Slipp Redovisningsbyrå Lund

Effektiv och skräddarsydd redovisningstjänst för företag i Lund

Fast pris från 695 kr/mån

En smartare redovisningsbyrå som jobbar digitalt med din bokföring

Vi förenklar ditt företagande!

Smidig digital redovisning med Slipp Redovisningsbyrå Lund

– digital hantering, personlig support och tydlig ekonomisk återrapportering

När du jobbar med Slipp Redovisningsbyrå Lund slipper du hantera fysiska leverantörsfakturor och kvitton. Med Slipp får du in dessa digitalt direkt i Slipp Plus-appen eller på webben om du föredrar det. Även dina kundfakturor hanterar du smidigt i våra system, direkt i appen eller på webben – det gäller även kommunikationen med din personliga redovisningskonsult som alltid finns till hands för dig och ditt företag. Och är du den typen som vill ha full koll på ekonomin kommer du att uppskatta Ekonomiöversikten med grafer och diagram som visar hur ditt företag går.

Slut på hantering av pappersunderlag

Dina leverantörsfakturor och kvitton kommer digitalt direkt in i systemet och du attesterar dem i mobil eller webb.

Redovisningsbyrå Lund

Företagets ekonomi grafiskt i mobilen

Grafer och diagram visar hur ditt företag går och mår, direkt i appen eller på webben.

Fakturera direkt i mobilen

Att skapa och skicka fakturor är en viktig del av att driva ett företag eller vara egen företagare. Hos Slipp skapar och skickar du fakturor när du vill i appen eller på webben.

Redovisningsbyrå Lund

Direktkommunikation med din personliga redovisningskonsult

Som kund hos Slipp Redovisning är det enkelt att komma i kontakt med din personliga redovisningskonsult. Vi finns för att hjälpa dig och ditt företag.

Kontakta Joakim för att hitta bästa lösningen för ditt företag

Redovisningsbyrå

Betala fakturor, moms och löner i mobilen

Med smarta bankkopplingar mot Handelsbanken, SEB, Swedbank och Nordea betalar du dina leverantörsfakturor, löner och moms i mobilen.

Redovisningsbyrå Lund

Digitala
lönebesked

Dina anställda får en pushnotis när det finns ett nytt lönebesked, loggar in med BankID i mobil eller webb och ser sina lönebesked samlade på ett ställe.

Redovisningsbyrå Lund

Våra specialområden

Oavsett bransch kan vi hjälpa dig med din redovisning. Vi hjälper dock särskilt många företag i dessa branscher:

Redovisning för restauranger

Restauranger

Bokföring för konsulter

Konsulter

Fast pris på din redovisning

Välj företagets omsättning

Small

695

kr

/ mån*

Medium

1 295

kr

/ mån*

Large

2 195

kr

/ mån*

Small

1 295

kr

/ mån

Medium

2 195

kr

/ mån

Large

3 495

kr

/ mån

Small

3 995

kr

/ mån

Medium

4 995

kr

/ mån

Large

6 995

kr

/ mån

Vi behöver mer information för att ge pris

Kontakta oss så  hjälper vi dig att ta fram en offert.

En vanlig månad med Slipp Redovisning Lund

Så här är arbetsgången när du jobbar med Slipp

Start

Oavsett om du har skött din bokföring själv innan du går över till oss, eller om du anlitat en annan byrå så börjar vi på Slipp med att kvalitetssäkra. Det kan innebära att jobba ikapp din bokföring från första månaden på räkenskapsåret eller en enklare avstämning. När vi sedan är i fas gäller det valda fastprispaketet.

Digital inlämning

Leverantörsfakturor, kvitton och övriga dokument skickas direkt till Slipp Plus. Om du i enstaka fall erhåller pappersunderlag skickar du in dessa enkelt in via appens kamerafunktion.

Du godkänner och betalar

Tack vare smarta bankkopplingar mot Handelsbanken, SEB och Nordea betalar du dina leverantörsfakturor, löner och moms i Slipp Plus.

Lönerna betalas ut

Alla anställda får en notis när det finns ett nytt lönebesked. Man loggar in med BankID i Slipp Plus och ser lönebeskeden och har de samlade på ett och samma ställe.

Att avsluta räkenskapsåret

I Slipps medium- och largepaket ingår bokslut, årsredovisning, inkomstdeklaration och din privata K10:a - som alla upprättas av din personliga redovisningskonsult.

Osäker på ditt pris?

Se vad ditt företag kan få för pris!

Räkna ut ditt pris!

Välj din bransch, ange din omsättning och välj vilka tjänster du behöver hjälp med

Bokslut
Årsredovisning/Årsbokslut
Inkomstdeklaration 2
En K10

Tre kundmöten per år
Årshjul, planering och uppföljning

Antal anställda:

Ditt paket:

Small

kr

/mån*

Skicka en intresseanmälan

Vi kontaktar dig och tar fram ett fast pris för de tjänster du vill ha hjälp med.

Hitta oss

247 91
Södra Sandby

Slipp Redovisning Lund

Redovisningsbyrå Lund

Ola Larsson

Tel:046-150 595
ola.larsson@slipp.se

Auktoriserad Redovisningskonsult

Auktoriserad Redovisningskonsult

Ola Larsson på Slipp Redovisning Lund är auktoriserad redovisningskonsult.
 
En auktoriserad redovisningskonsult har en gedigen ekonomisk utbildning och flera års erfarenhet i yrket. Förbundet ställer krav på bland annat ansvarsförsäkring, kvalitetskontroll och fortbildning – det skapar en trygghet för företagen som anlitar en auktoriserad redovisningskonsult eftersom de vet att de får en seriös samarbetspartner som löpande uppdaterar sina kunskaper.


Våra tjänster

Utforska våra tjänster nedan och upptäck hur vi kan skapa skräddarsydda lösningar som passar just ditt företags unika behov. Slipp bekymra dig om siffror och fokusera istället på att driva ditt företag framåt. Hos Slipp Redovisning är vi dedikerade till att göra din ekonomihantering enklare och mer effektiv. Ta steget mot en smidigare ekonomi med oss – låt oss ta hand om detaljerna så att du kan fokusera på det du gör bäst.

Frågor & svar

Upptäck hur Slipp Redovisning Lund kan hjälpa dig.

Ja, vi kan hjälpa till med att göra finansiella prognoser och budgetar genom att samla in och analysera historiska finansiella data och använda det för att skapa realistiska prognoser och budgetar framåt. Vi kan också hjälpa till med att följa upp och justera prognoser och budgetar under året för att säkerställa att du är på rätt väg.

Ja, vi kan hjälpa dig att förstå och hantera dina juridiska skyldigheter genom att granska aktuella förutsättningar och förklara relevant lagstiftning och regler. Vi kan också hjälpa till med att skapa och implementera rutiner för att säkerställa att företaget uppfyller alla skyldigheter och hjälpa till att hantera eventuella juridiska frågor som kan uppstå.

Redovisningsbyrå Lund

Anmäl dig till Slipp Redovisnings nyhetsbrev!

Du får kostnadsfritt nyheter inom skatt, redovisning och personal.

Varför välja Slipp Redovisningsbyrå i Lund?

Slipps Redovisningsbyrå i Lund drivs av den erfarne redovisningskonsulten Ola Larsson. Han är auktoriserad redovisningskonsult, medlem i SRF och utbildad civilekonom. Som kund hos Slipp Redovisning Lund får du inte bara en smidig digital hantering av din redovisning utan även Olas höga kompetens och stora erfarenhet som ett stöd i din verksamhetsutveckling.

På slipp är vi 100 % digitala men samtidigt 100 % personliga och med en erfaren redovisningskonsult som Ola Larsson är ditt företag i trygga händer.

Lund är en expansiv stad och ett internationellt centrum för utbildning, forskning och utveckling. Staden växer och behoven av företag som möter den ökande efterfrågan i det växande Lund är stor. Det gör att förutsättningarna för att driva företag i Lund är goda.

Att det finns en Slipp-redovisningsbyrå i Lund är också positivt för dig som driver företag i Lund och vill ägna dig åt det du brinner för, vilket sällan är just redovisning och administration. Idén med Slipp Redovisningsbyrå är att låta dig som företagare vara just en entreprenör som får saker att hända, så tar vi hand den administrativa biten med en minimal arbetsinsats från din sida. Vi har ett väl intrimmat digitalt koncept som vi slipat på och utvecklat sedan vi startade 2015, som möjliggör detta.

En snabbt växande stad innebär också en tillväxt av företag inom och en ökad potential för café- och restaurangnäringen i Lund. Även för dig som är krögare eller driver café är Slipp Redovisningsbyrå en ypperlig samarbetspartner genom att vi har smarta integrationer mot bland annat kassasystem och system för schemaläggning och personalliggare, som minimerar din administration och hjälper dig spara mycket tid.

Vill du veta mer om Slipp Redovisningsbyrå i Lund fyller du bara i formuläret nedan så kontaktar vi dig.

Kontakta oss!

Redovisningsbyrå i framkant

Smart automatisering gör att vi kan erbjuda dig kvalitativa redovisningstjänster till ett fast, lågt pris.

Hitta våra kontor

Hitta det kontor som passar dig bäst, bli kund hos Slipp Redovisning du också.

Bli Franchisetagare

Vi växer och söker fler franchisetagare som vill driva sin egen Slipp Redovisningsbyrå.

Fast pris från 695 kr/mån

En smartare redovisningsbyrå som jobbar digitalt med din bokföring

Vi förenklar ditt företagande!

Kontakta mig!

En smartare redovisningsbyrå som jobbar digitalt med din bokföring

Vi förenklar ditt företagande!