Slipp Redovisningsbyrå Hoting

Effektiv redovisning och rådgivning för ditt företag i Hoting

Fast pris från 695 kr/mån

En smartare redovisningsbyrå som jobbar digitalt med din bokföring

Vi förenklar ditt företagande!

Redovisningsbyrå Hoting – digital redovisning och kompetent rådgivning

– effektiv redovisning och rådgivning för ditt företag i Hoting. Följ din ekonomiska status smidigt via vår digitala plattform

På Slipp Redovisningsbyrå i Hoting jobbar vi digitalt med din redovisning och hanteringen av bokföringsunderlag, mm. Det gör att du kan ägna mer tid åt ditt företag och det du är bra på.

På Slipp Redovisning i Hoting kan du så klart få hjälp med traditionella delar som bokföring, bokslut, årsredovisning och deklaration, men vi kan även bistå med rådgivning i viktiga ekonomiska beslut. Som kund oss hos oss kan du följa ditt företags ekonomiska status och utveckling via den pedagogiska ekonomiöversikten i vår app.

Slut på hantering av pappersunderlag

Dina leverantörsfakturor och kvitton kommer digitalt direkt in i systemet och du attesterar dem i mobil eller webb.

Redovisningsbyrå Hoting

Företagets ekonomi grafiskt i mobilen

Grafer och diagram visar hur ditt företag går och mår, direkt i appen eller på webben.

Fakturera direkt i mobilen

Att skapa och skicka fakturor är en viktig del av att driva ett företag eller vara egen företagare. Hos Slipp skapar och skickar du fakturor när du vill i appen eller på webben.

Redovisningsbyrå Hoting

Direktkommunikation med din personliga redovisningskonsult

Som kund hos Slipp Redovisning är det enkelt att komma i kontakt med din personliga redovisningskonsult. Vi finns för att hjälpa dig och ditt företag.

Kontakta Joakim för att hitta bästa lösningen för ditt företag

Redovisningsbyrå

Betala fakturor, moms och löner i mobilen

Med smarta bankkopplingar mot Handelsbanken, SEB, Swedbank och Nordea betalar du dina leverantörsfakturor, löner och moms i mobilen.

Redovisningsbyrå Hoting

Digitala
lönebesked

Dina anställda får en pushnotis när det finns ett nytt lönebesked, loggar in med BankID i mobil eller webb och ser sina lönebesked samlade på ett ställe.

Redovisningsbyrå Hoting

Våra specialområden

Oavsett bransch kan vi hjälpa dig med din redovisning. Vi hjälper dock särskilt många företag i dessa branscher:

Redovisning för hantverkare

Hantverkare

Bokföring för konsulter

Konsulter

Fast pris på din redovisning

Välj företagets omsättning

Small

695

kr

/ mån*

Medium

1 295

kr

/ mån*

Large

2 195

kr

/ mån*

Small

1 295

kr

/ mån

Medium

2 195

kr

/ mån

Large

3 495

kr

/ mån

Small

3 995

kr

/ mån

Medium

4 995

kr

/ mån

Large

6 995

kr

/ mån

Vi behöver mer information för att ge pris

Kontakta oss så  hjälper vi dig att ta fram en offert.

En vanlig månad med Slipp Redovisning Hoting

Så här är arbetsgången när du jobbar med Slipp

Start

Oavsett om du har skött din bokföring själv innan du går över till oss, eller om du anlitat en annan byrå så börjar vi på Slipp med att kvalitetssäkra. Det kan innebära att jobba ikapp din bokföring från första månaden på räkenskapsåret eller en enklare avstämning. När vi sedan är i fas gäller det valda fastprispaketet.

Digital inlämning

Leverantörsfakturor, kvitton och övriga dokument skickas direkt till Slipp Plus. Om du i enstaka fall erhåller pappersunderlag skickar du in dessa enkelt in via appens kamerafunktion.

Du godkänner och betalar

Tack vare smarta bankkopplingar mot Handelsbanken, SEB och Nordea betalar du dina leverantörsfakturor, löner och moms i Slipp Plus.

Lönerna betalas ut

Alla anställda får en notis när det finns ett nytt lönebesked. Man loggar in med BankID i Slipp Plus och ser lönebeskeden och har de samlade på ett och samma ställe.

Att avsluta räkenskapsåret

I Slipps medium- och largepaket ingår bokslut, årsredovisning, inkomstdeklaration och din privata K10:a - som alla upprättas av din personliga redovisningskonsult.

Osäker på ditt pris?

Se vad ditt företag kan få för pris!

Räkna ut ditt pris!

Välj din bransch, ange din omsättning och välj vilka tjänster du behöver hjälp med

Bokslut
Årsredovisning/Årsbokslut
Inkomstdeklaration 2
En K10

Tre kundmöten per år
Årshjul, planering och uppföljning

Antal anställda:

Ditt paket:

Small

kr

/mån*

Skicka en intresseanmälan

Vi kontaktar dig och tar fram ett fast pris för de tjänster du vill ha hjälp med.

Hitta oss

833 51
Hoting

Slipp Redovisning Hoting

Slipp Redovisningsbyrå Hoting

Ketty Scherdin

Tel: 076-027 63 80
ketty.scherdin@slipp.se

Auktoriserad Redovisningskonsult

Auktoriserad Redovisningskonsult

Ketty Scherdin på Slipp Redovisning Hoting är auktoriserad redovisningskonsult.

En auktoriserad redovisningskonsult har en gedigen ekonomisk utbildning och flera års erfarenhet i yrket. Förbundet ställer krav på bland annat ansvarsförsäkring, kvalitetskontroll och fortbildning – det skapar en trygghet för företagen som anlitar en auktoriserad redovisningskonsult eftersom de vet att de får en seriös samarbetspartner som löpande uppdaterar sina kunskaper.


Våra tjänster

Utforska våra tjänster nedan och upptäck hur vi kan skapa skräddarsydda lösningar som passar just ditt företags unika behov. Slipp bekymra dig om siffror och fokusera istället på att driva ditt företag framåt. Hos Slipp Redovisning är vi dedikerade till att göra din ekonomihantering enklare och mer effektiv. Ta steget mot en smidigare ekonomi med oss – låt oss ta hand om detaljerna så att du kan fokusera på det du gör bäst.

Frågor & svar

Upptäck hur Slipp Redovisning Hoting kan hjälpa dig.

Ja, vi har många konsulter som är auktoriserade och alla våra konsulter håller sig löpande uppdaterade via utbildningar inom redovisning och skatt för att upprätthålla och utveckla sin kompetens inom området.

Ja, det kan vara viktigt att ha en personlig relation till sin redovisningskonsult eftersom det kan underlätta kommunikationen och samarbetet. Om konsulten förstår kundens verksamhet och specifika behov, kan han eller hon ge mer relevanta och användbara råd. Dessutom kan en personlig relation bygga förtroende och tillit mellan kund och konsult, vilket är avgörande för ett långsiktigt, framgångsrikt samarbete. En god kommunikation kan hjälpa kunden att förstå och hantera sin ekonomiska situation på ett bättre sätt och också hjälpa konsulten att ge bättre råd. Därför strävar vi på Slipp Redovisning efter att ha en god och nära relation till våra kunder.

Redovisningsbyrå Hoting

Anmäl dig till Slipp Redovisnings nyhetsbrev!

Du får kostnadsfritt nyheter inom skatt, redovisning och personal.

Därför ska du välja Slipp Redovisningsbyrå i Hoting?

Som kund hos Slipp Redovisning i Hoting kan du fokusera fullt ut på det du är bra på – att driva ditt företag och att utveckla din verksamhet. Du får inte bara professionell hjälp utan även en lönsam helhet online. Och kontroll på företaget var du än är.

Slipp redovisningsbyrå i Hoting drivs av Ketty Scherdin, som de senaste sju åren har jobbat som certifierad redovisningsekonom. Ketty är Auktoriserad redovisningskonsult och har erfarenhet av att jobba med företag i olika storlekar och branscher som bygg och anläggning, elektriker, hotell och restaurang, föreningar, livsmedel och e-handel – för att nämna några.

Slipp i Hoting hjälper till med allt från att starta verksamhet till att hantera löpande bokföring, löner, ekonomisk rådgivning, bokslut och deklaration.

En viktig faktor när du ska välja redovisningsbyrå är att byrån har en smidig och effektiv hantering av din redovisning. Många efterfrågar i dag digitala redovisningstjänster, eftersom man är van att sköta det mesta med mobilen. Att byrån kan erbjuda ett fast pris så man vet vad redovisningstjänsten kommer att kosta är viktigt för många, liksom att du som företagare kan stämma av och bolla frågor som rör din verksamhet med en person som kan såväl ekonomi och redovisning som företagande. Allt det här får du när du väljer Slipp Redovisningsbyrå i Hoting.

Välkommen att ta kontakt med Slipp Redovisningsbyrå i Hoting!

Kontakta oss!

Redovisningsbyrå i framkant

Smart automatisering gör att vi kan erbjuda dig kvalitativa redovisningstjänster till ett fast, lågt pris.

Hitta våra kontor

Hitta det kontor som passar dig bäst, bli kund hos Slipp Redovisning du också.

Bli Franchisetagare

Vi växer och söker fler franchisetagare som vill driva sin egen Slipp Redovisningsbyrå.

Fast pris från 695 kr/mån

En smartare redovisningsbyrå som jobbar digitalt med din bokföring

Vi förenklar ditt företagande!

Kontakta mig!

En smartare redovisningsbyrå som jobbar digitalt med din bokföring

Vi förenklar ditt företagande!