Slipp Redovisningsbyrå Västerås

Smidig och pålitlig redovisningstjänst i Västerås.

Fast pris från 695 kr/mån

En smartare redovisningsbyrå som jobbar digitalt med din bokföring

Vi förenklar ditt företagande!

Smidig redovisning i Västerås

– få professionell hjälp med bokföring, bokslut och deklaration från vårt erfarna team på Slipp Redovisningsbyrå Västerås

Välkommen till Slipp Redovisningsbyrå Västerås – din partner för modern digital redovisning. Vi jobbar med effektiva processer och ny teknik för att ge dig bästa möjliga service.
Genom att integrera digitala verktyg och automatisering i vårt arbetssätt kan vi erbjuda dig smidig och snabb leverans av redovisningen. Du behöver inte längre bekymra dig över pappersarbete eller krångliga processer. Vi tar hand om allt det åt dig, vilket sparar din tid och minskar ditt administrativa arbete.

För oss är det viktigt att kunna erbjuda dig konkurrenskraftiga priser utan att kompromissa med kvaliteten. Vi har utformat prisvärda bokföringspaket till fasta månadspriser, så att du kan planera och budgetera för din redovisning utan överraskningar.

Slut på hantering av pappersunderlag

Dina leverantörsfakturor och kvitton kommer digitalt direkt in i systemet och du attesterar dem i mobil eller webb.

Redovisningsbyrå Västerås

Företagets ekonomi grafiskt i mobilen

Grafer och diagram visar hur ditt företag går och mår, direkt i appen eller på webben.

Fakturera direkt i mobilen

Att skapa och skicka fakturor är en viktig del av att driva ett företag eller vara egen företagare. Hos Slipp skapar och skickar du fakturor när du vill i appen eller på webben.

Redovisningsbyrå Västerås

Direktkommunikation med din personliga redovisningskonsult

Som kund hos Slipp Redovisning är det enkelt att komma i kontakt med din personliga redovisningskonsult. Vi finns för att hjälpa dig och ditt företag.

Kontakta Joakim för att hitta bästa lösningen för ditt företag

Redovisningsbyrå

Betala fakturor, moms och löner i mobilen

Med smarta bankkopplingar mot Handelsbanken, SEB, Swedbank och Nordea betalar du dina leverantörsfakturor, löner och moms i mobilen.

Redovisningsbyrå Västerås

Digitala
lönebesked

Dina anställda får en pushnotis när det finns ett nytt lönebesked, loggar in med BankID i mobil eller webb och ser sina lönebesked samlade på ett ställe.

Redovisningsbyrå Västerås

Våra specialområden

Oavsett bransch kan vi hjälpa dig med din redovisning. Vi hjälper dock särskilt många företag i dessa branscher:

Fast pris på din redovisning

Välj företagets omsättning

Small

695

kr

/ mån*

Medium

1 295

kr

/ mån*

Large

2 195

kr

/ mån*

Small

1 295

kr

/ mån

Medium

2 195

kr

/ mån

Large

3 495

kr

/ mån

Small

3 995

kr

/ mån

Medium

4 995

kr

/ mån

Large

6 995

kr

/ mån

Vi behöver mer information för att ge pris

Kontakta oss så  hjälper vi dig att ta fram en offert.

En vanlig månad med Slipp Redovisning Västerås

Så här är arbetsgången när du jobbar med Slipp

Start

Oavsett om du har skött din bokföring själv innan du går över till oss, eller om du anlitat en annan byrå så börjar vi på Slipp med att kvalitetssäkra. Det kan innebära att jobba ikapp din bokföring från första månaden på räkenskapsåret eller en enklare avstämning. När vi sedan är i fas gäller det valda fastprispaketet.

Digital inlämning

Leverantörsfakturor, kvitton och övriga dokument skickas direkt till Slipp Plus. Om du i enstaka fall erhåller pappersunderlag skickar du in dessa enkelt in via appens kamerafunktion.

Du godkänner och betalar

Tack vare smarta bankkopplingar mot Handelsbanken, SEB och Nordea betalar du dina leverantörsfakturor, löner och moms i Slipp Plus.

Lönerna betalas ut

Alla anställda får en notis när det finns ett nytt lönebesked. Man loggar in med BankID i Slipp Plus och ser lönebeskeden och har de samlade på ett och samma ställe.

Att avsluta räkenskapsåret

I Slipps medium- och largepaket ingår bokslut, årsredovisning, inkomstdeklaration och din privata K10:a - som alla upprättas av din personliga redovisningskonsult.

Osäker på ditt pris?

Se vad ditt företag kan få för pris!

Räkna ut ditt pris!

Välj din bransch, ange din omsättning och välj vilka tjänster du behöver hjälp med

Bokslut
Årsredovisning/Årsbokslut
Inkomstdeklaration 2
En K10

Tre kundmöten per år
Årshjul, planering och uppföljning

Antal anställda:

Ditt paket:

Small

kr

/mån*

Skicka en intresseanmälan

Vi kontaktar dig och tar fram ett fast pris för de tjänster du vill ha hjälp med.

Hitta oss

722 12
Västerås

Slipp Redovisning Västerås

Redovisningsbyrå Eskilstuna

Andreas Wång

Tel:073-761 84 75
andreas.wang@slipp.se

Frågor & svar

Upptäck hur Slipp Redovisning Västerås kan hjälpa dig.

I dag finns det redovisningsbyråer som har en allmän support dit du kan mejla eller ringa och ställa frågor. Så vill inte vi på Slipp Redovisning Västerås att det ska vara. Vi vill att våra kunder ska känna tryggheten med en egen redovisningskonsult som man bygger upp en professionell och förtrolig relation till. Ditt företag ska få smarta digitala redovisningslösningar – med tryggheten det innebär att ha sin personliga redovisningskonsult.

Ja, det är precis så vi vill hjälpa våra kunder på Slipp Redovisning Västerås – genom att automatisera och effektivisera din redovisning med våra väl intrimmade lösningar.

Ja, via Ekonomiöversikten i Slipp-appen får du som kund återrapportering direkt i mobilen i form av pedagogiska grafer och diagram som ger en tydlig överblick över företagets ekonomi och utveckling. Förutom grafer och diagram visas även nyckeltal som likviditet, soliditet och vinstmarginal. Det går lika bra att läsa ekonomiöversikten i datorn eller på surfplattan om du föredrar det.

Redovisningsbyrå Västerås

Våra tjänster

Utforska våra tjänster nedan och upptäck hur vi kan skapa skräddarsydda lösningar som passar just ditt företags unika behov. Slipp bekymra dig om siffror och fokusera istället på att driva ditt företag framåt. Hos Slipp Redovisning är vi dedikerade till att göra din ekonomihantering enklare och mer effektiv. Ta steget mot en smidigare ekonomi med oss – låt oss ta hand om detaljerna så att du kan fokusera på det du gör bäst.

Varför välja Slipp Redovisningsbyrå i Västerås?

För att Slipp Redovisning Västerås, liksom våra övriga kontor, jobbar med ett digitalt koncept som gör det enklare för dig att bidra med det din redovisningsbyrå måste ha tillgång till för att kunna sköta din administration. Och för att även vårt kontor i Västerås drivs av en erfaren byråledare som kan både företagande och redovisning så att du kan vara säker på att din redovisning är i goda händer.

Slipp Redovisning i Västerås drivs av Andreas Wång. Andreas är utbildad redovisningsekonom och har tidigare arbetat på en redovisningsbyrå samt varit redovisningsansvarig på ett klädföretag med B2B- och B2C-försäljning via e-handel.
Förutom att arbeta med redovisning har Andreas även erfarenhet av att arbeta med ekonomistyrning inom e-handel med internationell B2C-försäljning.
Oavsett om din marknad är nationell eller internationell kan vi på Slipp Redovisning hjälpa dig. Vi kan stötta dig med allt från budget, löpande redovisning och lönsamhetsanalyser.

Är du verksam inom café eller restaurang är Slipp Redovisningsbyrå ett mycket lämpligt val då vi har integrationer mot leverantörer av t ex kassasystem och schemaläggningssystem, vilket minskar din administrativa börda och är extremt tidsbesparande.

Vi berättar gärna mer om varför Slipp Redovisningsbyrå i Västerås är ett bra val för dig och ditt företag. Klicka på Kontakta mig nedan så hör vi av oss och förklarar.

Anmäl dig till Slipp Redovisnings nyhetsbrev!

Du får kostnadsfritt nyheter inom skatt, redovisning och personal.

Kontakta oss!

Redovisningsbyrå i framkant

Smart automatisering gör att vi kan erbjuda dig kvalitativa redovisningstjänster till ett fast, lågt pris.

Hitta våra kontor

Hitta det kontor som passar dig bäst, bli kund hos Slipp Redovisning du också.

Bli Franchisetagare

Vi växer och söker fler franchisetagare som vill driva sin egen Slipp Redovisningsbyrå.

Fast pris från 695 kr/mån

En smartare redovisningsbyrå som jobbar digitalt med din bokföring

Vi förenklar ditt företagande!

Kontakta mig!

En smartare redovisningsbyrå som jobbar digitalt med din bokföring

Vi förenklar ditt företagande!