ANPASSAD REDOVISNING TILL DIG SOM DRIVER RESTAURANG
Digital och tidseffektiv redovisning till ett fast månadspris
Fast pris från 2995 kr/mån
Så fungerar det
Automatisk fakturahantering
Leverantörsfakturor skickas in via en unikt angiven faktura-adress direkt till vårt system. Du godkänner och vi på Slipp genererar fakturorna till din bank som du signerar för betalning
Försäljning/Kassasystem
Idag har vi fullständig integration mot iZettle och Leeroy, det betyder att företagets kassaförsäljning helt automatiseras och genereras hos oss per automatik i samband med dagsavslutet. Har du annat kassasystem är du välkommen att höra av dig så anpassar vi hanteringen och påbörjar en dialog om integraiton med din leverantör.

Skapa och skicka fakturor görs via Slipp:s app.
Kvittohantering
Kvitton skickas in till oss via Slipp:s app.
Personal, schemaläggning och lönehantering
I 9 fall av 10 rekommenderar vi en set-up med vår samarbetspartner Personalkollen. Personalkollen är ett webbaserat och användarvänligt personal- och lönesystem. Systemet ger dig en röd tråd från instämpling till avstämning mot schema. Medarbetarna får sina lönespecifikationer och Slipp kan alltid logga in och ladda ner väsentliga dokument för din bokföring.
Paketinnehåll
Löpande bokföring
Moms- och skattedeklarationer
Lönehantering
Bokslut & årsredovisning
Inkomstdeklaration & K10
System
Sebastian Falck, CFO Waynes Coffee
"Avtalet med Slipp är resultatet av ett långt samarbete där vi noga tittat på vårt behov av en smidig, tidseffektiv och prisvärd lösning för våra franchisetagare.
Det har även varit viktigt för oss på central nivå att skapa
tillgång till viktiga och aktuella siffror för att kunna fatta
rätt affärsmässiga beslut."
Carl Stadler, COO Fast-Fine Restaurant Group
"Med Slipp:s digitala koncept lägger vi mindre tid på vår redovisning, jobbar enhetligt med samma rutiner på alla våra restauranger och blir inte geografiskt bunden till vår redovisningsbyrå. Dessutom till en lägre kostnad och ett fast budgeterbart månadspris."

Niclas Lundell, CEO Personalkollen Sverige AB
"Personalkollen har som ambition att jobba med partners som är bästa i sina respektive branscher och Slipp är en av Sveriges vassaste redovisningsbyrå när det kommer till att förenkla och digitalisera restaurangers administration. Det är tillsammans man bygger värde för kunderna."
Partner och integrationer
Anmäl intresse och få prisförslag
Fast pris från 2995 kr/mån
Digital redovisning anpassat för restauranger
Varför Slipp Redovisning?
Pris
Alla paket säljs till fasta månadspriser så att kunden får ett tydligt och budgeterbart pris.
Tidseffektivt
Spar tid för att lägga på annat än redovisning. Att jobba digitalt med smarta lösningar innebär effektivare hantering.
Rapportering
löpande rapportering från våra konsulter. Jobbar ni i ett större nätverk, kedja eller franchisekoncept jobbar vi även med central rapportering.
Pris
We like to make people happy. We ask our clients about their birthday and prepare cool presents.
Enhetligt
Har ni fler enheter/restauranger finns det ett stort mervärde att jobba enhetligt både gällande hantering och jämförelsetal i rapporteringen.
System
Slipp tillhandahåller alla system som krävs för att jobba enligt vår modell. Vi jobbar aktivt med integrationer för att automatisera i så stor utsträckning det bara går.