Supererfaren konsult startar nytt Slippkontor i Södertälje!

Vi är glada över att öppna ett Slipp-kontor i ännu en av Sveriges större städer. Och vi är stolta över att Slipp Redovisning i Södertälje kommer att drivas av en så välmeriterad redovisningsekonom som Lena Bolling.

Lena är utbildad controller och har arbetat som redovisningskonsult och som redovisningschef i såväl svenska som internationellt verksamma bolag. Hon har närmare 20 års erfarenhet som kunderna kan luta sig mot.

Lenas unika kompetens i kombination med Slipps väl intrimmade digitala koncept skapar goda förutsättningar för kundföretagen att utveckla sina verksamheter genom att man slipper lägga onödig tid på administration och samtidigt får kunnig vägledning i sina ekonomiska beslut.

LinkedIn
Twitter
Facebook

Kontakta Joakim för att hitta bästa lösningen för ditt företag

Redovisningsbyrå

Liknande inlägg

Bokslut för aktiebolag

Bokslut för aktiebolag

Bokslut för aktiebolag – vi hjälper dig! Årsredovisning Deklaration K10 blankett Bokslut Fast pris En smartare redovisningsbyrå som jobbar digitalt med din bokföring Vi förenklar

Avdrag för kontor hemma

Lokal i bostaden För företagare med kontor, verkstad, mottagning eller liknande hemma gäller olika avdragsregler beroende på företagsform. För dig som har aktiebolag och vill

Fast pris från 695 kr/mån

En smartare redovisningsbyrå som jobbar digitalt med din bokföring

Vi förenklar ditt företagande!

Kontakta mig!

En smartare redovisningsbyrå som jobbar digitalt med din bokföring

Vi förenklar ditt företagande!