Söderberg & Partners

– sänker dina försäkringskostnader med 10 % i snitt

Försäkringar för ditt företag

Söderberg & Partners, i samarbete med Slipp Redovisning, är din pålitliga försäkringsförmedlare som erbjuder skräddarsydd expertis för alla verksamheter och branscher. Med rådgivare över hela landet kan vi effektivt hantera alla dina försäkringsbehov. Vår erfarna analysgrupp arbetar noggrant med att undersöka och utvärdera försäkringsmarknaden. Detta gör att du som kund, tillsammans med våra rådgivare, kan välja den försäkringsgivare som passar just era unika behov på bästa sätt – till bästa pris.

Företagsförsäkring

Redovisningsbyrå

10 % lägre pris i snitt

Tack vare vår kundvolym får vi den förhandlingskraft som krävs för att pressa priset på din företagsförsäkring. Våra kunder får i snitt 5–15 % lägre premie i våra egna upphandlade företagsförsäkringar, men det kan variera från kund till kund.

Samma eller bättre villkor

Som kund hos oss kan du lita på att du alltid får riktigt bra villkor. I våra egna upphandlade företagsförsäkringar har vi en villkorsgaranti som innebär att du får samma eller bättre villkor när du byter försäkring.

Vi jämför alternativen

Vi har analyserat försäkringsmarknaden för att skapa försäkringslösningar som ger ett riktigt bra skydd för en rimlig kostnad. Vi hjälper dig att jämföra villkor och försäkringsbolag, så att du kan känna dig trygg med att företaget är rätt försäkrat.

Konkurrensutsätt din försäkring

En smartare redovisningsbyrå 

Vi förenklar ditt företagande!

Fast pris från 695 kr/mån

En smartare redovisningsbyrå som jobbar digitalt med din bokföring

Vi förenklar ditt företagande!

Kontakta mig!

En smartare redovisningsbyrå som jobbar digitalt med din bokföring

Vi förenklar ditt företagande!