Superduo förstärker huvudkontoret på Slipp AB

Jens Nyholm och Joakim Flodin Goude

“Hade jag fått önska två nya medarbetare till Slipp hade jag valt just de här två”. Slipps vd Lars Olsson är mer än nöjd med att ha lyckats rekrytera en superduo som kommer att vara till stor hjälp för alla Slippbyråer runt om i landet.

Duon, som anslutit till Slipp i augusti, består av Joakim Flodin Goude på säljsidan och Jens Nyholm på ekonomisidan. Jens kommer, förutom att jobba med den interna ekonomin i Slipp AB, att vara tillgänglig för Slipps franchisetagare som ett stöd i deras vardagliga arbete.

Jens är 49 år, bosatt i Hudiksvall och har under många år jobbat på Björn Lundén AB med att hålla utbildningar inom främst skatt och redovisning men även i Frågeservice där han hjälpt företagare och redovisningsbyråer med skatte- och redovisningsfrågor. Sedan 2014 har han jobbat på en redovisningsbyrå i Hudiksvall med rådgivning samt upprättande av bokslut, årsredovisningar och deklarationer.

Joakim Flodin Goude, 35, är även han en Hudiksvallsson med gedigen erfarenhet som kommer att komma Slipps franchisetagare till godo. Jocke kommer att fungera som Head of Sales med ansvar för Slipps försäljning. Han har de senaste 15 åren jobbat med försäljning och kommer senast från ett jobb som försäljningschef på ett mellanstort bolag inom bygg- och projektbranschen. Jocke, precis som Jens, älskar att tävla och att lyckas tillsammans.

Välkomna till Slipp AB, nu kör vi så det ryker!

LinkedIn
Twitter
Facebook

Kontakta Joakim för att hitta bästa lösningen för ditt företag

Redovisningsbyrå

Liknande inlägg

Bokslut

Bokslut: Vikten av att det blir rätt

Bokslutet är en av de viktigaste ekonomiska rapporterna för varje företag. Bokslutet är en sammanställning av företagets ekonomiska transaktioner under en viss period och ger

Fast pris från 695 kr/mån

En smartare redovisningsbyrå som jobbar digitalt med din bokföring

Vi förenklar ditt företagande!

Kontakta mig!

En smartare redovisningsbyrå som jobbar digitalt med din bokföring

Vi förenklar ditt företagande!