Löneadministration

Uppnå enkelhet och kostnadsbesparingar

199 kr /mån per anställd

En smartare redovisningsbyrå!

Vi förenklar ditt företagande!

Effektiv och smidig löneadministration för ditt företag

– prisvärd löneprocess för endast 199 kr/mån/anställd

Slipp Redovisning erbjuder effektiv lönehantering till ett förmånligt pris. För endast 199 kr/mån per anställd kan du outsourca din lönehantering. Löneadministrationen är en tilläggstjänst för dig som har anställda. Genom att låta oss sköta din lönehantering kan du spara tid och resurser samtidigt som du säkerställer korrekta och punktliga löneutbetalningar till dina anställda. Med vårt fokus på enkelhet och kostnadsbesparingar kan du tryggt överlåta löneprocessen till oss och fokusera på att driva din verksamhet framåt. Kontakta oss idag för att komma i gång!

Smidig digitala lönebesked

Vi erbjuder en smidig och säker distribution av digitala lönebesked till dina anställda. Med inloggning via mobilt Bank-ID kan vi garantera integritetsskyddet för dina anställda. Vårt papperslösa och GDPR-säkra system gör det enkelt att avisera och samla lönebeskeden på ett ställe för bekväm åtkomst och hantering.

Säker lönehantering med Slipp Redovisning

När det gäller att hantera löner för din personal är säkerheten och integriteten av största vikt. Genom att använda Slipp Redovisnings lösning kan du känna dig trygg med att dina löneuppgifter är säkra. Vi implementerar krypterade lönesystem och strikta åtkomstkontroller för att skydda dina anställdas information. Med vår säkerhetsfokuserade approach kan du hantera löner smidigt och samtidigt ha fullt förtroende för att integriteten skyddas.

Jag vill veta mer om lönehantering

Fast pris på din redovisning

Välj företagets omsättning

Small

695

kr

/ mån*

Medium

1 295

kr

/ mån*

Large

2 195

kr

/ mån*

Small

1 295

kr

/ mån

Medium

2 195

kr

/ mån

Large

3 495

kr

/ mån

Small

3 995

kr

/ mån

Medium

4 995

kr

/ mån

Large

6 995

kr

/ mån

Vi behöver mer information för att ge pris

Kontakta oss så  hjälper vi dig att ta fram en offert.

Frågor & Svar

Frågor och svar om löneadministration: Upptäck hur Slipp Redovisning kan stödja dig.

Löneadministration handlar om att hantera och administrera företagets löner och relaterade arbetsgivaravgifter. Det är viktigt eftersom det säkerställer korrekta och rättvisa löneutbetalningar till dina anställda samt att skatter och avgifter betalas korrekt.

Du kan göra din löneadministration själv om du har tillräcklig kunskap och tid att hålla dig uppdaterad med lagar och regler. Att anlita en redovisningsbyrå kan dock ge dig expertråd, minska risken för felaktigheter och frigöra tid för att fokusera på din kärnverksamhet.

Genom att anlita oss får du tillgång till erfarna redovisningsexperter som kan säkerställa korrekt och noggrann bokföring. Vi erbjuder även rådgivning för att optimera din ekonomi och hjälper dig att hålla koll på dina ekonomiska mål.

Löneadministration

Våra artiklar om löneadministration

– Läs mer om ekonomi och redovisning

Vad är löneadministration?

Löneadministration är ett brett område som främst innebär att hantera löner och ersättningar för anställda. Det innefattar att samla in och registrera löneinformation, beräkna löner

Kontakta mig!

En smartare redovisningsbyrå som jobbar digitalt med din bokföring

Vi förenklar ditt företagande!

Fast pris från 695 kr/mån

En smartare redovisningsbyrå som jobbar digitalt med din bokföring

Vi förenklar ditt företagande!