Slipp Redovisning Vallentuna växer!
Vi söker en senior redovisningskonsult!
Vi söker en senior redovisningskonsult till vårt kontor i Vallentuna.
Vill du jobba på en modern redovisningsbyrå med bra sammanhållning och möjlighet att påverka när och var du jobbar? Då bör du söka tjänsten som senior redovisningskonsult på Slipp Vallentuna. Vi är sju personer som jobbar tätt tillsammans, och processbaserat för att inte bli sårbara om någon är borta från arbetet.

Med senior konsult menar vi att du har jobbat relativt länge i branschen och arbetar självgående. Du behärskar redovisning från ax till limpa och kan göra bokslut och inkomstdeklarationer för aktiebolag. Kan du även handelsbolag och enskild firma samt privata deklarationer så är det ett stort plus. Vi arbetar i Björn Lundén och Visma, så det är bra om du har arbetat i minst ett av systemen.

Vi söker dig som bor i norrort och uppskattar flexibilitet. Du kommer att arbeta större delen av tiden på kontoret som ligger i Okvista industriområde, men du har också möjlighet att arbeta hemifrån. Vi värdesätter ett fungerande familjeliv och har därför inga pekpinnar. Du jobbar de timmar du ska och levererar det som behöver levereras, när och var dessa timmar utförs lägger vi ingen värdering i men ser så klart gärna att vi träffas och arbetar tillsammans på kontoret så ofta som möjligt.

Vi vill växa och den person vi söker bör kunna ta mycket av det produktionsarbete som vi företagsledare ägnar oss åt i dag. Du behöver även kunna guida och vägleda våra juniora medarbetare som kan behöva hjälp med allt från systemfrågor till bokföringsfrågor samt när och hur man kommunicerar med kunden.


Mejla din ansökan till vallentuna@slipp.se senast 17:e juni. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta kontorschef Veronika Ericsson på veronika.ericsson@slipp.se eller 08-256 310.

Slipp Redovisning Vallentuna
Slipp är en av Sveriges modernaste redovisningsbyråkedjor.
Vi har identifierat ett behov av tydliga och välpaketerade redovisningstjänster som bidrar till en förenkling av företagens administration.

Vi på Slipp erbjuder företagare effektiv redovisning, attraktiva och enkla verktyg, lättförståelig återrapportering och framförallt – vägledande rådgivning som hjälper entreprenörerna att göra det dom är bäst på.
Nämligen att driva sin egen affärsmodell och verksamhet till maximal lönsamhet.
Kontakta mig