Pensure – Tjänstepension

Pensure

Se över din pension för bättre villkor!

Erbjudande och rabatter för dig som är kund hos Slipp

Kostnadsfri rådgivning till dig som egenföretagare eller arbetsgivare


Få expertrådgivning och optimera ditt företags förmåner

Många företagare känner att de går miste om fördelaktiga alternativ när de inte har tillräcklig kunskap om tjänstepensioner. Vi har dock märkt en ökande efterfrågan på att förstå och dra nytta av detta system. Därför erbjuder vi nu våra medlemmar en snabbare och mer djupgående förståelse för tjänstepensioner.

Som kund hos Slipp Redovisning kan du boka en kostnadsfri rådgivning kring tjänstepension. Oavsett om du vill komma igång med din tjänstepension eller om du redan har en befintlig lösning men vill lära dig mer om hur du kan optimera den, finns vi här för att hjälpa dig.
Våra erfarna rådgivare står till ditt förfogande för att ge dig skräddarsydd och professionell rådgivning utifrån dina specifika behov. Vi guidar dig genom de olika alternativen och hjälpa dig att fatta välgrundade beslut för att maximera din tjänstepension.
Vi förstår vikten av att vara insatt i tjänstepensionssystemet och vi vill göra det enklare för dig att få den kunskap och expertis som behövs. Så se till att utnyttja denna möjlighet och boka din kostnadsfria rådgivning idag. Tillsammans kan vi säkerställa att du får ut det bästa av ditt företags tjänstepensionsförmåner och bygga en stark grund för din framtida ekonomi.

Fast pris från 695 kr/mån

En smartare redovisningsbyrå som jobbar digitalt med din bokföring

Vi förenklar ditt företagande!

Kontakta mig!

En smartare redovisningsbyrå som jobbar digitalt med din bokföring

Vi förenklar ditt företagande!