Svensk Redovisning blir Slipp Redovisning Kalmar

Svensk Redovisning, med fyra medarbetare på kontoret i Kalmar, blir nu Slipp Redovisning i Kalmar. Byråledaren Susanne Vendel ser utmaningarna med att ta sin byrå till nästa nivå och väljer Slipps franchisekoncept för att skapa goda förutsättningar inför den fortsatta resan. Byrån vill jobba med tillväxt och digitalisering och vill dra nytta av Slipps digitaliseringserfarenheter för att kunna ligga i framkant.

– Det känns jättebra med det stöd, den gemenskap och den trygghet vi kan få i och med Slipps väl intrimmade franchisekoncept. Här känner vi att vi skapar optimala förutsättninar för oss att växa och att jobba mer effektivt, förklarar Susanne Vendel.

För Slipp Redovisning är det speciellt att få välkomna en byrå som Svensk Redovisning.

– De flesta redovisningsbyråer i landet är väldigt små, det stora flertalet är enmansbyråer, så för oss är det här mycket inspirerande och så klart en fjäder i hatten, säger Slipps vd Lars Olsson.

LinkedIn
Twitter
Facebook

Kontakta Joakim för att hitta bästa lösningen för ditt företag

Redovisningsbyrå

Liknande inlägg

Bokslut

Bokslut: Vikten av att det blir rätt

Bokslutet är en av de viktigaste ekonomiska rapporterna för varje företag. Bokslutet är en sammanställning av företagets ekonomiska transaktioner under en viss period och ger

Fast pris från 695 kr/mån

En smartare redovisningsbyrå som jobbar digitalt med din bokföring

Vi förenklar ditt företagande!

Kontakta mig!

En smartare redovisningsbyrå som jobbar digitalt med din bokföring

Vi förenklar ditt företagande!