Lagerbolag

Slipp hjälper dig att snabbt och enkelt starta ett bolag

Lagerbolag till fast pris

En smartare redovisningsbyrå!

Vi förenklar ditt företagande!

Köp lagerbolag för 3 695 kr

– skippa byråkratin och kom igång med ditt företag direkt

Slipp Redovisning erbjuder vilande lagerbolag för en enkel och snabb företagsstart. Med nödvändiga dokument levererade snabbt och all administration hanterad åt dig, kan du fokusera på att bygga upp ditt företag utan bekymmer. Undvik byråkrati och kom i gång med ditt företag idag. Kontakta oss för att köpa ditt vilande lagerbolag.

Alla företag behöver en korrekt och ordnad bokföring

Bokföring till ditt nya bolag

På Slipp erbjuder vi fasta månadspriser på alla våra redovisningspaket, perfekt för dig som precis har startat ett bolag och vill ha kontroll på dina kostnader och dessutom ha en så enkel bokföringslösning som möjligt. Helt digitalt.

Du får hela företaget i mobilen och jobbar på ett effektivt sätt tillsammans med oss på Slipp.

Vi hjälper dig med hela processen till ett färdigt bolag.

Välkommen till Slipp Redovisning, din partner för att starta ett lagerbolag smidigt och enkelt. Med våra vilande lagerbolag får du en enkel väg in i affärsvärlden, utan att behöva oroa dig för all byråkrati som det vanligtvis innebär att starta ett bolag.

Våra lagerbolag har aldrig bedrivit någon verksamhet och har 25 000 kr i kapital från start. När du beställer ett vilande lagerbolag från oss så får du snabbt alla nödvändiga dokument. Du behöver bara fylla i formuläret längre ner på sidan, så tar vi hand om all administration åt dig. Det enda du behöver tänka på är att ha klart med banken för att få en snabb start.

När du väl har köpt ett lagerbolag från oss är det bara att börja bygga upp ditt företag. Du har alla fördelar med ett aktivt bolag, men slipper allt arbete med att starta bolaget från grunden. Vi har redan gjort allt det tunga arbetet åt dig, så att du kan fokusera på din verksamhet.

Så om du vill starta ditt eget företag och samtidigt undvika all byråkrati som det vanligtvis medför, så är ett vilande lagerbolag från oss det perfekta valet för dig. Kontakta oss idag för att komma igång!


* Priset är exkl. moms och Bolagsverkets avgifter på 3 500 kr. Total faktura blir 8 494 kr, inkl. moms. 25 000 kr i aktiekapital tillkommer.

(Slipp Redovisning erbjuder den här tjänsten i samarbete med Bilda Lätt)

Vad är ett lagerbolag?

Ett lagerbolag kan vara ett aktiebolag som är registrerat hos Bolagsverket men som inte har bedrivit någon verksamhet. Dessa bolag kan sedan säljas vidare till personer eller företag som vill

Fördelen med att köpa ett lagerbolag är att du kan komma i gång med din verksamhet på nolltid. Det sparar tid och möjliggör att du kan börja agera på marknaden direkt. Att köpa ett lagerbolag kan också vara fördelaktigt om du vill ha en företagsstruktur som redan är registrerad för moms och F-skatt, vilket kan spara tid och minska byråkratin i de inledande stegen.

Det är viktigt att notera att lagerbolag inte är en lösning för alla. Om du vill ha en unik företagsstruktur, eller om du vill ha full kontroll över bolagets historia och verksamhet, kan det vara bättre att starta ett eget bolag från grunden. Men för många företagare kan ett lagerbolag vara en attraktiv lösning som sparar tid, pengar och erbjuder en snabb start på verksamheten.

Jag vill veta mer om era lagerbolagstjänster

Fast pris på din redovisning

Välj företagets omsättning

Small

695

kr

/ mån*

Medium

1 195

kr

/ mån*

Large

2 195

kr

/ mån*

Small

1 295

kr

/ mån

Medium

1 995

kr

/ mån

Large

3 495

kr

/ mån

Small

3 995

kr

/ mån

Medium

4 995

kr

/ mån

Large

6 995

kr

/ mån

Vi behöver mer information för att ge pris

Kontakta oss så  hjälper vi dig att ta fram en offert.

Kontakta mig!

En smartare redovisningsbyrå som jobbar digitalt med din bokföring

Vi förenklar ditt företagande!

Fast pris från 695 kr/mån

En smartare redovisningsbyrå som jobbar digitalt med din bokföring

Vi förenklar ditt företagande!