Vad är en bokföringsbyrå?

Vad är en bokföringsbyrå?

En bokföringsbyrå, eller redovisningsbyrå som de oftast kallas i dag, är en professionell serviceleverantör som erbjuder tjänster relaterade till ekonomi och redovisning för företag och organisationer. Bokföringsbyråer har ofta ett team av utbildade och erfarna bokförare och redovisningsexperter som hjälper kundföretagen att upprätthålla en korrekt löpande redovisning samt säkerställa att kundföretaget följer lagar och regler kopplade till bokföring och skatter.

Det är vanligt att bokföringsbyrån sköter rapporteringen av moms och arbetsgivaravgifter mm till Skatteverket. Bokföringsbyråer kan också hjälpa till med budgetering, ekonomisk analys och rådgivning kring affärsbeslut. En bokföringsbyrå kan vara ett bra val för företagare som saknar tid och kunskap att själva hålla ordning på företagets redovisning och ekonomi.

LinkedIn
Twitter
Facebook

Kontakta Joakim för att hitta bästa lösningen för ditt företag

Redovisningsbyrå

Liknande inlägg

Bokslut

Bokslut: Vikten av att det blir rätt

Bokslutet är en av de viktigaste ekonomiska rapporterna för varje företag. Bokslutet är en sammanställning av företagets ekonomiska transaktioner under en viss period och ger

Fast pris från 695 kr/mån

En smartare redovisningsbyrå som jobbar digitalt med din bokföring

Vi förenklar ditt företagande!

Kontakta mig!

En smartare redovisningsbyrå som jobbar digitalt med din bokföring

Vi förenklar ditt företagande!