KeyMan och Slipp inleder samarbete


KeyMan och Slipp tecknar avtal för att gemensamt erbjuda KeyMans konsulter en anpassad lösning för hantering av deras bokföring och redovisning. Genom att konsulterna fakturerar, rapporterar tid, hanterar kvitton o.s.v. direkt i Slipps app kan konsulterna spara både tid och pengar.

– För att öka kundnyttan och effektivisera arbetssättet har vi tagit fram ett erbjudande och en arbetsmetod speciellt anpassat för konsulter, säger Lars Olsson VD på Slipp AB och fortsätter – Att vi har fått förtroendet av en av Sveriges största konsultmäklare KeyMan att erbjuda deras partners/konsulter vår lösning för bokföring och redovisning är otroligt roligt och en skön bekräftelse på att vi gör rätt saker.

KeyMan har funnits på marknaden i över 20 år och är fortsatt en av Sveriges snabbast växande mäklare av konsulttjänster inom främst data och IT med en årlig omsättning överstigande 200 MSEK.

– Slipp Redovisning ligger i absolut framkant med deras helt digitala lösning för något som många konsulter tycker är krångligt och tråkigt. Detta kommer passa våra konsulter perfekt säger Mats Mårtensson VD för KeyMan.

Målet är att under november och december nå ut till de konsulter som ingår i KeyMans nätverk med erbjudandet.

Årskiftet då många har bokslut är den bästa tidpunkten att byta byrå eller kanske skaffa en byrå om man inte redan har en. Många drar sig för att de tror att kostnaderna blir för höga och därmed hellre sköter det själva. Så behöver det inte längre vara i och med vårt erbjudande säger Lars som nu hoppas på en positiv tillströmning av kunder.

För mer information kontakta:
Lars Olsson, vd Slipp AB, telefon 0771-708090, e-post: lars.olsson@slipp.se

LinkedIn
Twitter
Facebook

Kontakta Joakim för att hitta bästa lösningen för ditt företag

Redovisningsbyrå

Liknande inlägg

Bolagsordning

En bolagsordning är ett viktigt dokument som innehåller regler för hur ett företag ska fungera. Den är en grundläggande del i att starta ett företag

Hur man startar ett aktiebolag

Att starta ett aktiebolag kan vara en komplex process som kräver att man uppfyller vissa lagkrav och följer en specifik procedur. Nedan följer några steg

Fast pris från 695 kr/mån

En smartare redovisningsbyrå som jobbar digitalt med din bokföring

Vi förenklar ditt företagande!

Kontakta mig!

En smartare redovisningsbyrå som jobbar digitalt med din bokföring

Vi förenklar ditt företagande!