Sibylla väljer Slipp Redovisning

Sveriges mest klassiska snabbmatskedja Sibylla – den första korvbaren startades redan 1932 – väljer Slipp Redovisning för sin bokföring och övriga redovisning. Sibylla är för många synonymt med gatukök och man har allt sedan starten utvecklat verksamheten i takt med tidens krav och blivit nya generationers favoritrestaurang.

Konkurrensen på restaurangmarknaden ökar för varje år och för att kunna bedriva en lönsam verksamhet krävs det en hypereffektiv administration. Det gäller även för Sibylla, som nu krokar arm med Sveriges modernaste redovisningsbyrå.

– Slipp Redovisning tillgodoser vårt behov av en smidig, tidseffektiv och prisvärd lösning för våra franchisetagare. Med Slipps digitala arbetssätt kan vi lägga mindre tid på redovisning och jobba enhetligt med samma rutiner på alla våra restauranger. För oss på central nivå är det också en stor fördel att vi genom Slipps snabba och överskådliga återrapportering får tillgång till viktiga och aktuella siffror för att kunna fatta rätt affärsmässiga beslut, menar Jimi Metz, VD för Sibylla Sverige.

– Allt fler restaurangkedjor upptäcker våra specialiserade tjänster för restauranger och inser, när de räknar på alternativen, att Slipp blir en lönsam helhetslösning. Att vi nu fått förtroendet att hjälpa just Sibylla, mitt favoritgatukök alltsedan barnsben, med att vässa sina redovisningsprocesser gör mig stolt och glad ända in i själen, säger Lars Olsson som är VD för Slipp Redovisning.

LinkedIn
Twitter
Facebook

Kontakta Joakim för att hitta bästa lösningen för ditt företag

Redovisningsbyrå

Liknande inlägg

Bolagsordning

En bolagsordning är ett viktigt dokument som innehåller regler för hur ett företag ska fungera. Den är en grundläggande del i att starta ett företag

Hur man startar ett aktiebolag

Att starta ett aktiebolag kan vara en komplex process som kräver att man uppfyller vissa lagkrav och följer en specifik procedur. Nedan följer några steg

Fast pris från 695 kr/mån

En smartare redovisningsbyrå som jobbar digitalt med din bokföring

Vi förenklar ditt företagande!

Kontakta mig!

En smartare redovisningsbyrå som jobbar digitalt med din bokföring

Vi förenklar ditt företagande!