Slipp Redovisningsbyrå Östersund

Smidig digital redovisning

Fast pris från 695 kr/mån

En smartare redovisningsbyrå som jobbar digitalt med din bokföring

Vi förenklar ditt företagande!

Smidigt att vara kund hos Slipp

– en modern digital lösning för din redovisning

Slipp Redovisningsbyrå i Östersund är en modern byrå som jobbar digitalt med din bokföring och den övriga redovisningen. Bokföringsunderlagen lämnar du smidigt digitalt till oss, vilket betyder att du kan ägna minimal tid åt administration och istället lägga mer tid på att fokusera på ditt företag.

Som kund hos oss kan du följa hur ditt företag går och mår i en tydlig ekonomiöversikt direkt i mobilen. Vi kan hjälpa dig med bokföring, bokslut, årsredovisning och deklaration, men du kan också få kunnig rådgivning inför viktiga affärsmässiga beslut.

Slut på hantering av pappersunderlag

Dina leverantörsfakturor och kvitton kommer digitalt direkt in i systemet och du attesterar dem i mobil eller webb.

Redovisningsbyrå Östersund

Företagets ekonomi grafiskt i mobilen

Grafer och diagram visar hur ditt företag går och mår, direkt i appen eller på webben.

Fakturera direkt i mobilen

Att skapa och skicka fakturor är en viktig del av att driva ett företag eller vara egen företagare. Hos Slipp skapar och skickar du fakturor när du vill i appen eller på webben.

Redovisningsbyrå Östersund

Direktkommunikation med din personliga redovisningskonsult

Som kund hos Slipp Redovisning är det enkelt att komma i kontakt med din personliga redovisningskonsult. Vi finns för att hjälpa dig och ditt företag.

Kontakta Joakim för att hitta bästa lösningen för ditt företag

Redovisningsbyrå

Betala fakturor, moms och löner i mobilen

Med smarta bankkopplingar mot Handelsbanken, SEB, Swedbank och Nordea betalar du dina leverantörsfakturor, löner och moms i mobilen.

Redovisningsbyrå Östersund

Digitala
lönebesked

Dina anställda får en pushnotis när det finns ett nytt lönebesked, loggar in med BankID i mobil eller webb och ser sina lönebesked samlade på ett ställe.

Redovisningsbyrå Östersund

Våra specialområden

Oavsett bransch kan vi hjälpa dig med din redovisning. Vi hjälper dock särskilt många företag i dessa branscher:

Bokföring för åkerier

Åkerier

Bokföring för konsulter

Konsulter

Fast pris på din redovisning

Välj företagets omsättning

Small

695

kr

/ mån*

Medium

1 295

kr

/ mån*

Large

2 195

kr

/ mån*

Small

1 295

kr

/ mån

Medium

2 195

kr

/ mån

Large

3 495

kr

/ mån

Small

3 995

kr

/ mån

Medium

4 995

kr

/ mån

Large

6 995

kr

/ mån

Vi behöver mer information för att ge pris

Kontakta oss så  hjälper vi dig att ta fram en offert.

En vanlig månad med Slipp Redovisning Östersund

Så här är arbetsgången när du jobbar med Slipp

Osäker på ditt pris?

Se vad ditt företag kan få för pris!

Hitta oss

831 48
Östersund

Slipp Redovisning Östersund

Redovisningsbyrå Östersund

Pernilla Fahlman

Tel:063-444 00
pernilla.fahlman@slipp.se

Auktoriserad Redovisningskonsult

Pernilla Fahlman på Slipp Redovisning Östersund är Auktoriserad redovisningskonsult /Certifierad Affärsrådgivare.
 

Vad är en Auktoriserad Redovisningskonsult Srf?
En auktoriserad redovisningskonsult har en gedigen ekonomisk utbildning och flera års erfarenhet i yrket. Förbundet ställer krav på bland annat ansvarsförsäkring, kvalitetskontroll och fortbildning – det skapar en trygghet för företagen som anlitar en auktoriserad redovisningskonsult eftersom de vet att de får en seriös samarbetspartner som löpande uppdaterar sina kunskaper.

Vad är en Certifierad Affärsrådgivare?
Som företagare ställs du emellanåt inför viktiga strategiska beslut. Här är en Certifierad Affärsrådgivare en ovärderlig resurs som med sin erfarenhet och kompetens har mycket att tillföra när det gäller affärs- och verksamhetsutveckling. Det kan exempelvis handla om verksamhetsinriktning, affärsmodell, prissättning , budgetering, incitamentprogram och andra mer eller mindre strategiska frågor som har påverkan på företagets lönsamhet och likviditet.


Våra tjänster

Utforska våra tjänster nedan och upptäck hur vi kan skapa skräddarsydda lösningar som passar just ditt företags unika behov. Slipp bekymra dig om siffror och fokusera istället på att driva ditt företag framåt. Hos Slipp Redovisning är vi dedikerade till att göra din ekonomihantering enklare och mer effektiv. Ta steget mot en smidigare ekonomi med oss – låt oss ta hand om detaljerna så att du kan fokusera på det du gör bäst.

Frågor & svar

Upptäck hur Slipp Redovisning Östersund kan hjälpa dig.

För att du vill jobba med en modern redovisningsbyrå som är prisad för sin affärsmodell och som verkligen bryr sig om sina kunder. Och för att du vill ha fast pris och en personlig redovisningskonsult som du bygger en personlig relation med.

Ja, digital och effektiv redovisning är Slipps signum och något vi prioriterar. Utan att tumma på den kvalitet och den trygghet det innebär att din redovisning sköts av personliga konsulter.

Självklart är det otroligt viktigt att ditt val av redovisningsbyrå känns rätt i både hjärna, hjärta och mage. Den rätta känslan för den som ska jobba med ditt företag bli det tror vi att våra redovisningskonsulter på Slipp Redovisning Östersund kommer att skapa. Ta även med dig att du med Slipp jobbar med en redovisningsbyrå som ger dig realtidsdata om ditt företag, att du får fast pris så du kan känna dig trygg på med vad du ska betala och att vi har kunskap för just din verksamhet.

Redovisningsbyrå Östersund

Anmäl dig till Slipp Redovisnings nyhetsbrev!

Du får kostnadsfritt nyheter inom skatt, redovisning och personal.

Varför välja Slipp i Östersund?

Jag som driver Slipp Redovisningsbyrå i Östersund sedan 2021 heter Pernilla Fahlman. Jag är auktoriserad redovisningskonsult med mer än tio års erfarenhet av att hjälpa företagare med sin redovisning. Jag vet att många entreprenörer och företagare helst vill slippa den administration som krävs för att driva företag. Det var helt enkelt inte därför man startade företag och det kanske inte är det som är den mest stimulerande delen av företagandet.

Det är också därför jag tycker att du ska välja Slipp Redovisningsbyrå i Östersund. Vi erbjuder en lösning som förenklar och minimerar entreprenörens administrativa insats och samtidigt ger entreprenören full kontroll! Du sköter ditt företagande direkt i mobilen, surfplattan eller datorn, enkelt via en app. Det du behöver göra är att fota dina underlag, spara och sedan sköter vi på Slipp resten!

Jag är av den uppfattningen att krånglig administration inte får hindra småföretagare/entreprenörer från att förverkliga sina idéer och få verksamheter att växa. Och idén är att låta dig som företagare vara just en entreprenör som får saker att hända, så tar vi hand om den administrativa biten med en minimal arbetsinsats från din sida. På Slipp finns ett väl intrimmat digitalt koncept som utvecklats sedan 2015 som möjliggör detta.

Driver du café- eller restaurangverksamhet kan det vara bra att veta att Slipp Redovisning har smarta integrationer mot bland annat kassasystem och system för schemaläggning och personalliggare, som minimerar din administration och hjälper dig spara mycket tid.

Om du vill veta mer om Slipp Redovisningsbyrå fyller du bara i formuläret nedan så kontaktar vi dig.

Redovisningsbyrå i framkant

Smart automatisering gör att vi kan erbjuda dig kvalitativa redovisningstjänster till ett fast, lågt pris.

Hitta våra kontor

Hitta det kontor som passar dig bäst, bli kund hos Slipp Redovisning du också.

Bli Franchisetagare

Vi växer och söker fler franchisetagare som vill driva sin egen Slipp Redovisningsbyrå.

Fast pris från 695 kr/mån

En smartare redovisningsbyrå som jobbar digitalt med din bokföring

Vi förenklar ditt företagande!

Kontakta mig!

En smartare redovisningsbyrå som jobbar digitalt med din bokföring

Vi förenklar ditt företagande!