Slipp Redovisning inleder samarbete med Legalbuddy

Samarbete med Legalbuddy

Slipp Redovisning och Legalbuddy har inlett ett strategiskt samarbete för att erbjuda Slipp:s kunder enklare tillgång till digitala affärsjuridiska avtal och juridisk rådgivning.

En av Sveriges snabbast växande digitala redovisningsbyråer Slipp Redovisning inleder partnersamarbete med juristutmanaren Legalbuddy. Legalbuddys mål är att, med hjälp av automatiserad juridik i kombination med kvalificerade affärsjurister, sänka trösklarna för juridik och avtal till Sveriges företagare. Tillsammans ska Slipp och Legalbuddy skapa en kundplattform för juridiskt stöd där Slipp:s över 1500 företagskunder ges tillgång till både smarta digitala juridiska tjänster och avtalsmallar, fria coachingsamtal, skriftliga frågor och svar, webbinarier m.m.

” För oss på Slipp är det centralt att vi enkelt, digitalt och prisvärt ska kunna erbjuda våra kunder tjänster som kompletterar vårt erbjudande inom ekonomitjänster och redovisning. Jag är säker på att Legalbuddys lättillgängliga och prisvärda juridiska tjänster kommer skapa stor nytta för våra kunder”, säger Lars Olsson, VD på Slipp.

Slipp brinner precis som Legalbuddy för att tillgängliggöra och underlätta en annars komplicerad bransch. De har brutit ny mark genom ett helt digitalt arbetssätt och välpaketerade redovisningstjänster som bidrar till en förenkling av företagens administration.

– Att få möjlighet att samarbeta med ett innovativt företag som Slipp, som liksom vi, brinner för att förenkla för SME-bolagen känns fantastiskt. Legalbuddys tjänster kommer erbjudas alla Slipp:s företagskunder, enkelt och prisvärt. Redovisning i kombination med både automatiserad och personlig juridisk rådgivning är en perfekt match”, säger Joel Wickman, VD på Legalbuddy.

Slipp och Legalbuddy är redan igång med den tekniska utvecklingen av erbjudandet och planerar att lansera tjänsten efter sommaren. Förhoppningen är att sänka trösklarna för juridisk rådgivning för Sveriges företagare och hjälpa dem att proaktivt säkra upp sin verksamhet juridiskt.

Om Slipp Redovisning

Slipp Redovisning är idag en av Sveriges mest moderna, digitala och effektiva redovisningsbyråer. Vi har identifierat ett behov av tydliga och välpaketerade redovisningstjänster som bidrar till en förenkling av företagens administration.

Slipp erbjuder effektiv redovisning, attraktiva och enkla verktyg, lättförståelig återrapportering och framför allt vägledande rådgivning som hjälper er att göra det ni är bäst på. Driva er egen affärsmodell och verksamhet till maximal lönsamhet.

LinkedIn
Twitter
Facebook

Kontakta Joakim för att hitta bästa lösningen för ditt företag

Redovisningsbyrå

Liknande inlägg

Bokslut för aktiebolag

Bokslut för aktiebolag

Bokslut för aktiebolag – vi hjälper dig! Årsredovisning Deklaration K10 blankett Bokslut Fast pris En smartare redovisningsbyrå som jobbar digitalt med din bokföring Vi förenklar

Avdrag för kontor hemma

Lokal i bostaden För företagare med kontor, verkstad, mottagning eller liknande hemma gäller olika avdragsregler beroende på företagsform. För dig som har aktiebolag och vill

Fast pris från 695 kr/mån

En smartare redovisningsbyrå som jobbar digitalt med din bokföring

Vi förenklar ditt företagande!

Kontakta mig!

En smartare redovisningsbyrå som jobbar digitalt med din bokföring

Vi förenklar ditt företagande!