Enkelt och smidigt att starta aktiebolag med lagerbolag

Vi hjälper dig att köpa lagerbolag snabbt och enkelt
Fast pris 3 695 kr

Köp lagerbolag för 3 695 kr

Vi hjälper dig med hela processen till ett färdigt bolag.

Välkommen till Slipp Redovisning, din partner för att starta ett lagerbolag smidigt och enkelt. Med våra vilande lagerbolag får du en enkel väg in i affärsvärlden, utan att behöva oroa dig för all byråkrati som det vanligtvis innebär att starta ett bolag.

Våra lagerbolag har aldrig bedrivit någon verksamhet och har 25 000 kr i kapital från start. När du beställer ett vilande lagerbolag från oss så får du snabbt alla nödvändiga dokument. Du behöver bara fylla i formuläret längre ner på sidan, så tar vi hand om all administration åt dig. Det enda du behöver tänka på är att ha klart med banken för att få en snabb start.

När du väl har köpt ett lagerbolag från oss är det bara att börja bygga upp ditt företag. Du har alla fördelar med ett aktivt bolag, men slipper allt arbete med att starta bolaget från grunden. Vi har redan gjort allt det tunga arbetet åt dig, så att du kan fokusera på din verksamhet.

Så om du vill starta ditt eget företag och samtidigt undvika all byråkrati som det vanligtvis medför, så är ett vilande lagerbolag från oss det perfekta valet för dig. Kontakta oss idag för att komma igång!


* Priset är exkl. moms och Bolagsverkets avgifter på 3 500 kr. Total faktura blir 8 494 kr, inkl. moms. 25 000 kr i aktiekapital tillkommer.

(Slipp Redovisning erbjuder den här tjänsten i samarbete med Bilda Lätt)

Bokföring till ditt nya bolag

Alla företag behöver en korrekt och ordnad bokföring
På Slipp erbjuder vi fasta månadspriser på alla våra redovisningspaket, perfekt för dig som precis har startat ett bolag och vill ha kontroll på dina kostnader och dessutom ha en så enkel bokföringslösning som möjligt. Helt digitalt.

Du får hela företaget i mobilen och jobbar på ett effektivt sätt tillsammans med oss på Slipp.
Frågor & svar om lagerbolag

Vad är ett lagerbolag?

Ett lagerbolag är ett aktiebolag som är registrerat hos Bolagsverket men som inte har bedrivit någon verksamhet. Dessa bolag kan sedan säljas vidare till personer eller företag som vill starta sin verksamhet snabbt och smidigt utan att behöva genomgå hela processen med att registrera ett nytt företag från grunden.

Fördelen med att köpa ett lagerbolag är att man kan komma i gång med sin verksamhet på nolltid. Det sparar tid och möjliggör att man kan börja agera på marknaden direkt. Att köpa ett lagerbolag kan också vara fördelaktigt om man vill ha en företagsstruktur som redan är registrerad för moms och F-skatt, vilket kan spara tid och minska byråkratin i de inledande stegen.

En annan fördel med att köpa ett lagerbolag är att det kan ge en större trovärdighet gentemot kunder, leverantörer och andra intressenter. Att ha ett bolag som redan är registrerat ger en seriösare intryck och ökar chanserna att få kunder och samarbetspartners.

Det är viktigt att notera att lagerbolag inte är en lösning för alla. Om man vill ha en unik företagsstruktur, eller om man vill ha full kontroll över bolagets historia och verksamhet, kan det vara bättre att starta ett eget bolag från grunden. Men för många företagare kan ett lagerbolag vara en attraktiv lösning som sparar tid, pengar och erbjuder en snabb start på verksamheten.
Slipp använder så kallade cookies för att göra din upplevelse bättre och ditt besök på hemsidan bekvämare. Genom att fortsätta accepterar du att vi använder cookies, vilket du kan läsa mer om här.
JAG FÖRSTÅR