Slipp Redovisning Örebro växer!

Är du en redovisningsekonom som letar efter nästa möjlighet till utveckling i karriären? Är affärsutveckling, redovisning, lönehantering och kundrelationer något du brinner för? Då kan det vara just dig vi söker till vårt Örebrokontor.

Slipp Redovisning är idag en av Sveriges modernaste, mest digitala och effektiva redovisningsbyråer.
Vi har identifierat ett behov av tydliga och välpaketerade redovisningstjänster som bidrar till att förenkla företagets administration.


Vem är du?

Vi söker dig som tycker om att ta stort ansvar och vill ta dig an utmaningar för att växa. Du har en utbildning inom ekonomi med erfarenhet som medför att du känner en trygghet i din kompetens
inom löpande redovisning. Det är meriterande om du har god kännedom om boksluts- och årsredovisningsfrågor samt känner dig trygg i den rådgivande rollen mot kund, inte minst inom skattefrågor.

Hur väl du kommer att lyckas och trivas i en ny roll beror på mycket mer än enbart din tidigare arbetslivserfarenhet. Stor vikt kommer därför att läggas vid dina personliga egenskaper, där vilja att utvecklas och förmåga att ta ansvar för den egna prestationen är något som stämmer in på dig.


Viktigt för rollen:

• Relevant utbildning inom ekonomi

• God kunskap i svenska och engelska i tal och skrift

• Vilja att utvecklas

• Vilja att arbeta enligt digitala arbetssätt

• Förmåga att ta ansvar för din prestation

Meriterande för rollen:

• Erfarenhet av bokslutsarbete

• Erfarenhet av byråarbete

• Kompetens inom företagsrådgivning och skattefrågor

• Kompetens inom försäljning utanför Sverige

• Erfarenhet av Björn Lundén Administration

• Erfarenhet av kunder inom restaurangbranschenVad kommer du att arbeta med?

Som ekonomi- och redovisningskonsult kommer du ha direkt kundansvar och arbeta självgående mot flera olika branscher men med understöd från kollegor vid behov.

Arbetsuppgifterna är varierande enligt kundernas behov och består av såväl löpande redovisning och bokföring som bokslutsarbete och företagsrådgivning. Vi ser självklart även att rollen utvecklas utifrån dina egna individuella mål för utveckling och lärande.

Vi erbjuder dig:

Hos oss på Slipp Redovisning får du möjligheten att arbeta i en ansvarsfull
och självständig roll i ett bolag med en harmonisk företagskultur. Du erbjuds självklart friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar. Utöver detta erbjuder vi dig även möjligheten att kunna utvecklas och få vara med och driva en byrå.

Kontinuerlig utveckling

Vi är en framåtsträvande organisation med höga kvalitetskrav och en mentalitet av kontinuerlig utveckling och förbättring av oss själva. Vi erbjuder därför tydliga vägar för kompetensutveckling baserade på dina egna förutsättningar och målsättningar.


Sociala aktiviteter

Gemensamma luncher, fikaraster, årliga konferenser och andra sociala aktiviteter är en naturlig del av vår företagskultur.


Flexibla arbetstider

Vi erbjuder alla våra anställda flexibla arbetstider och möjlighet till arbete hemifrån för att få livspusslet att gå ihop med vardagens alla måsten.


Ansökan

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, 6 månaders provanställning tillämpas. Start omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid.
Vi tillämpar ett löpande urval och annonsen kan komma att stängas före sista ansökningsdatum.

Vi ser fram emot din ansökan!

Mejla din ansökan till orebro@slipp.se senast 30/11. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta kontorschef Kim Vestlin på kim@slipp.se eller 073-909 4633

Om Slipp

Slipp är en av Sveriges modernaste redovisningsbyråkedjor.
Vi har identifierat ett behov av tydliga och välpaketerade redovisningstjänster som bidrar till en förenkling av företagens administration.

Vi på Slipp erbjuder företagare effektiv redovisning, attraktiva och enkla verktyg, lättförståelig återrapportering och framförallt – vägledande rådgivning som hjälper entreprenörerna att göra det dom är bäst på.
Nämligen att driva sin egen affärsmodell och verksamhet till maximal lönsamhet.

Ansök idag!

Kontakta oss!

Redovisningsbyrå i framkant

Smart automatisering gör att vi kan erbjuda dig kvalitativa redovisningstjänster till ett fast, lågt pris.

Hitta våra kontor

Hitta det kontor som passar dig bäst, bli kund hos Slipp Redovisning du också.

Bli Franchisetagare

Vi växer och söker fler franchisetagare som vill driva sin egen Slipp Redovisningsbyrå.

Fast pris från 695 kr/mån

En smartare redovisningsbyrå som jobbar digitalt med din bokföring

Vi förenklar ditt företagande!

Kontakta mig!

En smartare redovisningsbyrå som jobbar digitalt med din bokföring

Vi förenklar ditt företagande!