Slipp Redovisning och Srf konsulterna i nära samarbete!

Slipp Redovisning och Srf konsulterna har slutit en uppgörelse som syftar till fler Auktoriserade Redovisningskonsulter och fler Auktoriserade Lönekonsulter bland Slipps 24 franchisebyråer. Slipp-byråerna får därmed en än starkare kvalitetsstämpel.

Slipp har ambitionen att genom sin franchiselösning hjälpa mindre och mellanstora byråer med digitalisering och nya, lönsammare affärsmodeller.

Samarbetet innebär bland annat att Slipp Redovisning kommer att hålla utbildningar inom digitalisering och automatisering åt Srf konsulterna

– Vi älskar branschen och vill att den ska utvecklas och växa med nya tjänster. Problemet är att många har fullt upp i dag, fortfarande gör okej resultat, men saknar tid att själva ställa om.
Men gör de inte det är det en tidsfråga innan de tappar sina marginaler, och möjligheten att hitta nya affärer för att få dem tillbaka, menar Lars Olsson, vd på Slipp AB.

LinkedIn
Twitter
Facebook

Kontakta Joakim för att hitta bästa lösningen för ditt företag

Redovisningsbyrå

Liknande inlägg

Bokslut

Bokslut: Vikten av att det blir rätt

Bokslutet är en av de viktigaste ekonomiska rapporterna för varje företag. Bokslutet är en sammanställning av företagets ekonomiska transaktioner under en viss period och ger

Fast pris från 695 kr/mån

En smartare redovisningsbyrå som jobbar digitalt med din bokföring

Vi förenklar ditt företagande!

Kontakta mig!

En smartare redovisningsbyrå som jobbar digitalt med din bokföring

Vi förenklar ditt företagande!