Slipp Redovisning på frammarsch genom förvärv och tillväxt

Slipp Redovisning tar stora steg genom att börja förvärva mindre redovisningsbyråer för att accelerera sin tillväxt och samtidigt erbjuda en smidig övergång för byråer eller konsulter som vill gå i pension eller ta en annan väg i sin karriär.

Genom att köpa mindre redovisningsbyråer erbjuder Slipp Redovisning inte bara en möjlighet för dessa byråer att få betalt för sina kunder, utan även att säkerställa en sömlös övergång för dem och deras kunder till Slipp Redovisnings plattform och tjänster. Detta öppnar upp nya möjligheter för mindre byråer att fortsätta sin verksamhet inom ett växande och framgångsrikt nätverk.

Slipp Redovisning strävar inte bara efter att öka sin kundbas genom förvärven, utan också att öka omsättningen i hela organisationen. Genom att integrera nya kunder och byråer i sitt etablerade system och plattform, kan Slipp Redovisning öka effektiviteten och bredda sin serviceportfölj för att bättre betjäna sina kunder.

För Slipp Redovisning är strategin att växa genom förvärv och tillväxt mer än bara att expandera företagets storlek. Genom att bli en av de största aktörerna i redovisningsbranschen strävar Slipp Redovisning efter att bli en kraft att räkna med – en aktör som inte bara erbjuder exceptionella redovisningstjänster utan också stöder byråer och konsulter i olika skeden av deras karriär.

Med en vision om kraftig tillväxt och expansion ser Slipp Redovisning fram emot att ta sin plats som en ledande aktör i redovisningsbranschen. Genom att kombinera innovation, förvärv och tillväxt kommer Slipp Redovisning att fortsätta göra avtryck och forma framtiden för redovisningsbranschen.

LinkedIn
Twitter
Facebook

Kontakta Joakim för att hitta bästa lösningen för ditt företag

Redovisningsbyrå

Liknande inlägg

Bokslut för aktiebolag

Bokslut för aktiebolag

Bokslut för aktiebolag – vi hjälper dig! Årsredovisning Deklaration K10 blankett Bokslut Fast pris En smartare redovisningsbyrå som jobbar digitalt med din bokföring Vi förenklar

Avdrag för kontor hemma

Lokal i bostaden För företagare med kontor, verkstad, mottagning eller liknande hemma gäller olika avdragsregler beroende på företagsform. För dig som har aktiebolag och vill

Fast pris från 695 kr/mån

En smartare redovisningsbyrå som jobbar digitalt med din bokföring

Vi förenklar ditt företagande!

Kontakta mig!

En smartare redovisningsbyrå som jobbar digitalt med din bokföring

Vi förenklar ditt företagande!