby kan du fokusera på att driva ditt företag medan vi tar hand om din redovisning.

Slut på hantering av pappersunderlag

Dina leverantörsfakturor och kvitton kommer digitalt direkt in i systemet och du attesterar dem i mobil eller webb.

Redovisningsbyrå Visby

Företagets ekonomi grafiskt i mobilen

Grafer och diagram visar hur ditt företag går och mår, direkt i appen eller på webben.

Fakturera direkt i mobilen

Att skapa och skicka fakturor är en viktig del av att driva ett företag eller vara egen företagare. Hos Slipp skapar och skickar du fakturor när du vill i appen eller på webben.

Redovisningsbyrå Visby

Direktkommunikation med din personliga redovisningskonsult

Som kund hos Slipp Redovisning är det enkelt att komma i kontakt med din personliga redovisningskonsult. Vi finns för att hjälpa dig och ditt företag.

Kontakta Joakim för att hitta bästa lösningen för ditt företag

Redovisningsbyrå

Betala fakturor, moms och löner i mobilen

Med smarta bankkopplingar mot Handelsbanken, SEB, Swedbank och Nordea betalar du dina leverantörsfakturor, löner och moms i mobilen.

Redovisningsbyrå Visby

Digitala
lönebesked

Dina anställda får en pushnotis när det finns ett nytt lönebesked, loggar in med BankID i mobil eller webb och ser sina lönebesked samlade på ett ställe.

Redovisningsbyrå Visby

Våra specialområden

Oavsett bransch kan vi hjälpa dig med din redovisning. Vi hjälper dock särskilt många företag i dessa branscher:

Fast pris på din redovisning

Välj företagets omsättning

Small

695

kr

/ mån*

Medium

1 295

kr

/ mån*

Large

2 195

kr

/ mån*

Small

1 295

kr

/ mån

Medium

2 195

kr

/ mån

Large

3 495

kr

/ mån

Small

3 995

kr

/ mån

Medium

4 995

kr

/ mån

Large

6 995

kr

/ mån

Vi behöver mer information för att ge pris

Kontakta oss så  hjälper vi dig att ta fram en offert.

En vanlig månad med Slipp Redovisning Visby

Så här är arbetsgången när du jobbar med Slipp

Start

Oavsett om du har skött din bokföring själv innan du går över till oss, eller om du anlitat en annan byrå så börjar vi på Slipp med att kvalitetssäkra. Det kan innebära att jobba ikapp din bokföring från första månaden på räkenskapsåret eller en enklare avstämning. När vi sedan är i fas gäller det valda fastprispaketet.

Digital inlämning

Leverantörsfakturor, kvitton och övriga dokument skickas direkt till Slipp Plus. Om du i enstaka fall erhåller pappersunderlag skickar du in dessa enkelt in via appens kamerafunktion.

Du godkänner och betalar

Tack vare smarta bankkopplingar mot Handelsbanken, SEB och Nordea betalar du dina leverantörsfakturor, löner och moms i Slipp Plus.

Lönerna betalas ut

Alla anställda får en notis när det finns ett nytt lönebesked. Man loggar in med BankID i Slipp Plus och ser lönebeskeden och har de samlade på ett och samma ställe.

Att avsluta räkenskapsåret

I Slipps medium- och largepaket ingår bokslut, årsredovisning, inkomstdeklaration och din privata K10:a - som alla upprättas av din personliga redovisningskonsult.

Osäker på ditt pris?

Se vad ditt företag kan få för pris!

Räkna ut ditt pris!

Välj din bransch, ange din omsättning och välj vilka tjänster du behöver hjälp med

Bokslut
Årsredovisning/Årsbokslut
Inkomstdeklaration 2
En K10

Tre kundmöten per år
Årshjul, planering och uppföljning

Antal anställda:

Ditt paket:

Small

kr

/mån*

Skicka en intresseanmälan

Vi kontaktar dig och tar fram ett fast pris för de tjänster du vill ha hjälp med.

Hitta oss

621 45
Visby

Slipp Redovisning Visby

Redovisningsbyrå Visby

Ola Larsson

Tel:070-317 89 72
ola.larsson@slipp.se

Auktoriserad Redovisningskonsult

Auktoriserad Redovisningskonsult

Ola Larsson på Slipp Redovisning Visby är auktoriserad redovisningskonsult.
 
En auktoriserad redovisningskonsult har en gedigen ekonomisk utbildning och flera års erfarenhet i yrket. Förbundet ställer krav på bland annat ansvarsförsäkring, kvalitetskontroll och fortbildning – det skapar en trygghet för företagen som anlitar en auktoriserad redovisningskonsult eftersom de vet att de får en seriös samarbetspartner som löpande uppdaterar sina kunskaper.


Våra tjänster

Utforska våra tjänster nedan och upptäck hur vi kan skapa skräddarsydda lösningar som passar just ditt företags unika behov. Slipp bekymra dig om siffror och fokusera istället på att driva ditt företag framåt. Hos Slipp Redovisning är vi dedikerade till att göra din ekonomihantering enklare och mer effektiv. Ta steget mot en smidigare ekonomi med oss – låt oss ta hand om detaljerna så att du kan fokusera på det du gör bäst.

Frågor & svar

Upptäck hur Slipp Redovisning Visby kan hjälpa dig.

Det enklaste sättet att bli kund hos Slipp Redovisning Visby är att fylla i en intresseanmälan här på sidan. Så hör vi av oss till dig för en individuell genomgång.

Slipp Redovisning Visbys modell bygger på att vi i största möjliga utsträckning automatiserar den löpande bokföringen. På så vis kan vi hålla nere kostnaderna för att sköta ditt företags ekonomi.

Som kund hos Slipp Redovisning Visby får du en personlig konsult i kombination med smarta digitala lösningar för inlämning av underlag, mm. Du får mindre jobb med administration och kan lägga mer tid på att jobba med ditt företag.

Redovisningsbyrå Visby

Anmäl dig till Slipp Redovisnings nyhetsbrev!

Du får kostnadsfritt nyheter inom skatt, redovisning och personal.

Varför välja Slipp Redovisningsbyrå i Visby?

Civilekonomen Ola Larsson driver Slippbyrån på Gotland och är sedan många år auktoriserad redovisningskonsult och medlem i FAR. Som kund hos Slipp Redovisning Visby får du inte bara en smidig digital hantering av din redovisning utan även Olas höga kompetens och stora erfarenhet som ett stöd i din verksamhetsutveckling.

På Slipp är vi 100 % digitala men samtidigt 100 % personliga och med en erfaren redovisningskonsult som Ola Larsson är ditt företag i trygga händer.

Det är inte bara Visby som växer och gror, det gör ju hela Gotland. Det spelar ingen roll var på ön du bedriver din verksamhet, du kommer att tas om hand av Ola och hans team oavsett – och de gör allt de kan för att utveckla er verksamhet. Naturligtvis görs det tillsammans med och i samråd med er för att ni ska nå era mål. Framför allt så tar medarbetarna på Slipp Visby hand om det administrativa så att ni själva kan göra just det som ni är bra på – att bedriva er verksamhet. Vi har ett väl intrimmat digitalt koncept som vi slipat på och utvecklat sedan vi startade 2015, som möjliggör detta.

Ett växande Visby med omnejd innebär också en tillväxt av företag inom och en ökad potential för café- och restaurangnäringen på Gotland. Även för dig som driver café eller restaurang är Slipp Redovisningsbyrå en ypperlig samarbetspartner genom att vi har smarta integrationer mot bland annat kassasystem och system för schemaläggning och personalliggare – integrationer som minimerar din administration och hjälper dig spara mycket tid.

Vill du veta mer om Slipp Redovisningsbyrå i Visby trycker du bara på knappen nedan och fyller i dina uppgifter, så kontaktar vi dig.

Kontakta oss!

Redovisningsbyrå i framkant

Smart automatisering gör att vi kan erbjuda dig kvalitativa redovisningstjänster till ett fast, lågt pris.

Hitta våra kontor

Hitta det kontor som passar dig bäst, bli kund hos Slipp Redovisning du också.

Bli Franchisetagare

Vi växer och söker fler franchisetagare som vill driva sin egen Slipp Redovisningsbyrå.

Fast pris från 695 kr/mån

En smartare redovisningsbyrå som jobbar digitalt med din bokföring

Vi förenklar ditt företagande!

Kontakta mig!

En smartare redovisningsbyrå som jobbar digitalt med din bokföring

Vi förenklar ditt företagande!