Kravbrev för påminnelse

Pris: 599 kr

Beställ mall idag!

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig, går igenom några frågor och upprättar avtalet.

Vi förenklar ditt företagande!

Betalningsuppmaning (krav på betalning)

Skapa ett skräddarsytt kravbrev för att påminna en gäldenär om en obetald skuld.

Varför är en betalningsuppmaning viktig?

En betalningsuppmaning är ett kraftfullt verktyg för att driva in obetalda skulder. Det är ett formellt meddelande till gäldenärer som påminner dem om deras obetalda skuld, till exempel en förfallen faktura. Genom att använda en korrekt utformad betalningsuppmaning ökar chanserna att få betalt i tid och undvika juridiska processer.

Viktigt att tänka på

Om gäldenären inte reagerar på betalningsuppmaningen och inte betalar det förfallna beloppet, kan du behöva vidta rättsliga åtgärder för att driva in skulden. För att säkerställa att din betalningsuppmaning har juridisk verkan är det viktigt att den är korrekt utformad och uppfyller de nödvändiga kraven.

Beskrivning

En betalningsuppmaning är ett officiellt meddelande som används för att påminna en gäldenär om en obetald skuld. Om en kund inte betalar en faktura i tid kan du skicka en betalningsuppmaning för att påminna om skulden. För att säkerställa att betalningsuppmaningen har rätt juridisk verkan och öka chanserna att få betalt i tid är det viktigt att den är korrekt utformad. Om gäldenären inte svarar på betalningsuppmaningen och inte betalar skulden kan det vara nödvändigt att vidta rättsliga åtgärder för att driva in skulden.

Kontakta Joakim för att hitta bästa lösningen för ditt företag

Redovisningsbyrå

Så fungerar det!

När du har beställt avtalet kontaktar vi dig och ställer några frågor. Därefter levererar vi det färdiga avtalet till dig inom 24 timmar

Boka gratis coachingmöte

Boka ett gratis 30 min möte med en erfaren affärsjurist. Du väljer vilket rättsområde din fråga gäller och bokar en tid i direkt när det passar dig. Alla möten sker via video eller telefon.

Ställ en juridisk fråga

Du får en utredning inom 5 arbetsdagar från vår samarbetspartners affärsjurister, helt gratis. Alla frågor besvaras inom affärsjuridikens område, med undantag från skatterätt.

Våra artiklar om Juridik

– Läs mer om ekonomi och redovisning

Beställ avtal idag!

Vi förenklar ditt företagande!

Fast pris från 695 kr/mån

En smartare redovisningsbyrå som jobbar digitalt med din bokföring

Vi förenklar ditt företagande!

Kontakta mig!

En smartare redovisningsbyrå som jobbar digitalt med din bokföring

Vi förenklar ditt företagande!