Taco Bar väljer Slipp Redovisning för sina restauranger

Välkända restaurangkedjan Taco Bar med över 40 restauranger runt om i Sverige väljer att effektivisera sin redovisning tillsammans med Slipp Redovisning.

Taco Bar är Sveriges första och äldsta tex mex-kedja och har mättat svenskar sedan 1983. I likhet med andra framgångsrika restaurangkedjor har man varit sitt grundkoncept troget men gjort förändringar och anpassningar utifrån kunders efterfrågan och samhällets utveckling.

– Vi är väldigt glada över förtroendet att få hjälpa en så väletablerad kedja som Taco Bar att ta nästa steg genom att bli mer digitala och automatiserade när det gäller redovisningen. Jag är övertygad om att vårt samarbete kommer att stärka deras konkurrenskraft, säger Slipp Redovisnings vd Lars Olsson.

Allt fler restaurangkedjor väljer Slipp Redovisnings branschanpassade lösning för sin redovisning. Café och restaurang är en bransch med extremt många transaktioner och stark tidspress, vilket gör att det finns mycket att vinna på smidiga automatiserade flöden mellan verksamheten och redovisningen.

LinkedIn
Twitter
Facebook

Kontakta Joakim för att hitta bästa lösningen för ditt företag

Redovisningsbyrå

Liknande inlägg

Bokföring för en enskild firma

Att driva en enskild firma innebär att du är självständigt ansvarig för alla delar av din verksamhet, inklusive bokföringen. En god bokföring är nödvändig för

Fast pris från 695 kr/mån

En smartare redovisningsbyrå som jobbar digitalt med din bokföring

Vi förenklar ditt företagande!

Kontakta mig!

En smartare redovisningsbyrå som jobbar digitalt med din bokföring

Vi förenklar ditt företagande!