Slipp tecknar avtal med Blixtin för att erbjuda medlemmar helt digitala bokföringstjänster till ett förmånligt erbjudande. Slipps digitala hantering gör att Blixtins medlemmar sparar både tid och pengar.- Blixtins målgrupp och Slipps tjänster för hantering av företags bokföring passar perfekt ihop. Att hantera sitt företags redovisning ska vara så enkelt och priseffektivt som möjligt och det är detta vi vill hjälpa Blixtins medlemmar med, säger Lars Olsson, VD på Slipp AB.

Blixtin är en aktör inom resursområdet med visionen att skapa en mer lättillgänglig och hållbar arbetsmarknad. Genom att förenkla och minsta steget mellan uppdragsgivare och uppdragstagare gör Blixtin det tidseffektivt och enkelt att anlita allt från föreläsare till artister och fotografer.

- Slipp Redovisnings tjänster som bygger på ett digitalt och enkelt arbetssätt till fasta månadspriser är precis det vi vill kunna erbjuda våra medlemmar. Administrativt arbete vill ingen lägga för mycket tid på och tillsammans med Slipp kan vi hjälpa till att effektivisera den hanteringen, sänka kostnaden och ge våra medlemmar tid att ägna sig åt sin verksamhet istället, säger Jonas Lööw, VD för Blixtin.

För mer information kontakta:
Lars Olsson, vd Slipp AB, telefon 0771-70 80 90, e-post: lars.olsson@slipp.se