Vi söker dig!
Vi växer och söker fler franchisetagare som vill driva sin egen Slipp Redovisningsbyrå.


Har du en byrå eller funderar du på att starta en byrå?
Befintlig byrå
Vi hjälper dig att digitalisera hanteringen på dina befintliga kunder och implementera en modern affärsmodell med fasta månadspriser. Du erhåller bland annat en helt ny hemsida och vi hjälper dig med din framtida kundrekrytering genom marknadsföring och försäljning.
Starta byrå
Hos Slipp har du ett färdigt och helt digitalt koncept till din nya redovisningsbyrå. Du får bland annat jobba under ett starkt varumärke, en digital affärsmodell med fasta priser, hjälp med marknadsföring och försäljning, hemsida, arbeta under ett starkt varumärke, utbildningar och mycket mer.
Vad kan Slipp erbjuda dig?
Starkt varumärke
Slipp Redovisning står för den moderna, digitala och effektiva redovisningsbyrån.

Vi har identifierat behovet av tydliga och välpaketerade redovisningstjänster och satt ihop ett antal mycket starka erbjudanden till kunderna.
Affärsmodell
Med Slipp arbetar du med en beprövad och lönsam affärsmodell och med branschens effektivaste programvaror.

Fasta priser, helt digital hantering, automatiserade rutiner, lönsam rådgivning och hjälp att digitalisera dina befintliga kunder.
Support och stöd
Du får vägledning och stöd att utveckla din Slipp Redovisningsbyrå inför framtiden.

Du får support från experter när det gäller skatte-, moms-, redovisnings-, personal- och affärsjuridiska frågor.
Utbildning
Nyhetsbaserade kurser, grundläggande utbildningar och fördjupningsutbildningar.

Du får kvalitetsstämpeln Certifierad redovisningsbyrå via Björn Lundén Information om du håller dig uppdaterad kontinuerligt.
Marknadsföring
Du får hjälp att marknadsföra din byrå och därmed att skaffa kunder under uppstartsperioden. Du får dessutom marknadsföringsmaterial för att stärka dina egna marknadskampanjer.
Slipps kund-pool
Inom Slipp finns en möjlighet att omfördela kunder vid överkapacitet och underkapacitet. Under vissa perioder har du alltså möjlighet att få hjälp från eller att själv hjälpa andra licenstagare under t ex semestrar eller arbetstoppar.
Om Slipp Redovisning
Slipp är en av Sveriges modernaste redovisningsbyråkedjor.
Vi har identifierat ett behov av tydliga och välpaketerade redovisningstjänster som bidrar till en förenkling av företagens administration.

Vi på Slipp erbjuder företagare effektiv redovisning, attraktiva och enkla verktyg, lättförståelig återrapportering och framförallt – vägledande rådgivning som hjälper entreprenörerna att göra det dom är bäst på.

Att driva sin egen affärsmodell och verksamhet till maximal lönsamhet.
Jag vill veta mer!
Är det dig vi söker?
  Du älskar redovisning
  Du kanske jobbar som anställd på en byrå och känner att ni inte riktigt jobbar så modernt och effektivt som du vill.

  Du kanske redan driver en byrå idag och vet att du måste se över din affärsmodell och ditt arbetssätt men inte har tid och möjlighet att bygga ett eget koncept.
  Tycker om människor och att driva eget
  En av Slipps viktigaste framgångsfaktor är våra konsulters förmåga att etablera och utveckla en ärlig och ömsesidigt god relation med våra kunder, finnas nära till hands och hjälpa våra kunder att utveckla sina verksamheter.
  Vill vara en del av framtiden
  Du drömmer om att driva ditt eget företag och känna att du verkligen vill påverka din egen arbetssituation och lönsamhet. Slipp är framtiden för den nya lönsamma redovisningskonsulten.
  Moms är kul
  Du känner att dina kunskaper är värdefulla och du tycker om att hålla dig uppdaterad inom skatte-, redovisnings-, personal- och momsfrågor.
  "En dag utan moms är som en dag utan solsken"
  Tycker att digitaliseringen är spännande
  Du drömmer om att jobba digitalt och platsoberoende samt dra nytta och öka lönsamheten av all ny teknik som automatiserar redovisningskonsultens jobb istället för att se det som ett hot. Du förstår vikten av dina kunskaper och ser det som ett verktyg till högre lönsamhet.
  Vara med på resan
  Slipp växer och behöver fler franchisetagare som brinner för att bygga sin egen redovisningsbyrå. Vill du hjälpa våra kunder och jobba mot gemensamma mål i en snabbt växande bransch?

  Intresset för digitala och enkla bokföringslösningar har aldrig varit så stort som det är idag. Hoppa på tåget du med.
  Jag är intresserad, kontakta mig
  Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av oss
  E-post
  Namn
  Telefonnummer
  Kommentar (valfri)
  Kontakta oss för mer information
  0771-70 80 90
  info@slipp.se