Superduo förstärker huvudkontoret på Slipp AB

Jens Nyholm och Joakim Flodin Goude
"Hade jag fått önska två nya medarbetare till Slipp hade jag valt just de här två". Slipps vd Lars Olsson är mer än nöjd med att ha lyckats rekrytera en superduo som kommer att vara till stor hjälp för alla Slippbyråer runt om i landet.

Duon, som anslutit till Slipp i augusti, består av Joakim Flodin Goude på säljsidan och Jens Nyholm på ekonomisidan. Jens kommer, förutom att jobba med den interna ekonomin i Slipp AB, att vara tillgänglig för Slipps franchisetagare som ett stöd i deras vardagliga arbete.

Jens är 49 år, bosatt i Hudiksvall och har under många år jobbat på Björn Lundén AB med att hålla utbildningar inom främst skatt och redovisning men även i Frågeservice där han hjälpt företagare och redovisningsbyråer med skatte- och redovisningsfrågor. Sedan 2014 har han jobbat på en redovisningsbyrå i Hudiksvall med rådgivning samt upprättande av bokslut, årsredovisningar och deklarationer.

Joakim Flodin Goude, 35, är även han en Hudiksvallsson med gedigen erfarenhet som kommer att komma Slipps franchisetagare till godo. Jocke kommer att fungera som Head of Sales med ansvar för Slipps försäljning. Han har de senaste 15 åren jobbat med försäljning och kommer senast från ett jobb som försäljningschef på ett mellanstort bolag inom bygg- och projektbranschen. Jocke, precis som Jens, älskar att tävla och att lyckas tillsammans.


Välkomna till Slipp AB, nu kör vi så det ryker!


Vill du också bli franchisetagare
Slipp växer och söker fler franchisetagare som vill driva sin egen Slipp Redovisningsbyrå
Läs mer