Slipp Redovisningsbyrå Jönköping

Digital bokföring och fakturering med Slipp  Redovisningsbyrå Jönköping

Fast pris från 695 kr/mån

En smartare redovisningsbyrå som jobbar digitalt med din bokföring

Vi förenklar ditt företagande!

Smidigare redovisning med Slipp Redovisningsbyrå Jönköping

– digital redovisning till fasta priser

Jobba enkelt, modernt och digitalt med Slipp Redovisningsbyrå Jönköping.

Genom effektiv digital bokföring och fakturering kan Slipp Redovisningsbyrå Jönköping leverera snabba och korrekta underlag till dig så att du kan fatta kloka ekonomiska beslut i den löpande driften av din verksamhet. Med vår digitala hantering av hela administrationen kan vi säkerställa en effektiv arbetsgång och erbjuda dig prisvärda bokföringspaket till fasta månadspriser.

Slut på hantering av pappersunderlag

Dina leverantörsfakturor och kvitton kommer digitalt direkt in i systemet och du attesterar dem i mobil eller webb.

Redovisningsbyrå Jönköping

Företagets ekonomi grafiskt i mobilen

Grafer och diagram visar hur ditt företag går och mår, direkt i appen eller på webben.

Fakturera direkt i mobilen

Att skapa och skicka fakturor är en viktig del av att driva ett företag eller vara egen företagare. Hos Slipp skapar och skickar du fakturor när du vill i appen eller på webben.

Redovisningsbyrå Jönköping

Direktkommunikation med din personliga redovisningskonsult

Som kund hos Slipp Redovisning är det enkelt att komma i kontakt med din personliga redovisningskonsult. Vi finns för att hjälpa dig och ditt företag.

Kontakta Joakim för att hitta bästa lösningen för ditt företag

Redovisningsbyrå

Betala fakturor, moms och löner i mobilen

Med smarta bankkopplingar mot Handelsbanken, SEB, Swedbank och Nordea betalar du dina leverantörsfakturor, löner och moms i mobilen.

Redovisningsbyrå Jönköping

Digitala
lönebesked

Dina anställda får en pushnotis när det finns ett nytt lönebesked, loggar in med BankID i mobil eller webb och ser sina lönebesked samlade på ett ställe.

Redovisningsbyrå Jönköping

Våra specialområden

Oavsett bransch kan vi hjälpa dig med din redovisning. Vi hjälper dock särskilt många företag i dessa branscher:

Redovisning för restauranger

Restauranger

Bokföring för konsulter

Konsulter

Fast pris på din redovisning

Välj företagets omsättning

Small

695

kr

/ mån*

Medium

1 295

kr

/ mån*

Large

2 195

kr

/ mån*

Small

1 295

kr

/ mån

Medium

2 195

kr

/ mån

Large

3 495

kr

/ mån

Small

3 995

kr

/ mån

Medium

4 995

kr

/ mån

Large

6 995

kr

/ mån

Vi behöver mer information för att ge pris

Kontakta oss så  hjälper vi dig att ta fram en offert.

En vanlig månad med Slipp Redovisning Jönköping

Så här är arbetsgången när du jobbar med Slipp

Osäker på ditt pris?

Se vad ditt företag kan få för pris!

Hitta oss

561 32
Huskvarna

Slipp Redovisning Jönköping

Redovisningsbyrå Vallentuna

Veronika Ericsson

Auktoriserad Lönekonsult / Redovisningskonsult

Redovisningsbyrå Vallentuna

Daniel Assarsson

Auktoriserad redovisningskonsult / Certifierad Affärsrådgivare

Redovisningsbyrå Vallentuna

Julia Breitholtz

Redovisningskonsult

Felicia Mitchell Redovisningsbyrå Jönköping

Felicia Mitchell

Lönespecialist

Denise Adolfsson Augustsson Redovisningsbyrå Jönköping

Denise Adolfsson Augustsson

Redovisningskonsult

Eva Modmark Redovisningsbyrå Jönköping

Eva Modmark

Ekonomiassistent

Redovisningsbyrå Vallentuna

Jane Berg von Linde

Redovisningskonsult

Louise Lilja Augustsson Redovisningsbyrå Jönköping

Louise Lilja

Lönespeialist

Auktoriserad Lönekonsult

Veronika Ericsson på Slipp Redovisning Jönköping är Auktoriserad Lönekonsult Srf

När du jobbar med en Auktoriserad Lönekonsult får du en erfaren och kompetent löneadministratör som hanterar ditt företags löneadministration kostnadseffektivt och i enlighet med gällande lagar och regler. Du kan vara trygg i att allt fungerar och istället fokusera på det du är bäst på.

Auktoriserad Redovisningskonsult

Daniel Assarsson på Slipp Redovisning Jönköping är Auktoriserad redovisningskonsult /Certifierad Affärsrådgivare.
 

Vad är en Auktoriserad Redovisningskonsult Srf?
En auktoriserad redovisningskonsult har en gedigen ekonomisk utbildning och flera års erfarenhet i yrket. Förbundet ställer krav på bland annat ansvarsförsäkring, kvalitetskontroll och fortbildning – det skapar en trygghet för företagen som anlitar en auktoriserad redovisningskonsult eftersom de vet att de får en seriös samarbetspartner som löpande uppdaterar sina kunskaper.

Vad är en Certifierad Affärsrådgivare?
Som företagare ställs du emellanåt inför viktiga strategiska beslut. Här är en Certifierad Affärsrådgivare en ovärderlig resurs som med sin erfarenhet och kompetens har mycket att tillföra när det gäller affärs- och verksamhetsutveckling. Det kan exempelvis handla om verksamhetsinriktning, affärsmodell, prissättning , budgetering, incitamentprogram och andra mer eller mindre strategiska frågor som har påverkan på företagets lönsamhet och likviditet.Våra tjänster

Utforska våra tjänster nedan och upptäck hur vi kan skapa skräddarsydda lösningar som passar just ditt företags unika behov. Slipp bekymra dig om siffror och fokusera istället på att driva ditt företag framåt. Hos Slipp Redovisning är vi dedikerade till att göra din ekonomihantering enklare och mer effektiv. Ta steget mot en smidigare ekonomi med oss – låt oss ta hand om detaljerna så att du kan fokusera på det du gör bäst.

Frågor & svar

Upptäck hur Slipp Redovisning Jönköping kan hjälpa dig.

Man kan tro att bokföringen kan skötas lekande lätt, men det blir ganska snabbt komplicerat i takt med att företaget växer. Vår tro är att du kan spara pengar i det långa loppet och frigöra en del oanvända resurser genom att låta en kunnig redovisningskonsult sköta företagets räkenskaper. Bokföring, bokslut och deklaration tar en massa tid, vilket resulterar i att du får mindre tid över till det du är riktigt bra på. Det finns en uppenbar risk att göra fel och att det tar väldigt mycket tid. Vi tror att du som kund hos Slipp kommer att tycka att det är skönt att få ett fast pris och veta vad du betalar för din redovisning, och slippa ligga sömnlös på nätterna.

Ja, Slipp Redovisning har varit digitala sedan starten 2014 och vi har blivit prisade för våra effektiva affärsmodeller. Vi vill vara både personliga och digitala, också har du tryggheten med våra fasta priser.

Ja, fast pris ser vi som en självklarhet. Jobbar du med en modern redovisningsbyrå ska du helt enkelt ha ett fast pris på din redovisning. Vi vill inte att våra kunder ska få några överraskningar i form av dyra redovisningstjänster.

Redovisningsbyrå Jönköping

Anmäl dig till Slipp Redovisnings nyhetsbrev!

Du får kostnadsfritt nyheter inom skatt, redovisning och personal.

Varför välja Slipp Redovisningsbyrå i Jönköping?

Daniel Assarsson är den som är huvudansvarig för Slippbyrån i Jönköping och är sedan många år certifierad affärsrådgivare och medlem i SRF. Som kund hos Slipp Redovisning Jönköping får du inte bara en modern digital hantering av redovisningen i din näringsverksamhet. Du får även ta del av Daniels och hans medarbetares stora kompetens och stora erfarenhet som ett stöd i din dagliga verksamhet.

På Slipp är vi 100 % digitala men samtidigt 100 % personliga och med en erfaren och certifierad affärsrådgivare som Daniel Assarsson är ditt företag i trygga händer.

Planering och utveckling av er verksamhet görs tillsammans och i samråd med er för att ni ska nå era mål. Framför allt så sköter medarbetarna på Slipp Jönköping det administrativa så att ni själva kan göra just det som ni är bra på – att bedriva och utveckla er egen verksamhet. Vi på Slipp har ett väl intrimmat digitalt koncept som vi slipat på och utvecklat sedan vi startade 2015, som möjliggör detta.

Ett med tiden ändrat beteende har gjort att vi svenskar lever och umgås i mycket större omfattning på restauranger och caféer, vilket också inneburit en ökad potential för café- och restaurangnäringen. Därför har vi på Slipp tagit fram specialpaket för dig som driver café eller restaurang. Slipp Redovisningsbyrå är en ypperlig samarbetspartner genom att vi har smarta integrationer mot bland annat kassasystem och system för schemaläggning och personalliggare. Integrationer som minimerar din administration och hjälper dig spara mycket tid.

Vill du veta mer om Slipp Redovisningsbyrå i Jönköping fyller du bara i formuläret nedan så kontaktar vi dig.

På Slipp Redovisning i Jönköping sköts din redovisning av en auktoriserad redovisningskonsult som har en gedigen ekonomisk utbildning och flera års erfarenhet i yrket. Branschförbundet ställer krav på bland annat ansvarsförsäkring, kvalitetskontroll och fortbildning – det skapar en trygghet för dig som anlitar en auktoriserad redovisningskonsult eftersom du vet att du får en seriös samarbetspartner som löpande uppdaterar sina kunskaper.

När du anlitar Slipp Redovisning Jönköping hanteras företagets löner av en auktoriserad Lönekonsult. Det betyder att du får en intygat kompetent löneadministratör med lång erfarenhet av lönefrågor, som sköter löneadministrationen kostnadseffektivt och som hanterar löneuppdrag utifrån gällande lagar och regler. Det innebär ett tryggare företagande som ger mer tid över till företagets kärnverksamhet.

Som företagare ställs du ibland inför viktiga strategiska beslut. Här är en certifierad affärsrådgivare en ovärderlig resurs som kan tillföra erfarenhet och kompetens i viktiga beslut kring affärsutveckling. Exempelvis när det gäller verksamhetsinriktning, prissättning , investeringskalkyler, budgetering, utformning av incitamentprogram och andra områden som påverkar företagets lönsamhet och likviditet. Det får du hos Slipp Redovisning i Jönköping.

Redovisningsbyrå i framkant

Smart automatisering gör att vi kan erbjuda dig kvalitativa redovisningstjänster till ett fast, lågt pris.

Hitta våra kontor

Hitta det kontor som passar dig bäst, bli kund hos Slipp Redovisning du också.

Bli Franchisetagare

Vi växer och söker fler franchisetagare som vill driva sin egen Slipp Redovisningsbyrå.

Fast pris från 695 kr/mån

En smartare redovisningsbyrå som jobbar digitalt med din bokföring

Vi förenklar ditt företagande!

Kontakta mig!

En smartare redovisningsbyrå som jobbar digitalt med din bokföring

Vi förenklar ditt företagande!