Helhetslösning för för café och restaurang, som sparar både tid och pengar
Schemaläggning med Personalkollen
Webbaserat och användarvänligt personal- och lönesystem anpassat för restaurang och café. Systemet ger dig en röd tråd från instämpling till avstämning mot schema. Länk till färdiga lönebesked mejlas ut till dina medarbetare.
Digital redovisning med Slipp
Slipp Redovisning jobbar helt digitalt med ditt företags redovisning. De underlag vi behöver från dig hanteras enkelt och smidigt i mobilen eller på webben – liksom kommunikationen med din personliga redovisningskonsult som alltid finns där för att hjälpa dig och ditt företag.
Automatiserad kassahantering med TruePos
Ett av marknadens smartaste kassasystem. Helt integrerad och automatiserad försäljning utan manuell handpåläggning. Skräddarsytt kassasystem för restaurangbranschen.
Vad säger Choko Mania om vår helhetslösning?
Anpassat för dig som driver restaurang
Vad finns det för fördelar med att använda alla tre? Med er alla tre så får man en väldigt stark kombination som täcker det mesta i verksamheten som helhet: ansiktet mot kund och försäljning (TruePOS), ansiktet mot personal (Personalkollen) och ansiktet mot planering/ekonomi (SLIPP). Vi rekommenderar helt klart era tjänster!

...om Kassacentralen och TruePOS? Vi använder TruePOS kassasystem på alla våra enheter, en stabil och bra produkt som vi har växt med i dessa år. Det är ganska kul att oavsett vilken stad man besöker så är det alltid TruePOS i bakgrunden. Vi är jättenöjda med TruePOS!

...om Personalkollen? Vi gillar Personalkollen då det sparar så mycket tid i vår administrativa värld. Dessutom har de ett väldigt professionellt och snabbt supportteam.

...om Slipp Redovisning? SLIPP är räddaren som har gett oss insyn i ekonomin. Vi kan när som helst få inblick i hur verksamheten går, skicka kvitton och hålla koll på det ekonomiska läget — lätt som en plätt! De erbjuder service i världsklass och vi är jättenöjda!
Läs mer om kassasystem från KassaCentralen
Slipp Redovisning och TruePos förenklar för din restaurang

Helhetslösning för caféer och restauranger

Syftet med vårt koncept för kaféer och restauranger är att effektivisera och frigöra tid i en bransch där man som ägare kan gå under på grund av all administration. Vi hjälper dig att bli mer digitala, samtidigt som vi lägger vi stor vikt vid den personliga kontakten.

Slipp hanteringen av pappersutskrifter med dagsavslut och leverantörsfakturor, smidig lönehantering med schemaläggning och personalliggare. Jobba med ett kassasystem som är skräddarsydda för restaurangbranschen.

Helhetslösningen som är anpassad för Café and restaurangbranschen

Tidsrapportering & lönehantering med Personalkollen
Personalkollen ger dig en röd tråd från första instämpling och avstämning mot schema till ekonomisk uppföljning och färdiga löner.
Kontakta mig
Kontakta mig