Jobba hos Slipp i Sundsvall

Vi söker en redovisningskonsult till vårt kontor i Sundsvall

Är du redovisningsekonom och letar efter nya möjligheter att utvecklas? Är redovisning, affärsutveckling och kundrelationer något du brinner för? Då kan du vara den person vi behöver till vårt Sundsvallskontor.

Slipp Redovisning är idag en av Sveriges modernaste, effektivaste och mest digitala redovisningsbyråer. Vi har identifierat ett behov av tydliga och välpaketerade redovisningstjänster som bidrar till att förenkla företagets administration.

Vi ser gärna att du har den kunskap och erfarenhet som krävs för att ganska snart kunna jobba självgående som konsult tillsammans med kontorschefen Thomas.

Du behärskar de flesta moment inom redovisning och kan göra bokslut och inkomstdeklarationer för aktiebolag. Kan du även enskild firma och privata deklarationer är det ett stort plus.

Tjänsten är på heltid och du kommer att arbeta större delen av tiden på kontoret som ligger i stadsdelen Haga, men du har också möjlighet att arbeta hemifrån.

Vi värdesätter ett fungerande familjeliv och har därför inga pekpinnar.
Du jobbar de timmar du ska och levererar det som behöver levereras, när och var dessa timmar utförs är till stor del upp till dig men vi ser så klart gärna att vi träffas och arbetar tillsammans på kontoret så ofta som möjligt.

Mejla din ansökan till sundsvall@slipp.se senast 10/11. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta kontorschef Thomas Höjland på thomas.hojlande@slipp.se eller 070-618 25 00

Om Slipp

Slipp är en av Sveriges modernaste redovisningsbyråkedjor.
Vi har identifierat ett behov av tydliga och välpaketerade redovisningstjänster som bidrar till en förenkling av företagens administration.

Vi på Slipp erbjuder företagare effektiv redovisning, attraktiva och enkla verktyg, lättförståelig återrapportering och framförallt – vägledande rådgivning som hjälper entreprenörerna att göra det dom är bäst på.
Nämligen att driva sin egen affärsmodell och verksamhet till maximal lönsamhet.

Ansök idag!

Kontakta oss!

Redovisningsbyrå i framkant

Smart automatisering gör att vi kan erbjuda dig kvalitativa redovisningstjänster till ett fast, lågt pris.

Hitta våra kontor

Hitta det kontor som passar dig bäst, bli kund hos Slipp Redovisning du också.

Bli Franchisetagare

Vi växer och söker fler franchisetagare som vill driva sin egen Slipp Redovisningsbyrå.

Fast pris från 695 kr/mån

En smartare redovisningsbyrå som jobbar digitalt med din bokföring

Vi förenklar ditt företagande!

Kontakta mig!

En smartare redovisningsbyrå som jobbar digitalt med din bokföring

Vi förenklar ditt företagande!