Slipp Redovisning
Årets Innovationsbyrå 2021

Slipp Redovisning har allt sedan starten 2014 byggt upp verksamheten kring teknik, automation och innovation för att skapa maximalt effektiva flöden för byråns arbete men framför allt för kundens upplevelse. Slipp är ofta först ute med att testa nya tekniska lösningar som kan utveckla Slipp-konceptet. AI-stöd för redovisningskonsulterna och bankbetalning i mobilen för kunderna är några exempel. Som 100 procent digital och papperslös redovisningsbyrå har Slipp tagit fram loggan "Miljöcertifierad redovisning" för kunderna att använda i sin marknadsföring, ett exempel på nytänkande på en annan ledd

Juryns motivering till Årets Innovationsbyrå 2021!

"Ett unikt franchisekoncept i redovisningsbranschen, som bygger verksamheten kring teknik, automation och innovation för att skapa maximalt effektiva flöden för byråns arbete och för kundens upplevelse."

Läs mer om vårt restaurang och cafékoncept
Med Slipp Redovisning får du ett skräddarsytt, branschanpassat koncept som förenklar och effektiviserar vardagen för dig som driver café eller restaurang. Digital redovisning till ett fast månadspris.
Läs mer