Viktigt att tänka på när du ska ha leasingbil i ditt företag

Viktigt att tänka på när du ska ha leasingbil i ditt företag

När man överväger att skaffa en leasingbil till sitt företag, finns det viktiga faktorer som man bör ta hänsyn till. En av de viktigaste faktorerna är kostnaden för leasingen. Det är viktigt att jämföra olika leasingavtal och räkna ut den totala kostnaden för leasingen, inklusive eventuella tilläggskostnader som exempelvis service och reparationer. Först då kan du bedöma om det är ett alternativ som matchar företags budget.

Det är också viktigt att kontrollera om företagets nuvarande försäkringar inkluderar leasingbilen och om det krävs några ytterligare försäkringar.

En annan viktig faktor är leasingens längd. Det är viktigt att överväga hur länge bilen behövs, och om det finns någon möjlighet att förlänga eller avsluta leasingen tidigare om det behövs.

Innan du fattar ditt beslut bör du undersöka alla alternativ och göra en välgrundad bedömning för att säkerställa att leasingbilen är det bästa valet för företaget och att det uppfyller företagets ekonomiska och verksamhetsmässiga krav.

LinkedIn
Twitter
Facebook

Kontakta Joakim för att hitta bästa lösningen för ditt företag

Redovisningsbyrå

Liknande inlägg

Bokslut för aktiebolag

Bokslut för aktiebolag

Bokslut för aktiebolag – vi hjälper dig! Årsredovisning Deklaration K10 blankett Bokslut Fast pris En smartare redovisningsbyrå som jobbar digitalt med din bokföring Vi förenklar

Avdrag för kontor hemma

Lokal i bostaden För företagare med kontor, verkstad, mottagning eller liknande hemma gäller olika avdragsregler beroende på företagsform. För dig som har aktiebolag och vill

Fast pris från 695 kr/mån

En smartare redovisningsbyrå som jobbar digitalt med din bokföring

Vi förenklar ditt företagande!

Kontakta mig!

En smartare redovisningsbyrå som jobbar digitalt med din bokföring

Vi förenklar ditt företagande!